Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

kakvu kavu vole pojedini znakovi

Web: Titlovi.com
Kategorija: Generalne rasprave i zabava
Ime foruma: Spam, spam i samo spam
Opis foruma: Treba li dodatno objašnjavati što vas ovdje čeka?
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=22248
Datum ispisa: 22.Srpanj/Jul.2026 u 15:41
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: kakvu kavu vole pojedini znakovi
Objavio: alma84
Tema: kakvu kavu vole pojedini znakovi
Datum objave: 07.Studeni/Nov.2008 u 00:59

Evo par 'natuknica' sta i kakvu kavicu vole pojedini horoskopski znakovi.... Pa kad nekog od njih pozovete kući, razmislite kakvu kavu kojem znaku servirati.

OVAN – Nema vremena za duge sjedeljke i polako ispijanje kave. Odgovara mu ispijanje kave s nogu, kratka kava iz plastičnih šalica. Možda gorča. Mnogi je ni ne piju.

BIK – Ovaj hedonist obavezno uz šalicu kave očekuje neki slatkiš, a najbolje tortu. Tu se još treba naći i mogućnost dodataka od sladoleda, kakva čokoladica, keks ili slično. Obavezna je slatka kava.

BLIZANAC – Ovom znaku odgovaraju manje količine kave više puta na dan. No ne prečesto. Uz kavu obavezno ide priča, ako je moguće trač, a rado poseže za nekom igračkom, npr. zgodnom žlicom ili vrećicom šećera u posebnom dizajnu.

RAK – Očekuje pravu domaću kućnu kavu. Ono što se u našim krajevima obično naziva turska kava. Uz to započinje pravu ispovjedaonicu intimističkih slušanja i razgovora.

LAV – Kava je kao i on(a), pravo sredstvo za prezentaciju. Zato je rado pije na javnim mjestima, a najradije onim glamuroznim. Ambijent fine kavane sasvim mu odgovara. Treba imati sjajne lustere.

DJEVICA – Voli pravu radničku kavu i koristi je uglavnom kao i pastir Kaldi – za povećanje radnog učinka i svojih radoholičarskih sposobnosti. Može biti i asketska, tzv. obična, samo da ga razbudi i ojača.

VAGA – Važno mu je da je kava fino servirana u lijepoj šalici, a ne bi imao ništa protiv da uz nju dobije i poneki cvijet. Po mogućnosti ružu. Također voli kocke šećera, a rado uz sve prima i neki fini bombon ili keksić.

ŠKORPION – Ovo su obično ljubitelji gorke crne kratke i jake kave. Uz njihov žilavi želudac, mogu popiti i više šalica dnevno. Kavu doživljavaju kao stimulans prije „bitke“.

STRIJELAC – „Može ovakva, a može i onakva“. Njihova tolerancija, širina i otvorenost dopušta im da probaju kavu na sve moguće načine. Ipak, najdraža im je ona pomalo egzotična, a najradije bi je popili u Brazilu.

JARAC – Kod njih je kava sredstvo za rad. Služi im da izdrže pojačane napore kojim se izlažu, no uvijek paze da ne pretjeraju s količinama. Najviše vole običnu, crnu, bez posebnih dodataka.

VODENJAK – Kava im je još jedno sredstvo za druženje. Ista mora biti neobična, a preferiraju „koktele“ od kave. Vole irsku kavu (s alkoholom).

RIBE – I Ribe vole svašta pomiješati. Kombinacija kave, mlijeka, sladoleda i štapić slatkog keksa zadovoljit će sve njihove potrebe. Nakon toga obično slijedi voćni sok. Tko može, neka proba.

mozda ce se netko pronaci u ovome..ja osobno ne..kao ponosna lavica, ambijent mi uopce nije vazan, vazni su mi ljudi koji su sa mnom i naravno sama kava...

-------------
muški imaju onu stvar viška, a one dvije manjka :D

Odgovori:
Objavio: bArCaFaN
Datum objave: 07.Studeni/Nov.2008 u 01:30
STRIJELAC – „Može ovakva, a može i onakva“. Njihova tolerancija, širina i otvorenost dopušta im da probaju kavu na sve moguće načine. Ipak, najdraža im je ona pomalo egzotična, a najradije bi je popili u Brazilu.

