Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Spam, spam i samo spam
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - kakvu kavu vole pojedini znakovi
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

kakvu kavu vole pojedini znakovi

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2009 u 02:27
E pa i ja sam lav, pa ipak, nije točno da kavu najviše volim piti na javnim mjestima Tongue
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
opasno aktivan spamer (u ostavci...)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2009 u 02:40
"ŠKORPION – Ovo su obično ljubitelji gorke crne kratke i jake kave. Uz njihov žilavi želudac, mogu popiti i više šalica dnevno. Kavu doživljavaju kao stimulans prije „bitke“."

Sa svime se slažem, ali... kratka???
Ne računam da sam se probudio bez jedne litre gorke crne duuuuuuuuugačke i jake...
Pa sad ti veruj horoskopu...

Pametan covek trazi resenje, budala izgovor...
Na vrh
bihorackabir View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bihorackabir Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2009 u 05:35
OVAN – Nema vremena za duge sjedeljke i polako ispijanje kave. Odgovara mu ispijanje kave s nogu, kratka kava iz plastičnih šalica. Možda gorča. Mnogi je ni ne piju.

Nemam vremena za duge sedeljke, ali  volim hladnu kafu nikako vruću, nikako s nogu, nikako kratku i svakako volim samo gorku bez šećera.Tongue

Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2009 u 12:36

BLIZANAC – Ovom znaku odgovaraju manje količine kave više puta na dan. No ne prečesto. Uz kavu obavezno ide priča, ako je moguće trač, a rado poseže za nekom igračkom, npr. zgodnom žlicom ili vrećicom šećera u posebnom dizajnu.

Nisu nista uboli

2-3 kafe dnevno i vise nego dovoljno al zato solja od 0.5l LOLLOL

A i ne tracarim, mada kockice od secera u raznim oblicima i bojama bile bi zanimljive vedder

Ažurirao Vedder - 06.Lipanj/Jun.2009 u 12:37

Na vrh
nikzilic View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nikzilic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Lipanj/Jun.2009 u 09:58
VAGA - Sve stoji ali bez kocke šečera, osječam se kao konj LOL.
Ovo bi mi godilo, ali nisam protiv drugih opcija pijenja kava
Na vrh
zenith View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zenith Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Srpanj/Jul.2009 u 21:20
Bik - sve istina. Samo sto ja ne pijem kafu :D
Na vrh
PsOaligator View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj PsOaligator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Srpanj/Jul.2009 u 22:01
Originalno postovano od strane bihorackabir bihorackabir piše:

OVAN – Nema vremena za duge sjedeljke i polako ispijanje kave. Odgovara mu ispijanje kave s nogu, kratka kava iz plastičnih šalica. Možda gorča. Mnogi je ni ne piju.

Nemam vremena za duge sedeljke, ali  volim hladnu kafu nikako vruću, nikako s nogu, nikako kratku i svakako volim samo gorku bez šećera.Tongue

Slazem se, isto sam ovan, i bas volim ono da je iskuliram do kraja...bez secera...
Mene su poslali iz štaba...ja ću vam pomoći...
Na vrh
zizu1109 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zizu1109 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Srpanj/Jul.2009 u 19:30
takodje ovan, kafa samo bez secera, mada je najbolja vruca i to natenane, polako + ratluk.... jos ako se ispija u dobrom drustvu.... ;)

jel` se secate scene sa kraja prvog dela filma Tesna koza, kada Pantic baca pare u vis, njegova familija se mlati za svaku novcanicu, a on covek sedne i lagaaaaaano ispija kafu... (plus cigara)

Carpe diem
Na vrh
Shadoe View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Shadoe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Srpanj/Jul.2009 u 20:39
Originalno postovano od strane Johhny Q Johhny Q piše:

"ŠKORPION – Ovo su obično ljubitelji gorke crne kratke i jake kave. Uz njihov žilavi želudac, mogu popiti i više šalica dnevno. Kavu doživljavaju kao stimulans prije „bitke“."

