Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

dve,tri o nama.....

Web: Titlovi.com
Kategorija: Generalne rasprave i zabava
Ime foruma: Spam, spam i samo spam
Opis foruma: Treba li dodatno objašnjavati što vas ovdje čeka?
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=24389
Datum ispisa: 21.Srpanj/Jul.2026 u 20:27
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: dve,tri o nama.....
Objavio: lillith89
Tema: dve,tri o nama.....
Datum objave: 21.Veljaca/Feb.2009 u 10:31
ja sam Ljilja; imam 19 godina, 55 kg, smedju kosu i oci boje gofna...dosta o meni....Imam sestru: zove se Ana; ima 16-17 godina (tako nesto...) i kazu da licimo. MMMMMM, susam.....(upravo sam nasla susam na stolu i pojela ga naravno, mora da ga je zec ostavio). e da, imam i zeca, boga pitaj kako se zove (znate, jos je mali i ne ume da govori), pa mu nadenuh ime i prezime Bozidar Sreckovic. Ni po cemu nije poseban, ne zna nikakve trikove,ali zato sere za medalju!
No, danas mi je dan poceo sasvim uobicajeno....Ustala sam oko pola 11, otisla u WC (neko je zaboravio da povuce vodu, ali dobro...) pokusala sam da njamke, ali uzalud (moracu da smanjim konzumiranje cokolade).
Oprala sam zube i plaknula lice. Posle je dosao Crni (ortak sa faxa; pozz za njega) i doneo "alpski" obrok iz MC-a. Zatim je dosao i Filip (sasvim nebitan lik ;),znam da cemo se obracunati kasnije, ne gledaj me tako....). Posto smo se dooobro natovili, zalegli smo na moj oogroman, raz*e*ni krevet i gledali TV na kojem je bio neki njesra program, te smo ga iskljucili. posle h vremena filip je otisao (shmrc), a Ana i Crni su poceli da se vataju i izbacili me iz sobe...(tj svojevoljno sam izasla, al ovako bolje zvuci). Nisam imala pametnijeg posla, pa uzeh da usisavam i brisem prasinu...e kad me je to smorilo, banula sam im u sobu i pridruzila im se...(ne u vatanju, naravno. cccc, sta vam pada napamet??). posto smo izblejali tu malo, Anci je otisla u skolu, a Crni je ostao da prepisuje neka gofna iz mojih beleski sa predavanja. I tu sam se smorila, pa sam uzela da cistim krompir za pire (njaaaaaaaammmm! :P)....dok sam ja tako vesto baratala nozem, crni je zaspao (toliko o tome koliko je zanimljivo gradivo iz statistike, makroekonomije i ekp-a)....
smorilo me je svo ovo pisanije (ni sama ne znam zasto sam uopste pisala sve ovo, kad znam da nikog ne zanima), odo da gledam film koji sam danas skinula sa neta (www.mininova.org, ako nekog zanima).
ae pozz za sve moje camuge!!!
with all my love, Ljilja!

Odgovori:
Objavio: darije
Datum objave: 21.Veljaca/Feb.2009 u 14:01
Originalno postovano od strane lillith89 lillith89 piše:

ja sam Ljilja...Imam sestru: zove se Ana...
Posle je dosao Crni ... Zatim je dosao i Filip...zalegli smo na moj oogroman, raz*e*ni krevet... posle h vremena filip je otisao (shmrc), a Ana i Crni su poceli da se vataju... i pridruzila im se...
with all my love, Ljilja!

Današnja omladina cccc.... LOL

-------------

Datum objave: 21.Veljaca/Feb.2009 u 14:04
Hay!!!! neje tako bilo.....LOLLOLLOLLOL

Datum objave: 21.Veljaca/Feb.2009 u 14:12
Svi ti verujemo....

-------------

Objavio: Buki
Datum objave: 21.Veljaca/Feb.2009 u 14:32

ni sama ne znam zasto sam uopste pisala sve ovo

Neznam ni ja...smile58LOL

Objavio: Vladika
Datum objave: 21.Veljaca/Feb.2009 u 14:33
O, naravno da verujemo,"... and now take the red pill"

-------------
Vladika

Objavio: iromafia111
Datum objave: 21.Veljaca/Feb.2009 u 15:18
Vjerujemo ti, vjerujemo!!!

- A jednom sam, i opet za opkladu, vozila pola kilometra u rikverc!!!
- Ma daj... pola kilometra?!?

LOL
LOL

-------------

Datum objave: 21.Veljaca/Feb.2009 u 15:35
Ne volim kad ljudi izmišljanju!!!

