Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - glasanje
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

glasanje

Odgovori Odgovori Stranica  <1 234
Korisnik
Poruka
N.B.G. View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
Sick Boy

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj N.B.G. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Travanj/Apr.2009 u 04:57
Uff, sada si preterao!!!
Tvoj prevod je za čistu jedinicu, i prestani da se ovde šepuriš jer razgovaraš sa starijim i iskusnijim od tebe i po godinama i po stažu na forumu a moj ti je savet da poštuješ to!!!
A što se tvog "prevoda" tiče čekali smo ispravku tvog katastrofalnog prevoda koji nismo odobrili i dali ti priliku da ga popraviš i opet dobili mućak tj. ljudi kojima je namenjen!!!
A onaj koji je ocenio sa većom ocenom od dvojke je sigurno bio jako nestrpljiv pa je tako i ocenio i bolje prekini da ne bi postovao ovde sve greške da ti se svi ovde smeju!!!
A sto se tiče broja download-a naravno da je toliki jer drugog za sada nema ali biće ga veruj mi!!!
A ti slobodno nastavi svoje provokacije i admin ima granicu pa možda dobiješ i BAN.
Ja sam sa tobom završio svaki kontakt!!! Znači za mene ne postojiš.

Na vrh
N.B.G. View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
Sick Boy

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj N.B.G. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Travanj/Apr.2009 u 04:59
Darije kako ono bese da se zabrane nekom poruke?
smara me ovaj sa porukama.

Na vrh
bihorackabir View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bihorackabir Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Travanj/Apr.2009 u 05:00
Staviš na listu prijatelja, pa zabraniš..i neče ti stizati poruka.Wink

A vidi ti gde grešiš ..ako neko ne zna nešto, nije..... jadan..

Ažurirao bihorackabir - 05.Travanj/Apr.2009 u 05:05
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Travanj/Apr.2009 u 05:09
Mnogo ti znaš za nekoga "ko nema pojma" ni o čemu...

Originalno postovano od strane bihorackabir bihorackabir piše:

Originalno postovano od strane N.B.G. N.B.G. piše:

Jao jadan, opet hvataš na suze..
Pa nije u redu! Ne valja ti prevod!    

To je samo smajlic, LOLLOL
A tek tvoje mišljenje..LOLLOL

Da, mišljenje čoveka sa podosta besprekornih prevoda, detaljno urađenih i pregledanih nekoliko puta. Da, takvo mišljenje se ovde ceni, tako da bih te zamolio da ubuduće obratiš pažnju šta i kome pričaš.
Na vrh
bihorackabir View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bihorackabir Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Travanj/Apr.2009 u 05:22
Ja se izvinjavam..N.B.G.  malo sam požurio sa postom.
ali nije lepo nekoga da ismejava, i to javno. lepše bi bilo da malo pomogne u neznanju.
Tako če bolje znati da sam mu ja ustvari prijatelj..Wink
Na vrh
faithlessmary View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Neprikosnovena Mary

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj faithlessmary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Travanj/Apr.2009 u 13:58
1. Bihorac, volis covece da spamujes pa to ti je. Nadji neki program za chatovanje ima Indijaca i Filipinaca, jedva cekaju da im neko pise svasta do besvesti.

2. Ljudi dobiju titlove besplatno, zatim dobiju gomilu tutorijala i saveta na forumu takodje besplatno i skoro sva smisaona pitanja dobiju odgovor besplatno i sad ti opet treba da ti neko 'pomaze u neznanju'. Pa upisi neku skolu, evo ja cu te u svoju primiti for free. Neznanje je beskonacnije od svemira cini mi se, a NBG i ostali ljudi imaju i svoj zivot, pa ne mogu svakog casa nekoga da edukuju.