Sa svime se slažem, ali... kratka???
Ne računam da sam se probudio bez jedne litre gorke crne duuuuuuuuugačke i jake...
Pa sad ti veruj horoskopu...

istina i ja kao škorpijon volim crnu jaku kavu bez ili sa minimalno šečera,
popijem dnevno od 4-5 kava na brzaka LOL
Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Srpanj/Jul.2009 u 21:14
Brate moj otrovni LOL, ja sam gadna škorpija (stvarno mi se skoro sve karakterne osobine uklapaju u opis prosečne škorpije), ali bez najmanje 2 kašičice šećera - to nije kafa! LOL
Na vrh
Shadoe View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Shadoe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Srpanj/Jul.2009 u 21:30
Originalno postovano od strane cudak_31177 cudak_31177 piše:

Brate moj otrovni LOL, ja sam gadna škorpija (stvarno mi se skoro sve karakterne osobine uklapaju u opis prosečne škorpije), ali bez najmanje 2 kašičice šećera - to nije kafa! LOL
ti si tip za tursku s kockom, samo cuclaš kocku   LOL
Na vrh
asvalttina View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj asvalttina Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Srpanj/Jul.2009 u 00:05
STRIJELAC – „Može ovakva, a može i onakva“. Njihova tolerancija, širina i otvorenost dopušta im da probaju kavu na sve moguće načine. Ipak, najdraža im je ona pomalo egzotična, a najradije bi je popili u Brazilu.

djelomicno tocno-definitivno volim eksperimentirat, ali kava bez secera-no way
"I’m old enough to bleed, I’m old enough to breed, I’m old enough to crack a brick in your teeth while you sleep."
Na vrh
chlink View Drop Down
Translator
Translator
Vulfi s juga, Makedonska tuga

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj chlink Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Srpanj/Jul.2009 u 12:40
Originalno postovano od strane alma84 alma84 piše:

VAGA – Važno mu je da je kava fino servirana u lijepoj šalici, a ne bi imao ništa protiv da uz nju dobije i poneki cvijet. Po mogućnosti ružu. Također voli kocke šećera, a rado uz sve prima i neki fini bombon ili keksić.

Ja ovdje se nepronalazim, sta znam nisam takav, a i ovo mislim da nesu osobnoste na jednu vagu
ja mogu da pijem kafu i iz dzezve, sta se tice za cvijet ja se tu nerazumem.
[URL=http://www.speedtest.net][IMG]https://static.titlovi.com/images/forum/bf04dd61-5458-44c2-8ded-bd4c16996aa7.png][/URL]
Na vrh
hoshi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj hoshi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Srpanj/Jul.2009 u 23:34
Meni je bitno da je kafa sa malo secera,bez mleka (ness)...E da i ako je prva jutarnja da je ogromna...To cvece i ostalo nista za vreme kafe :D Razbija mi koncept definitivno...Da su napisali da vage vole da im se kafa donese u krevet drugu pesmu bih pevala..Ovako se ne slazem :D
Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledajuci, gledajuci bez daha.”
Na vrh
slipknot03 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj slipknot03 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2009 u 14:26
RAK – Očekuje pravu domaću kućnu kavu. Ono što se u našim krajevima obično naziva turska kava. Uz to započinje pravu ispovjedaonicu intimističkih slušanja i razgovora.

o boze moj pogodjeno xD
ne wolim kad dodjem kod nekog i pitaju me ochesh kawu?
ya kazem da..
a oni mi donesu nessicu il kapuchino ><'

"I'm the only one who can walk both worlds. I'm the Ghost Rider."
Na vrh
Paklovi View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Paklovi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2009 u 17:10
Ja ne pijem kavu LOL
Na vrh
maibae View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj maibae Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Srpanj/Jul.2009 u 00:13
ja OVAN
...............................................................................................................................

moze crna sa mlekom i secerom 2 dcl
...............................................................................................................................
moze i 1 dcl crne bez secera
moze i sa secerom, moze espreso,kratki ili produzeni,
instant - u svim kombinacijama kao i crna
moze i filter kafa

sve mi odgovara ..najvise volim kad mi gosti odu pa i njihovu kafu popijem zvaljo

Ažurirao maibae - 23.Srpanj/Jul.2009 u 00:14
Na vrh
Mammon View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mammon Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Srpanj/Jul.2009 u 01:03
xaxaxa

Pijes li i soc?
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Srpanj/Jul.2009 u 01:46

Originalno postovano od strane Paklovi Paklovi piše:

Ja ne pijem kavu LOL

Služi im da izdrže pojačane napore kojim se izlažu

Jel to misle na spamovanje i ne rad LOLLOLLOL]

Na vrh
maibae View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj maibae Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Srpanj/Jul.2009 u 01:47
samo kad sam u krizi
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.