Alma, sta da ti kazem, opet si me ubola...

-------------
deUs eSt hOMo

Datum objave: 07.Studeni/Nov.2008 u 01:35
ubola?..jao...strasan si..hahaha

-------------

Objavio: jecaDJ
Datum objave: 07.Studeni/Nov.2008 u 01:46
a ko ce da meni bre poklanja ruze uz kaficu???pa tu su i neki keksici,bombone...

Objavio: bArCaFaN
Datum objave: 07.Studeni/Nov.2008 u 02:00
Jeco, ja cu, samo mi daj priliku...

-------------
deUs eSt hOMo

Datum objave: 07.Studeni/Nov.2008 u 02:03
nes ti neg cu ja..
zenska solidarnost...smile52

-------------

Objavio: darije
Datum objave: 07.Studeni/Nov.2008 u 02:05
Ja kafu i ne pijem... ali slatkiš može....

-------------

Objavio: luka0037
Datum objave: 07.Studeni/Nov.2008 u 02:48
pazi pogodila za kafu al pored turske volim i onu sa dobrum slagom mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm samo da nije onaj gotovi i vestacki

-------------

Objavio: icemaher
Datum objave: 07.Studeni/Nov.2008 u 03:00
Originalno postovano od strane alma84 alma84 piše:

DJEVICA – Voli pravu radničku kavu i koristi je uglavnom kao i pastir Kaldi – za povećanje radnog učinka i svojih radoholičarskih sposobnosti. Može biti i asketska, tzv. obična, samo da ga razbudi i ojača.
100% u pravu... totalni zavisnikLOL

-------------
https://www.tvtime.com/en/user/66431209/profile" rel="nofollow - TV TIME

Objavio: STEPPENWOLF
Datum objave: 07.Studeni/Nov.2008 u 04:58
kao pravi jarac,moram priznati da jako volim malo,crno,toplo zaovoljstvoWink

-------------
     Nisi beskoristan...uvijek možeš poslužiti kao loš primjer...

Nekim ljudima je uzaludno pružati ruke.Oni ni sa svojima ne znaju sta će....

Objavio: Bebinjo
Datum objave: 07.Studeni/Nov.2008 u 10:22
VODENJAK – Kava im je još jedno sredstvo za druženje. Ista mora biti neobična, a preferiraju „koktele“ od kave. Vole irsku kavu (s alkoholom).

ovo je istina..volim se družit uz kavu i to kad idem znam biti na kavi do sat i pol.koktele od kave još nisam probao. a irska ..LOL

-------------

Objavio: manjeZlo
Datum objave: 07.Studeni/Nov.2008 u 11:25
samo da je jaka i bez secera

-------------
dala bih ti zivot, samo da ne umrem :D

Objavio: bubba ho-tep
Datum objave: 07.Studeni/Nov.2008 u 11:58
Originalno postovano od strane manjeZlo manjeZlo piše:

samo da je jaka i bez secera

Ja isto, a strijelac sam.. al ionako ne vjerujem u horoskop.

Datum objave: 07.Studeni/Nov.2008 u 14:52
A draga gde je erotski horoskop?Njega si izostavila?

Datum objave: 07.Studeni/Nov.2008 u 14:54
Jeco, daj nam ti erotski horror-skop...

Datum objave: 07.Studeni/Nov.2008 u 14:57
e Bubicorak gde si bre?Hajde od tebe da cujemo neku erotiku,samo nemoj slikovito,to ti bas i nije jaca strana.Nemoj one tvoje,samo nemam pojma odakle ih kopas?Daj nesto hot,hot!

Datum objave: 07.Studeni/Nov.2008 u 15:02
Jecoooo, ju mejk mi go insejn...   

dovoljno hot?   