-------------

Datum objave: 21.Veljaca/Feb.2009 u 17:20
ja??izmisljam?? e sad sam se stvarno uvredila....CryCry
ja podelim sa vama kako je protekao moj jucerasnji dan, a vi tako...dobwo, dobwo.....
P.s. mogli biste i vi da okacite neku svoju pricicu....

Datum objave: 21.Veljaca/Feb.2009 u 17:37

P.s. mogli biste i vi da okacite neku svoju pricicu....

Vjeruj mi bolje je da ne čuješ to... kako Mafy često kaže :"morao bi te ubiti nakon šta ti ispričam"...LOLLOL

Datum objave: 21.Veljaca/Feb.2009 u 17:38
^

PRIČU!!?? Ustanem, pada jebeni sneg, jedem, pada jebeni sneg, odem na posao, pada jebeni sneg, dođem sa posla, pada jebeni sneg, ručam, pada jebeni sneg, "prošetam" forumom, pada jebeni sneg, spavam - PADA JEBENI SNEG!!!

Hoćeš još neki dan?

-------------

Datum objave: 21.Veljaca/Feb.2009 u 17:40
dobro....pih kako ste negativni...CryCryCry
Izvini Darije, izvini Buki....

Datum objave: 21.Veljaca/Feb.2009 u 17:59
Darije, stvarno neznam šta ti je taj snijeg loše u životu napravio, nemoj tako...LOLLOL

Datum objave: 21.Veljaca/Feb.2009 u 18:01
Nemoj da ja moram pričati kakvu priču. LOL

-------------

Datum objave: 21.Veljaca/Feb.2009 u 18:03
sto da ne?? tvoje price su stvarno super (s obzirom da su izmisljene) LOLLOLLOL

Datum objave: 21.Veljaca/Feb.2009 u 18:03
Originalno postovano od strane iromafia111 iromafia111 piše:

Nemoj da ja moram pričati kakvu priču. LOL

Morao bi je ubiti ako joj ispričaš, ha Mafy?LOL

Datum objave: 21.Veljaca/Feb.2009 u 18:06
ccccc, buki sta je to s tobom i ubijanjem?? LOL

Datum objave: 21.Veljaca/Feb.2009 u 18:07

ccccc, buki sta je to s tobom i ubijanjem?? LOL

To sam od Mafy-a pokupio...LOL

Objavio: alma84
Datum objave: 21.Veljaca/Feb.2009 u 20:21
ma to se on fura na iru..hoce biti kao on al je jos maaali... lol

-------------
muški imaju onu stvar viška, a one dvije manjka :D

Objavio: faithlessmary
Datum objave: 21.Veljaca/Feb.2009 u 20:45
Originalno postovano od strane darije darije piše:

^

PRIČU!!?? Ustanem, pada jebeni sneg, jedem, pada jebeni sneg, odem na posao, pada jebeni sneg, dođem sa posla, pada jebeni sneg, ručam, pada jebeni sneg, "prošetam" forumom, pada jebeni sneg, spavam - PADA JEBENI SNEG!!!

Hoćeš još neki dan?

Jel to ona prica Jebeno snezni dan? Da da, secam se, baka mi je pricala..

-------------
Veži konja gde ti gazda kaže

Objavio: alma84
Datum objave: 21.Veljaca/Feb.2009 u 20:52
ajd posto se nitko nece ubacit..
kao sto mnogi znaju 24 god u dupetu..po struci frizerka, hobbi su mi autici..oni pravi..sto mehanika sto autdio, mada moram priznati vedran (decko) se kuzi bolje u audio nego ja, ja dajem samo pare..Big smile
dijete frisko rastavljenih staraca (god i pola)..zivim sa starom i vedranom u svojoj kuci u okolici umaga..
dane provodim il pred kompom (najvise ovdje) i u ganjanju papira il jednostavno sa frendovima..
teska zajebanitca, prokleto iskrena, bez dlake na jeziku..crne kose, plavih ociju, 49kg, i 165cm visoka..br cipele 38, konfekciski 28-30 ovisi..
trenutnou odlasku u privatnike tocnije otvaranja rent a cara u porecu..

i ono sta cekam je ljeto jer mrzim zimu..i ekipu da se sjuri kod mene..obozavam festati i ne treba mi neki posebni razlog za to...
cesto je ekipa kod mene na veceri, palacinkama ili jednostavnom druzenju...

ono sto mrzim su lazi i dvolicnost..varanje, izmotavanje i nepravda..

za frendove bi sve dala..pa i zadnju kap krvi..imam veliko drustvo koje obozavam jer su bili uz mene kad je bilo tesko..i samim time dokazali svoje prijateljstvo..

cerim se non stop, rijetko kad sam zivcana, a kad jesam onda sam grozna i sama sebi..

sta jos?..hmmm

to je to..valjda..

