| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Gran Torino (2008) |
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Korisnik | ||
N.B.G.
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Sick Boy Pridružen: 29.Srpanj/Jul.2008 Status: Offline Points: 2520 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2009 u 18:10 |
|
|
Pa dobro sad, covek voli vatromet i efekte
da ne kazem kuke i motike.. Ali Gran Torino je vrlo dobar film! Naravno za prave filmofile i ljude koji gledaju Film! A ne provaljene efekte i razna Bum-Tras cudesa.. |
||
|
||
![]() |
||
bubba ho-tep
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole Pridružen: 03.Sijecanj/Jan.2005 Status: Offline Points: 12364 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2009 u 18:13 |
|
|
Čudak, ne da je moguće, nego smo i Darije i ja mislili upravo na taj film:
the day the earth stopped - sranje nad sranjima, nema veze sa the day the earth stood still A ti charlly, šta si ti umišljaš odakle ti pravo da na ovaj način sa nekim razgovaraš, u prvom postu ja sam ti lijepo rekao da je novi ''the day the earth stood still'' smeće od filma, nema veze sa originalom koji je genijalan. Tako sam ti odgovorio jer bezveze zasereš temu sa postom u kojem pljuješ Gran Torino (o kojem je ovdje i riječ) uz jedini argument a to je da je The day the earth stood still remek djelo. Jel tebi to liči na argument ili na kritiku? Meni liči na sranje, glupost od argumenta. Zato sam ti tako i odgovorio, jer u temu o jednom filmu uđeš i sereš nešto o drugom filmu. Imaš ti pravo na svoje mišljenje ali to mišljenje si tek naknadno argumentirao. Da si uletio odmah sa tim mogli smo raspravit, ovako ne. Ovako se ni neću trudit objašnjavat po čemu je to jedan the day the earth stood still sa ''glumčinom'' keanu reevesom i masom patetičnih glumaca, amaterskom izvedbom i otrcanom i loše prezentiranom porukom teško sranje od filma... Ovako ću samo konstatirat da mi ne pada teško kad me nepismeni klinac nazove nepismenim i da bi ti dobro sjela jedna preko ušiju da malo pripaziš na način na koji razgovaraš sa starijim članovima... |
||
![]() |
||
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2009 u 18:22 |
|
Jbg, brate, možda je čovek toliko pismen da ovakve filmove i "ne vidi" Ažurirao darije - 10.Veljaca/Feb.2009 u 18:24 |
||
|
||
![]() |
||
cudak_31177
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!! Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2008 Lokacija: Ivanjica Status: Offline Points: 11760 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2009 u 20:37 |
|
|
Znam da ste na taj mislili, ali ovih dana pucam od sarkazma
|
||
|
|
||
![]() |
||
Vladika
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
>> Virus Guru << Pridružen: 25.Veljaca/Feb.2005 Lokacija: UZICE/SRBIJA Status: Offline Points: 1944 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2009 u 21:25 |
|
|
I,ve seen the light. GRAN TORINO je ZAISTA tesko S...nje. Ah, veliko hvala charlly!!!
|
||
|
Vladika
|
||
![]() |
||
cudak_31177
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!! Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2008 Lokacija: Ivanjica Status: Offline Points: 11760 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2009 u 21:40 |
|
|
||
|
|
||
![]() |
||
boby
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Veljaca/Feb.2009 u 18:46 |
|
|
GRAN TORINO FILM STRANI
|
||
![]() |
||
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |