| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
dve,tri o nama..... |
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Korisnik | |
alma84
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Pridružen: 26.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Poreč Status: Offline Points: 1865 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2009 u 20:52 |
|
ajd posto se nitko nece ubacit..
kao sto mnogi znaju 24 god u dupetu..po struci frizerka, hobbi su mi autici..oni pravi..sto mehanika sto autdio, mada moram priznati vedran (decko) se kuzi bolje u audio nego ja, ja dajem samo pare.. ![]() dijete frisko rastavljenih staraca (god i pola)..zivim sa starom i vedranom u svojoj kuci u okolici umaga.. dane provodim il pred kompom (najvise ovdje) i u ganjanju papira il jednostavno sa frendovima.. teska zajebanitca, prokleto iskrena, bez dlake na jeziku..crne kose, plavih ociju, 49kg, i 165cm visoka..br cipele 38, konfekciski 28-30 ovisi.. trenutnou odlasku u privatnike tocnije otvaranja rent a cara u porecu.. i ono sta cekam je ljeto jer mrzim zimu..i ekipu da se sjuri kod mene..obozavam festati i ne treba mi neki posebni razlog za to... cesto je ekipa kod mene na veceri, palacinkama ili jednostavnom druzenju... ono sto mrzim su lazi i dvolicnost..varanje, izmotavanje i nepravda.. za frendove bi sve dala..pa i zadnju kap krvi..imam veliko drustvo koje obozavam jer su bili uz mene kad je bilo tesko..i samim time dokazali svoje prijateljstvo.. cerim se non stop, rijetko kad sam zivcana, a kad jesam onda sam grozna i sama sebi.. sta jos?..hmmm to je to..valjda.. |
|
|
muški imaju onu stvar viška, a one dvije manjka :D
|
|
![]() |
|
cudak_31177
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!! Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2008 Lokacija: Ivanjica Status: Offline Points: 11760 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2009 u 21:15 |
|
Imam ja priču za vas: Bio jednom jedan jebeni sneg... I SAV PAO U JEBENU IVANJICU!!! Nešto malo zaglavilo u Smederevo, ali uglavnom sve ovamo...
|
|
|
|
|
![]() |
|
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72556 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2009 u 21:43 |
|
Ja sam Mafy i alkoholičar sam. Inače sam mjerna jedinica za ozbiljnost. Mrzim humor, zajebanciju i sve što nije po strogim pravilima. Izuzetno sam sramežljiv, osobito po leđima.
|
|
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
Vladika
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
>> Virus Guru << Pridružen: 25.Veljaca/Feb.2005 Lokacija: UZICE/SRBIJA Status: Offline Points: 1944 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2009 u 01:06 |
|
'Ej komsija Cudak, evo ovde u Uzicu, malcice se otopio, al' sad LED, LED i samo LED. Kakve sam samo piruete video danas, garant uzimamo zlato na sledecoj olimpijadi u umetnickom klizanju. A muzicka podloga na klizanju naravno trubaci!!!
Ažurirao Vladika - 22.Veljaca/Feb.2009 u 01:06 |
|
|
Vladika
|
|
![]() |
|
cudak_31177
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!! Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2008 Lokacija: Ivanjica Status: Offline Points: 11760 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2009 u 02:31 |
|
Užičani su već prvaci u mnogo čemu. Jesam li vam pričao da sam kao mali pao na glavu sa velike visine, i zaglavio u užičku bolnicu?
Eto još jedne moje priče. Tamo su me gurnuli u neku sobu sa nekim moronom koji se zvao Minja (Minja is a girls name ). E, taj Minja je ostavio žestoke traume na meni. Otimao mi je nošu i terao me da pišam u gaće u bolničkoj sobi. A šta da mu radim kad je bio skoro DUPLO stariji i veći od mene, a otac mu je bio neka faca u bolnici pa su ga sestre i doktori pustali da radi od nas šta god hoće. Ja sam imao 6 a on 12 godina. Nikad mu neću zaboraviti lice, hrapav odvratan glas, i još ružnije žute zube koji su mi izazivali mučninu. Kad god sam kasnije išao u Užice, na ulasku u grad sam priviđao njega, kako drži moju nošu i ne da mi da pišam u nju!!!
Ne znam što sam vam ovo ispričao, ali možda nekom bude od koristi... Vladika, ako poznaješ nekog minju koji je, tu negde 1970, 1971...javi mi.
|
|
|
|
|
![]() |
|
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72556 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2009 u 13:51 |
Stari, kupi Whiskey i samo deri, al ne više od dvije kocke po čaši. ![]() |
|
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
lillith89
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2009 u 16:36 |
|
e pa ovako....drago mi je sto su me pojedinci udostojili pricice o njima (taman bolje da se upoznamo, hvala vam
), a oni koji se samo sprdaju sa mnom, slobodno neka to i nastave....uvek sam raspolozena za zajebavanje i prozivanje....ae, uzdravlje!!
|
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2009 u 16:41 |
Ma ko sme!!??? Reci ko je to, odmah da ga sredimo!!!![]() |
|
|
|
![]() |
|
lillith89
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2009 u 17:00 |
|
hvala darije, ali to mi zapravo i ne smeta...sa mojim drustvom se stalno prozivam pa nije problem (naravno dok ne prelazi granicu zajebavanja)
|
|
![]() |
|
Vladika
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
>> Virus Guru << Pridružen: 25.Veljaca/Feb.2005 Lokacija: UZICE/SRBIJA Status: Offline Points: 1944 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2009 u 20:55 |
Minja kazes... hmm... znam Minju al je zensko. Pusticu pipke medj' podzemljem Erskog grada. Ima da ga nadjemo... i da ti ga isporucimo sa sve masnicom na glavi!!! |
|
|
Vladika
|
|
![]() |
|
cudak_31177
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2009 u 21:12 |
|
Hvala brate. Moram da se oslobodim svojih demona.
|
|
|
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |