Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Spam, spam i samo spam
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - dve,tri o nama.....
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

dve,tri o nama.....

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
alma84 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alma84 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2009 u 20:52
ajd posto se nitko nece ubacit..
kao sto mnogi znaju 24 god u dupetu..po struci frizerka, hobbi su mi autici..oni pravi..sto mehanika sto autdio, mada moram priznati vedran (decko) se kuzi bolje u audio nego ja, ja dajem samo pare..Big smile
dijete frisko rastavljenih staraca (god i pola)..zivim sa starom i vedranom u svojoj kuci u okolici umaga..
dane provodim il pred kompom (najvise ovdje) i u ganjanju papira il jednostavno sa frendovima..
teska zajebanitca, prokleto iskrena, bez dlake na jeziku..crne kose, plavih ociju, 49kg, i 165cm visoka..br cipele 38, konfekciski 28-30 ovisi..
trenutnou odlasku u privatnike tocnije otvaranja rent a cara u porecu..

i ono sta cekam je ljeto jer mrzim zimu..i ekipu da se sjuri kod mene..obozavam festati i ne treba mi neki posebni razlog za to...
cesto je ekipa kod mene na veceri, palacinkama ili jednostavnom druzenju...

ono sto mrzim su lazi i dvolicnost..varanje, izmotavanje i nepravda..

za frendove bi sve dala..pa i zadnju kap krvi..imam veliko drustvo koje obozavam jer su bili uz mene kad je bilo tesko..i samim time dokazali svoje prijateljstvo..

cerim se non stop, rijetko kad sam zivcana, a kad jesam onda sam grozna i sama sebi..

sta jos?..hmmm

to je to..valjda..
muški imaju onu stvar viška, a one dvije manjka :D
Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2009 u 21:15
Imam ja priču za vas: Bio jednom jedan jebeni sneg... I SAV PAO U JEBENU IVANJICU!!! Nešto malo zaglavilo u Smederevo, ali uglavnom sve ovamo...
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2009 u 21:43
Ja sam Mafy i alkoholičar sam. Inače sam mjerna jedinica za ozbiljnost. Mrzim humor, zajebanciju i sve što nije po strogim pravilima. Izuzetno sam sramežljiv, osobito po leđima. smile45
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2009 u 01:06
'Ej komsija Cudak, evo ovde u Uzicu, malcice se otopio, al' sad LED, LED i samo LED. Kakve sam samo piruete video danas, garant uzimamo zlato na sledecoj olimpijadi u umetnickom klizanju. A muzicka podloga na klizanju naravno trubaci!!!

Ažurirao Vladika - 22.Veljaca/Feb.2009 u 01:06
Vladika
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2009 u 02:31
Užičani su već prvaci u mnogo čemu. Jesam li vam pričao da sam kao mali pao na glavu sa velike visine, i zaglavio u užičku bolnicu? Eto još jedne moje priče. Tamo su me gurnuli u neku sobu sa nekim moronom koji se zvao Minja (Minja is a girls name ). E, taj Minja je ostavio žestoke traume na meni. Otimao mi je nošu i terao me da pišam u gaće u bolničkoj sobi. A šta da mu radim kad je bio skoro DUPLO stariji i veći od mene, a otac mu je bio neka faca u bolnici pa su ga sestre i doktori pustali da radi od nas šta god hoće. Ja sam imao 6 a on 12 godina. Nikad mu neću zaboraviti lice, hrapav odvratan glas, i još ružnije žute zube koji su mi izazivali mučninu. Kad god sam kasnije išao u Užice, na ulasku u grad sam priviđao njega, kako drži moju nošu i ne da mi da pišam u nju!!!

Ne znam što sam vam ovo ispričao, ali možda nekom bude od koristi... Vladika, ako poznaješ nekog minju koji je, tu negde 1970, 1971...javi mi.
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2009 u 13:51
Originalno postovano od strane Vladika Vladika piše:

... al' sad LED, LED i samo LED.

Stari, kupi Whiskey i samo deri, al ne više od dvije kocke po čaši. LOL
Na vrh
lillith89 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj lillith89 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2009 u 16:36
e pa ovako....drago mi je sto su me pojedinci udostojili pricice o njima (taman bolje da se upoznamo, hvala vam Clap), a oni koji se samo sprdaju sa mnom, slobodno neka to i nastave....uvek sam raspolozena za zajebavanje i prozivanje....ae, uzdravlje!!
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2009 u 16:41
Originalno postovano od strane lillith89 lillith89 piše:

a oni koji se samo sprdaju sa mnom, slobodno neka to i nastave....

Ma ko sme!!???Angry Reci ko je to, odmah da ga sredimo!!!
LOL
Na vrh
lillith89 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj lillith89 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2009 u 17:00
hvala darije, ali to mi zapravo i ne smeta...sa mojim drustvom se stalno prozivam pa nije problem (naravno dok ne prelazi granicu zajebavanja) Smile
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2009 u 20:55
Originalno postovano od strane cudak_31177 cudak_31177 piše:

Vladika, ako poznaješ nekog minju koji je, tu negde 1970, 1971...javi mi.

Minja kazes... hmm... znam Minju al je zensko. Pusticu pipke medj' podzemljem Erskog grada. Ima da ga nadjemo... i da ti ga isporucimo sa sve masnicom na glavi!!!
Vladika
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2009 u 21:12
Hvala brate. Moram da se oslobodim svojih demona.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.