Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - potreban prevod
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

potreban prevod

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
doda82 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj doda82 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: potreban prevod
    Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2009 u 20:30
Da li ima neko srpski ili hrvatski prevod za film CLUBBED iz 2009,glumci Shaun Parkes, Scot Williams...
Na vrh
deyanh82 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj deyanh82 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2009 u 20:45
Pozdraw swima, ja sam isto nowi na owom forumu pa prwo da swe pozdrawim i zahwalim se swima koji se trude da bi mi ljenčine mogli čitati titlowe na određenom jeziku.
smile103

E sad me zanima zasto nema titlova ze neke filomwe koji i nisu tako prenowi, a dobri su, npr: a womans rage, arnolds park, brain dead, bride wars, choke, clubbed, entry level, humboldt county, miracle at st anna, ring of death, role models, soul men, thats it thats all, the american mall, the art of pain, the deal, the last man the unborn, this christmas, time of darknes, what just happend

Pa ako netko ima bilo koji od owih titlova bio bi jako zahwalan, hwala i pozz

Deyan
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2009 u 23:43
Ako prevede netko, bit će, ako ne prevede, onda neće, možda nikad.....

jedini način na koji 100 % možete bit sigurni da ćete neki film imat preveden jest da ga sami prevedete...

Ažurirao bubba ho-tep - 03.Veljaca/Feb.2009 u 23:59
Na vrh
N.B.G. View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
Sick Boy

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj N.B.G. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2009 u 23:57
Ne znam zasto stalno gresite kod imena, zato i ne nalazite!
Ako mislis na film sa De Nirom ime mu je:
"What Just Happened"
http://www.divx-titlovi.com/co-yu/divx-subtitles/download/what_just_happened/72404.aspx

Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2009 u 00:01
Bravo N.B.G. stvarno nemam više snage upozoravat ljude da postoji tražilica na sajtu, evo i braindead:

http://www.divx-titlovi.com/co-yu/divx-subtitles/search-subtitles.aspx?pageindex=1&keyword=braindead&language=&orderby=4&sortby=1
Na vrh
N.B.G. View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
Sick Boy

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj N.B.G. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2009 u 00:13
Ma nista nego ako i kucaju vidis da kucaju pogresno ime,
what just happend = NE! Nego: What Just Happened
kao sto napisah, kapiram te, sta da se radi,
nece kod one lupice pa to ti je..
e sad da li uopste koriste search to je pitanje..
nista ja to usput, malo odmaram od prevodjenja, oci mi zakrvavele pa da malo pomognem, koliko mogu..   

Na vrh
deyanh82 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj deyanh82 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2009 u 00:39
sorry, thnx bilo je nabrzinu pisano
Deyan
Na vrh
N.B.G. View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
Sick Boy

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj N.B.G. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2009 u 00:41
Nista, opusteno..

Na vrh
leon983 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj leon983 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2009 u 19:08
a dali neko ima prevod filma GONE FISHIN'
(IMBd nr.0119214)
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2009 u 19:11
Evo ovako, nažalost ako ga nema na sajtu onda vjerovatno nema, a ako ga netko prevede biti će postavljen na sajt, a uvijek ti ostaje i opcija da ga sam prevedeš...pozdravWink
Na vrh
N.B.G. View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
Sick Boy

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj N.B.G. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2009 u 19:27
A mislim jel ima neko zaaa:
Transformers: Revenge of the Fallen (2009)
http://www.imdb.com/title/tt1055369/

Land of the Lost (2009)
http://www.imdb.com/title/tt0457400/

Friday the 13th (2009)
http://www.imdb.com/title/tt0758746/

itd.

Na vrh
gasagale View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj gasagale Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2009 u 22:07
    Potreban prevod za film the day the earth stopped!
http://www.imdb.com/title/tt1290471/

Ažurirao gasagale - 05.Veljaca/Feb.2009 u 22:08
Na vrh
Tbagmk View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Tbagmk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Ožujak/Mar.2009 u 16:48
Potreban prevod za:

Green Street Hooligans 2

torent mi je:

Green.Street.Hooligans.2.DVDRip.XviD-BeStDivX
Na vrh
mixer View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mixer Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Ožujak/Mar.2009 u 16:53
ima li neko titl za the uninvited 2009 ili kad ce biti/?

Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Ožujak/Mar.2009 u 16:56
Originalno postovano od strane Tbagmk Tbagmk piše:

Potreban prevod za: Green Street Hooligans 2
torent mi je:Green.Street.Hooligans.2.DVDRip.XviD-BeStDivX

Već imaš temu za taj film:
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Ožujak/Mar.2009 u 16:57
Originalno postovano od strane mixer mixer piše:

ima li neko titl za the uninvited 2009 ili kad ce biti/

Nema još, nezna se kada će biti i dali će uopće biti, nadaj se da će ga netko prevesti, u suprotnom, morati ćeš to sam učiniti...pozdravWink
Na vrh
mixer View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mixer Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Ožujak/Mar.2009 u 17:24
Originalno postovano od strane Buki-Fiume Buki-Fiume piše:

Originalno postovano od strane mixer mixer piše:

ima li neko titl za the uninvited 2009 ili kad ce biti/

Nema još, nezna se kada će biti i dali će uopće biti, nadaj se da će ga netko prevesti, u suprotnom, morati ćeš to sam učiniti...pozdravWink
hvala druze pozdrav .

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.