A sad vas molim da se vratite na temu, ako ona uopste usled spamerskog virusa, koji je i mene ocigledno zakacio, postoji.
Veži konja gde ti gazda kaže
Na vrh
chlink View Drop Down
Translator
Translator
Vulfi s juga, Makedonska tuga

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj chlink Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Travanj/Apr.2009 u 14:56
Originalno postovano od strane bihorackabir bihorackabir piše:

Ja se izvinjavam..N.B.G.  malo sam požurio sa postom.
ali nije lepo nekoga da ismejava, i to javno. lepše bi bilo da malo pomogne u neznanju.
Tako če bolje znati da sam mu ja ustvari prijatelj..Wink

Jao brate pa sta ti e. Nemoj da si iskompleksiran, meni ovi moi su otvorili celu stranu, kako na jedan moj titl nisam dopiso neke bukve, i to jedan od njih dvoje imao je samo jedan prevod, i to stavio ga otkako je ta tema otvorio, Pa sta ssd sam trebao da uradim, a tebi pise neko ko je profesionalac u ovi stvari, ne luti se, prihvataj zabeleske, tako se uci
[URL=http://www.speedtest.net][IMG]https://static.titlovi.com/images/forum/bf04dd61-5458-44c2-8ded-bd4c16996aa7.png][/URL]
Na vrh
stesho View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj stesho Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Svibanj/May.2009 u 19:26

Ja bih se vratio na pocetak ove price (mada sam malo okasnio):

MOLIM VAS, uvedite pravilo o obaveznom komentaru prilikom ocenjivanja, moze i samo za ocene ispod 4 jer vidim da te ocene bude razne sujete i negodovanja, tako bi im se kroz komentar razjasnilo u cemu je problem i postedeli bi sve nas samodokazivanja na forumima (valjda), a i svim ostalim korisnicima bi olaksalo posao prilikom odabira titlova.
To bi sprecilo i sledecu glupost: Objavio sam titl koji sam preveo sa engleskog jer su postojeci bili uzasni i odgovorno tvrdim da je bio ubedljivo bolji od postojecih. Medjutim, dobio sam ocenu 1 od clana UspavanaSarma (bez komentara) pa sam ga (je) kontaktirao da bih saznao razlog. Razlog je smesan, titl nije sinhronizovan za njegovu (njenu) verziju DVDrip-a tog filma i, iako nisam ni naveo kojoj verziji odgovara, dobih (sedi) 1. Da postoji komentar, mogao bih da vas obavestim da ocena nije objektivna i vi biste je, naravno, obrisali. Ili, ako je ocena objektivna, obrisete titl. I, to je to.
Veliki pozdrav svim ljudima koji nesto rade ovde, poseban pozdrav za MovieMastera.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Svibanj/May.2009 u 21:05
Slažem se to za komentarisanje ali i ocenjivanje. Predlog je da samo određene grupe na forumu imaju mogućnost glasanja, kako bi ocena bila realna slika samog prevoda, a ne usklađenosti.
Što se tiče prevoda za Dead Man's Shoes, a verujem da na njega misliš - odličan je. Hvala ti na tome!!!! A za ocenu od sarmice ne brini
Na vrh
stesho View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj stesho Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Svibanj/May.2009 u 13:09

U pravu si, mislim na taj titl, hvala na komplimentu i hvala na oceni.

Sad bih te iscimao za još nešto.Big smile Molim te da obrišeš moju ocenu i komentar za taj film jer komentar sada nema smisla pošto je sarmina ocena obrisana. Hvala unapred.

Što se glasanja tiče, i ovaj predlog koji si naveo je takođe dobar, u svakom slučaju je pomak u odnosu na postojeće stanje, iskreno navijam da se bilo šta od toga sprovede u delo.

Veliki pozdrav...
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Svibanj/May.2009 u 13:22
Originalno postovano od strane stesho stesho piše:

Sad bih te iscimao za još nešto.Big smile Molim te da obrišeš moju ocenu i komentar za taj film jer komentar sada nema smisla pošto je sarmina ocena obrisana. Hvala unapred.

SređenoCool
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 234
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.