Objavio: Lucky_Mkd
Datum objave: 07.Studeni/Nov.2008 u 15:09
BIK – Ovaj hedonist obavezno uz šalicu kave očekuje neki slatkiš, a najbolje tortu. Tu se još treba naći i mogućnost dodataka od sladoleda, kakva čokoladica, keks ili slično. Obavezna je slatka kava.U pravo si smile42

Objavio: ELLA-RI
Datum objave: 05.Lipanj/Jun.2009 u 22:10
kao prava lavica volim piti kavu na javnim mjestima  Tongue

Objavio: cudak_31177
Datum objave: 05.Lipanj/Jun.2009 u 22:26
Stara je tema, ali ova škorpija pije extremno slatku kafu. Može pola šljice šećera, i samo preliti jakom kafom LOL

-------------

Objavio: Buki
Datum objave: 06.Lipanj/Jun.2009 u 02:27
E pa i ja sam lav, pa ipak, nije točno da kavu najviše volim piti na javnim mjestima Tongue

Objavio: Johhny Q
Datum objave: 06.Lipanj/Jun.2009 u 02:40
"ŠKORPION – Ovo su obično ljubitelji gorke crne kratke i jake kave. Uz njihov žilavi želudac, mogu popiti i više šalica dnevno. Kavu doživljavaju kao stimulans prije „bitke“."

Sa svime se slažem, ali... kratka???
Ne računam da sam se probudio bez jedne litre gorke crne duuuuuuuuugačke i jake...
Pa sad ti veruj horoskopu...

-------------
Pametan covek trazi resenje, budala izgovor...

Objavio: bihorackabir
Datum objave: 06.Lipanj/Jun.2009 u 05:35
OVAN – Nema vremena za duge sjedeljke i polako ispijanje kave. Odgovara mu ispijanje kave s nogu, kratka kava iz plastičnih šalica. Možda gorča. Mnogi je ni ne piju.

Nemam vremena za duge sedeljke, ali  volim hladnu kafu nikako vruću, nikako s nogu, nikako kratku i svakako volim samo gorku bez šećera.Tongue

Objavio: blackpearl
Datum objave: 06.Lipanj/Jun.2009 u 12:36

BLIZANAC – Ovom znaku odgovaraju manje količine kave više puta na dan. No ne prečesto. Uz kavu obavezno ide priča, ako je moguće trač, a rado poseže za nekom igračkom, npr. zgodnom žlicom ili vrećicom šećera u posebnom dizajnu.

Nisu nista uboli

2-3 kafe dnevno i vise nego dovoljno al zato solja od 0.5l LOLLOL

A i ne tracarim, mada kockice od secera u raznim oblicima i bojama bile bi zanimljive vedder

-------------

Objavio: nikzilic
Datum objave: 07.Lipanj/Jun.2009 u 09:58
VAGA - Sve stoji ali bez kocke šečera, osječam se kao konj LOL.
Ovo bi mi godilo, ali nisam protiv drugih opcija pijenja kava

Objavio: zenith
Datum objave: 01.Srpanj/Jul.2009 u 21:20
Bik - sve istina. Samo sto ja ne pijem kafu :D

Objavio: PsOaligator
Datum objave: 01.Srpanj/Jul.2009 u 22:01
Originalno postovano od strane bihorackabir bihorackabir piše:

Nemam vremena za duge sedeljke, ali  volim hladnu kafu nikako vruću, nikako s nogu, nikako kratku i svakako volim samo gorku bez šećera.Tongue

Slazem se, isto sam ovan, i bas volim ono da je iskuliram do kraja...bez secera...

-------------
Mene su poslali iz štaba...ja ću vam pomoći...

Objavio: zizu1109
Datum objave: 16.Srpanj/Jul.2009 u 19:30
takodje ovan, kafa samo bez secera, mada je najbolja vruca i to natenane, polako + ratluk.... jos ako se ispija u dobrom drustvu.... ;)

jel` se secate scene sa kraja prvog dela filma Tesna koza, kada Pantic baca pare u vis, njegova familija se mlati za svaku novcanicu, a on covek sedne i lagaaaaaano ispija kafu... (plus cigara)

Carpe diem

-------------
http://img38.imageshack.us/my.php?image=westernprojekt.gif -

Objavio: Shadoe
Datum objave: 16.Srpanj/Jul.2009 u 20:39
Originalno postovano od strane Johhny Q Johhny Q piše:

"ŠKORPION – Ovo su obično ljubitelji gorke crne kratke i jake kave. Uz njihov žilavi želudac, mogu popiti i više šalica dnevno. Kavu doživljavaju kao stimulans prije „bitke“."