-------------
muški imaju onu stvar viška, a one dvije manjka :D

Objavio: cudak_31177
Datum objave: 21.Veljaca/Feb.2009 u 21:15
Imam ja priču za vas: Bio jednom jedan jebeni sneg... I SAV PAO U JEBENU IVANJICU!!! Nešto malo zaglavilo u Smederevo, ali uglavnom sve ovamo...

-------------

Datum objave: 21.Veljaca/Feb.2009 u 21:43
Ja sam Mafy i alkoholičar sam. Inače sam mjerna jedinica za ozbiljnost. Mrzim humor, zajebanciju i sve što nije po strogim pravilima. Izuzetno sam sramežljiv, osobito po leđima. smile45

-------------

Datum objave: 22.Veljaca/Feb.2009 u 01:06
'Ej komsija Cudak, evo ovde u Uzicu, malcice se otopio, al' sad LED, LED i samo LED. Kakve sam samo piruete video danas, garant uzimamo zlato na sledecoj olimpijadi u umetnickom klizanju. A muzicka podloga na klizanju naravno trubaci!!!

-------------
Vladika

Datum objave: 22.Veljaca/Feb.2009 u 02:31
Užičani su već prvaci u mnogo čemu. Jesam li vam pričao da sam kao mali pao na glavu sa velike visine, i zaglavio u užičku bolnicu? Eto još jedne moje priče. Tamo su me gurnuli u neku sobu sa nekim moronom koji se zvao Minja (Minja is a girls name ). E, taj Minja je ostavio žestoke traume na meni. Otimao mi je nošu i terao me da pišam u gaće u bolničkoj sobi. A šta da mu radim kad je bio skoro DUPLO stariji i veći od mene, a otac mu je bio neka faca u bolnici pa su ga sestre i doktori pustali da radi od nas šta god hoće. Ja sam imao 6 a on 12 godina. Nikad mu neću zaboraviti lice, hrapav odvratan glas, i još ružnije žute zube koji su mi izazivali mučninu. Kad god sam kasnije išao u Užice, na ulasku u grad sam priviđao njega, kako drži moju nošu i ne da mi da pišam u nju!!!

Ne znam što sam vam ovo ispričao, ali možda nekom bude od koristi... Vladika, ako poznaješ nekog minju koji je, tu negde 1970, 1971...javi mi.

-------------

Datum objave: 22.Veljaca/Feb.2009 u 13:51
Originalno postovano od strane Vladika Vladika piše:

... al' sad LED, LED i samo LED.

Stari, kupi Whiskey i samo deri, al ne više od dvije kocke po čaši. LOL

-------------

Datum objave: 22.Veljaca/Feb.2009 u 16:36
e pa ovako....drago mi je sto su me pojedinci udostojili pricice o njima (taman bolje da se upoznamo, hvala vam Clap), a oni koji se samo sprdaju sa mnom, slobodno neka to i nastave....uvek sam raspolozena za zajebavanje i prozivanje....ae, uzdravlje!!

Datum objave: 22.Veljaca/Feb.2009 u 16:41

a oni koji se samo sprdaju sa mnom, slobodno neka to i nastave....

Ma ko sme!!???Angry Reci ko je to, odmah da ga sredimo!!!
LOL

-------------

Datum objave: 22.Veljaca/Feb.2009 u 17:00
hvala darije, ali to mi zapravo i ne smeta...sa mojim drustvom se stalno prozivam pa nije problem (naravno dok ne prelazi granicu zajebavanja) Smile

Datum objave: 22.Veljaca/Feb.2009 u 20:55
Originalno postovano od strane cudak_31177 cudak_31177 piše:

Vladika, ako poznaješ nekog minju koji je, tu negde 1970, 1971...javi mi.

Minja kazes... hmm... znam Minju al je zensko. Pusticu pipke medj' podzemljem Erskog grada. Ima da ga nadjemo... i da ti ga isporucimo sa sve masnicom na glavi!!!

-------------
Vladika

Datum objave: 22.Veljaca/Feb.2009 u 21:12
Hvala brate. Moram da se oslobodim svojih demona.

-------------

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk