Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Igrice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - GTA IV
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

GTA IV

Odgovori Odgovori Stranica  <1 234
Korisnik
Poruka
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Srpanj/Jul.2009 u 15:40
Originalno postovano od strane zdvd zdvd piše:

icemaher -
PUNO TI HVALA, SVE JE RIJEŠENO, IGRA RADI NIJE PIJANA DAO SAM JOJ RAZDOR
I SAN ANDREAS RADI, JA BUDALA NISAM JE KRAKIRA ZATO I NIJE RADILA

Nema na cemu, kako bre da zaboravis crack da stavispoguziLOLLOLLOL To ti je najbitnijeLOL
Pozz
Na vrh
shark ri View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj shark ri Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2009 u 18:00
kako kreirati ofline acc to nikako nemogu naći može tko pomoći po mogučnosti sa slikama  Cry
traži se seedbox sve na pm
sharkri@gmail.com
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2009 u 21:13
Originalno postovano od strane shark ri shark ri piše:

kako kreirati ofline acc to nikako nemogu naći može tko pomoći po mogučnosti sa slikama  Cry
Originalno postovano od strane icemaher icemaher piše:

Dngy, kad startujes igricu, pokaze ti na ekranu da treba da pritisnes dugme Home na tastaturi, i onda kreiras windows games live profil(nesto tako bese), onda cim se ulogujes, mora da radi opcija save game.
Instaliras igru, proveris Release Date Check
Krakujes igru
Instaliras net framework 3.5 i 3.5 sp1
Moras da imas Win. XpSp3
Instaliras software Games For Windows live
Kreiras profil na microsoft strani.....
Puno zaje*ancija za jednu igru, koja je previse kratka...Confused
Na vrh
zdvd View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zdvd Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2009 u 12:59
tek sam početnik i nemam pojma da sam treba da je krakiram

sad sam naučija i to
mir vama
Na vrh
Spooky 91 View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Spooky 91 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Srpanj/Jul.2009 u 19:41
Po meni je odlicna igra,steta sto nisam mogao celu da je predjem posto mi je kocila,i zato sam je izbrisaoUnhappy
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2010 u 19:58
Kakva je ovo igrica:
Grand Theft Auto IV: Episodes From Liberty City 2010 ENG-P2P
jel nesto novo od GTA IV ili neke bonus misije GTA IV?

• Brings the interweaving Grand Theft Auto IV stories of Niko Bellic (main game), Johnny Klebitz (The Lost and Damned) and Luis Lopez (The Ballad of Gay Tony) to an explosive conclusion.
  • Contains The Lost and Damned and The Ballad of Gay Tony, on one disc. These were originally digital content releases for GTAIV that were unavailable to PC players.
  • Both games are standalone releases that do not require the original Grand Theft Auto IV game, or an Internet connection for their single player campaigns. (multiplayer modes are online)
  • Complete your Grand Theft Auto IV experience with powerful new weapons, vehicles, music, features and new mission types.
  • Each episode contains both a single player campaign as well as a variety of online multiplayer modes specific to the storyline of each.
 Nesto kao 3 igre u jedno?
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 234
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.