Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Nepoklapanje slike i tona u dvd-u
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Nepoklapanje slike i tona u dvd-u

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
eva81 View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eva81 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Nepoklapanje slike i tona u dvd-u
    Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2009 u 21:12
Mislim da sam jednom videla temu na forumu vezano za moj problem ali je ne mogu naci pa ako moze bilo kakva pomoc za problem ili link od te teme.
a moj problem je da sam skinula film u mkv formatu sa 5.1 zvukom i kad sam prebacila u dvd format pomocu convertX to DVD verzija 3.0.0.7 ton se ne poklapa sa slikom

Hvala unapred smile61
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2009 u 21:15
Sad cu da skinem najnoviji VSO ConvertXToDVD 3.4.7.121 Final, pa cu da probam jednu epizodu 24 720p HD u DVD Video, i javicu rezultate...Wink
Na vrh
eva81 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eva81 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2009 u 21:17
nasla sam temu pa cu se snaci smile73
Na vrh
eva81 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eva81 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2009 u 21:18
Originalno postovano od strane icemaher icemaher piše:

Sad cu da skinem najnoviji VSO ConvertXToDVD 3.4.7.121 Final, pa cu da probam jednu epizodu 24 720p HD u DVD Video, i javicu rezultate...Wink

hvala! 

moze pa da budem sigurna Wink
Na vrh
N.B.G. View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
Sick Boy

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj N.B.G. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2009 u 21:23
Negde tj. na par mesta po stranim forumima sam procitao
da se to i desava kada se .mkv konvertuje u DVD
sa ConvertXtoDVD, nebitno kojom verzijom..
pa sad ako oni lazu onda i ja tebe lazem.

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2009 u 22:22
Originalno postovano od strane N.B.G. N.B.G. piše:

Negde tj. na par mesta po stranim forumima sam procitao
da se to i desava kada se .mkv konvertuje u DVD
sa ConvertXtoDVD, nebitno kojom verzijom..
pa sad ako oni lazu onda i ja tebe lazem.

to sam i ja cuo jer me to interesovalo,planiram da pretvorim jedan film u toku sutrasnjeg dana,pa cu i ja da javim rezultate.
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2009 u 22:30
Evo potvrdjujem da VSO ConvertXToDVD 3.4.7.121 Final radi perfektan posao, 720p HD epizodu od 1.09gb sam konvertirao u Dvd, izasla je 2 GB i je sve OK, nema nepoklapanje, sve je u redu. Samo mi malo cudno, celo vreme je konvertirao sa mnogo manji fps nego ranije verzije. Ne pamtim koju sam koristio ranije, a siguran sam da sam konvertirao celo vreme sa 90-100fps, a sad manje od 60fps...

Ažurirao icemaher - 05.Ožujak/Mar.2009 u 22:31
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2009 u 22:33
pa imas u opcijama da odredis maximum kvalitet,pa kontam da ce ici i fps preko 80
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
N.B.G. View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
Sick Boy

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj N.B.G. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2009 u 22:43
Ne znam, moguce da se to odnosi na one male .mkv fajlove,
od 300-500 mb,
ne bih da konstatujem samo kazem sta sam procitao usput
jer me tada nesto i nije zanimala ta tema..
mogu samo da pretpostavim da je zbog zvuka ili rezolucije,
stvarno ne bih da donosim zakljucke ali eto ice je uspeo,
ko zna sta je u pitanju..
ali vso redovno izbacuje nove verzije tako da verujem da su verovatno resili taj problem..

Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2009 u 22:49
Hm, acane, uvek stavljam na High Quality - Slow Encoding, mozda zato sto je mkv i velika rezolucija, pa mozda zato ide sporo. Vazno je odlicno ispalo.

Ja sve filmove gledam na pc preko tv-u, tako da mi je bolje kad pustim divx/mkv i podesim prevod(shift+down na BsPlayer) na crnoj pozadini(gde nije slika filma) i uzivam, jer mrzim prevod da nalepim na DVD i da mi se krije u sliku filmaLOL
Na vrh
eva81 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eva81 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2009 u 02:28
hvala ICEMAHER bas cu probati sa tom verzijom pa cu videti sta ispadne Wink
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2009 u 11:07
Originalno postovano od strane icemaher icemaher piše:

Evo potvrdjujem da VSO ConvertXToDVD 3.4.7.121 Final radi perfektan posao, 720p HD epizodu od 1.09gb sam konvertirao u Dvd, izasla je 2 GB i je sve OK, nema nepoklapanje, sve je u redu. Samo mi malo cudno, celo vreme je konvertirao sa mnogo manji fps nego ranije verzije. Ne pamtim koju sam koristio ranije, a siguran sam da sam konvertirao celo vreme sa 90-100fps, a sad manje od 60fps...

Meni ne prelazi 40,a stavio sam isto High Quality - Slow Encoding,bitrate je preko 5000,a radi ukupno oko sat vremena.Sad ce kraj pa javim sta sam dobio.

- Armin van Buuren

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2009 u 11:35
sve mi je extra ispalo i slika i ton.

- Armin van Buuren

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.