Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Underworld 3
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Underworld 3

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
N.B.G. View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
Sick Boy

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj N.B.G. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2009 u 01:57
Ja mislim da ne treba, cak sam protiv toga jer ce biti jos boljih prevoda a moram reci i za bolji release..
pa ce ljudi ili mi komentarisati i onda ce se otvarati dupla tema,
ali ja ipak nisam taj koji odlucuje,
buki, niti je ovo prvi i poslednji prevod za ovaj film niti poslednji release!
ovo je za prvi release
a posle toga ih ima bogami jos 4-5!

Ažurirao N.B.G. - 02.Veljaca/Feb.2009 u 01:58

Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2009 u 02:05
Ma dobro, to stoji ali prijevod je ovdje a onda je lako taj prjevod kasnije u SW-u prilagoditi za druge verzije, bilo da je riječ o screener ili dvdrip verziji ili eventualno nekoj extended verziji koja se lako nadopuni...Wink
Na vrh
N.B.G. View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
Sick Boy

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj N.B.G. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2009 u 02:11
Vidis buki ja sam ali bas ekstremno protiv toga da se titl
za kameru prilagodjava TS-u, pa TS DVDSCR
pa onda to DVDRip-u,
Tako nikada!!! necemo imati dobar prevod!

Na vrh
Minal View Drop Down
Active member
Active member

"izgubljen"

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Minal Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2009 u 15:41
Danas izašao DVD Screener.

POZDRAV
Odavno potpuno izgubljen!
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2009 u 15:45
Pa to mi kaži... Hvala brate!!!
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2009 u 15:48
Odlično...smile73
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2009 u 16:59
evo skino i prilagodjavam titl i dopunjavam...
al me samo zanima, kad vec ljudi daju losije ocjene, zasto, pa daj komentar da znam di sam to falio po tvom misljenju, a ne samo lupi ocjenu i otpepa...

Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2009 u 17:25
Valjda imaju drugu verziju ili extended pa im ne paše tajming ili nešto pa davaju loše ocjene umjesto da si sami srede titl za svoju verziju
Na vrh
Minal View Drop Down
Active member
Active member

"izgubljen"

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Minal Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2009 u 22:42
Hm da, ali ne može imati extended kad još nije zvanično izašao original DVD, još je u kinima film.

Ma pusti papke Sentinel, pa raspravljali smo o tome. Znaš i sam da će uvijek biti ljubomornih papaka koji će tvoje, inače perfektne titlove, namjerno ocijeniti manjom ocjenom.

POZDRAV
Odavno potpuno izgubljen!
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2009 u 22:57
Evo ja sam pogledao film, odličan mi je ali slažem se sa Sentinelom, dosta toga su morali još popuniti i rupe su mi u priči pa nisam siguran dali sam baš najbolje shvatio sve i dali mi je uopće sve jasno...Confused

Morati ću nanovo pogledati 1. i 2. dio i povezati malo stvari a sve ostale koji su pogledali ovaj najnoviji dio, molim za komentar...Wink
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2009 u 23:21
E sad mi kažite da li je potpuno "znanje" prvog i drugog dela potrebno za gledanje trećeg? 
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2009 u 23:31
Rekao sam vec da sam malo izgubljen i da mi nije sve bas jasno, ali koliko se meni cini (ovo je vracanje u proslost radnje) najbolje bi bilo pogledati prvo ovaj najnoviji Rise of the Lycans a tek onda 1. i 2. dio...Wink

P.S. Ali kažem, malo sam izgubljen što se radnje filma i vremena tiče, tako da molim i ostale za komentar...Embarrassed

Ažurirao Buki-Fiume - 10.Veljaca/Feb.2009 u 23:58
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2009 u 23:57
E vidiš to mi i reče jedan drugar, kao "Ovo je nulti neo"... Hvala Buki.
Na vrh
N.B.G. View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
Sick Boy

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj N.B.G. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2009 u 01:09
Da budem iskren pogledao sam ga tek sada u DVDSCR verziji
i onako..
bas me razocarao, drugi deo uopste ne zaostaje za prvim
ali ovaj treci, jednostavno ne znam da li su pricu
vratili na pocetak ili sta vec..
Kao da nije iz cele te price,
ne znam ali me razocarao i to bas dobro.
mozda sam vise ocekivao pa je to razlog,
ipak ostaje ono... ali.. pa sta sad..   

Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2009 u 01:20
Da, pricu su vratili u proslost to jest na pocetak, ili kako Darije kaze ovo nije treci nego "nulti dio".

Btw. meni je film jako dobar (ako izuzmemo to da sam malo izgubljen radnjom i vremenom)...Wink

Ažurirao Buki-Fiume - 11.Veljaca/Feb.2009 u 01:22
Na vrh
N.B.G. View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
Sick Boy

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj N.B.G. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2009 u 01:35
Pa dobro, vidis ja sam veliki FAN tog serijala i to je moje
misljenje i utisak, i ono.. bas sam goreo da vidim ovaj treci,
Ali Down, pa sad to je moje misljenje, ti opet imas svoje,
Ne znam da li si gledao prva dva, pretpostavljam da jesi
ali ovo je u pravom smislu "nulti deo"
I to je moje pravo da mislim i ne volim da me neko ubedjuje
tipa:
E ovo ti je super i odlicno,
kako u muzici tako i kada su filmovi u pitanju!!!
Ako mi nesto ne lezi to je to.
A toliko gotivim prva dva da sam svojevremeno narucio originale koje sam vise puta gledao
i nikada mi nisu bili smor.
A ovaj je po meni 0 i prst u oku.
Moje misljenje na koje imam neosporivo pravo!!!
To je to i ne bih vise o tom razocarenju.

Ažurirao N.B.G. - 11.Veljaca/Feb.2009 u 01:36

Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2009 u 01:40

Pa naravno da sam gledao i prva 2 dijela, i meni su također bolja ta dva dijela od ovog, ovaj je upravo tako "nulti dio" i neznam šta su htjeli postići s tim vraćanjem unatrag, ali film mi je jako dobar ako ga gledam zasebno (znači bez pomisli na prva dva dijela), ali ovako te u potpunosti kužim zašto si razočaran, ali nemoj biti...

Jer najavljen je 4. dio koji se nastavlja tamo gdje je 2. dio završioWink
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.