Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - City of Ember
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

City of Ember

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
kimi@82@ View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kimi@82@ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: City of Ember
    Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2009 u 21:22
Nemogu nigde da nadjem prevod za City of Ember[2008] pomozite?
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2009 u 21:26
Ne možeš zato jer ga nema još, pa film je nov, nije još ni izašao dvd rip a ti bi već prijevod, strpi se...

Uostalom imaš prijevod na engleskom za taj film:

http://www.divx-titlovi.com/hr-HR/divx-subtitles/search-subtitles.aspx?pageindex=1&keyword=City%20of%20Ember&language=&orderby=4&sortby=1

Pa ga sam prevedi...
ili pričekaj jer kad bude preveden biti će postavljen na sajt...
Na vrh
zkarlov View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zkarlov Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2009 u 16:22
Počeo sam ga ja prevoditi, ali taj engleski prijevod koji postoji je provučen kroz google translator i nema koristi od njega. Čim izađe pravilan engleski tekst, preporučam se.
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2009 u 16:29
Originalno postovano od strane zkarlov zkarlov piše:

Čim izađe pravilan engleski tekst, preporučam se.

Super, svaka čast, hvala...
Na vrh
petrus1982 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj petrus1982 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2009 u 00:23
i ja isto jedva cekam titl za ovaj film. vec nekoliko dana na disku imam ga u dvdscreener formatu.

City Of Ember DVDSCR AC3-FEAR.avi (972mb)

skinia sam postojeci titl na engleski ali je malo cudan ono slicno je izgovoru ali drukcije, pokusa sam ga sinkronizirati sa time adjuster ali mi nije uspilo

.............................
uglavnom evo moj moto: "gdje prodje ruka onog tko znade, razlike u pefomansama i robustnosti sustava samo su tragovi od kurcevih otisaka mojih oceva" :) cool a?
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2009 u 00:39
Zašto jednostavno svi ne pričekate dvdrip verziju,kada dođe skinete ju,do tada će biti i prijevod već vjerojatno i imate sve...
Gdje vam se žuri?Polako...     
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2009 u 01:00
Originalno postovano od strane Buki-Fiume Buki-Fiume piše:

Zašto jednostavno svi ne pričekate dvdrip verziju,kada dođe skinete ju,do tada će biti i prijevod već vjerojatno i imate sve...
Gdje vam se žuri?Polako...     

ja čekam bluray izdanjeSmile
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2009 u 11:35
evo izašao vam je dvd ripWink
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2009 u 13:47
Evo kolega zkarlov stavlja tačku na ovaj "problem". http://www.divx-titlovi.com/Forum/forum_posts.asp?TID=20482
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.