Sa svime se slažem, ali... kratka???
Ne računam da sam se probudio bez jedne litre gorke crne duuuuuuuuugačke i jake...
Pa sad ti veruj horoskopu...

istina i ja kao škorpijon volim crnu jaku kavu bez ili sa minimalno šečera,
popijem dnevno od 4-5 kava na brzaka LOL

Objavio: cudak_31177
Datum objave: 16.Srpanj/Jul.2009 u 21:14
Brate moj otrovni LOL, ja sam gadna škorpija (stvarno mi se skoro sve karakterne osobine uklapaju u opis prosečne škorpije), ali bez najmanje 2 kašičice šećera - to nije kafa! LOL

-------------

Objavio: Shadoe
Datum objave: 16.Srpanj/Jul.2009 u 21:30
Originalno postovano od strane cudak_31177 cudak_31177 piše:

Brate moj otrovni LOL, ja sam gadna škorpija (stvarno mi se skoro sve karakterne osobine uklapaju u opis prosečne škorpije), ali bez najmanje 2 kašičice šećera - to nije kafa! LOL
ti si tip za tursku s kockom, samo cuclaš kocku   LOL

Objavio: asvalttina
Datum objave: 17.Srpanj/Jul.2009 u 00:05

djelomicno tocno-definitivno volim eksperimentirat, ali kava bez secera-no way

-------------
"I’m old enough to bleed, I’m old enough to breed, I’m old enough to crack a brick in your teeth while you sleep."

Objavio: chlink
Datum objave: 17.Srpanj/Jul.2009 u 12:40
Originalno postovano od strane alma84 alma84 piše:

VAGA – Važno mu je da je kava fino servirana u lijepoj šalici, a ne bi imao ništa protiv da uz nju dobije i poneki cvijet. Po mogućnosti ružu. Također voli kocke šećera, a rado uz sve prima i neki fini bombon ili keksić.

Ja ovdje se nepronalazim, sta znam nisam takav, a i ovo mislim da nesu osobnoste na jednu vagu
ja mogu da pijem kafu i iz dzezve, sta se tice za cvijet ja se tu nerazumem.

-------------
[URL=http://www.speedtest.net][IMG]https://static.titlovi.com/images/forum/bf04dd61-5458-44c2-8ded-bd4c16996aa7.png][/URL]

Objavio: hoshi
Datum objave: 17.Srpanj/Jul.2009 u 23:34
Meni je bitno da je kafa sa malo secera,bez mleka (ness)...E da i ako je prva jutarnja da je ogromna...To cvece i ostalo nista za vreme kafe :D Razbija mi koncept definitivno...Da su napisali da vage vole da im se kafa donese u krevet drugu pesmu bih pevala..Ovako se ne slazem :D

-------------
Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledajuci, gledajuci bez daha.”

Objavio: slipknot03
Datum objave: 20.Srpanj/Jul.2009 u 14:26
RAK – Očekuje pravu domaću kućnu kavu. Ono što se u našim krajevima obično naziva turska kava. Uz to započinje pravu ispovjedaonicu intimističkih slušanja i razgovora.

o boze moj pogodjeno xD
ne wolim kad dodjem kod nekog i pitaju me ochesh kawu?
ya kazem da..
a oni mi donesu nessicu il kapuchino ><'

-------------
"I'm the only one who can walk both worlds. I'm the Ghost Rider."

Objavio: Paklovi
Datum objave: 20.Srpanj/Jul.2009 u 17:10
Ja ne pijem kavu LOL

Objavio: maibae
Datum objave: 23.Srpanj/Jul.2009 u 00:13
ja OVAN
...............................................................................................................................

moze crna sa mlekom i secerom 2 dcl
...............................................................................................................................
moze i 1 dcl crne bez secera
moze i sa secerom, moze espreso,kratki ili produzeni,
instant - u svim kombinacijama kao i crna
moze i filter kafa

sve mi odgovara ..najvise volim kad mi gosti odu pa i njihovu kafu popijem zvaljo

Objavio: Mammon
Datum objave: 23.Srpanj/Jul.2009 u 01:03
xaxaxa

Pijes li i soc?

Objavio: blackpearl
Datum objave: 23.Srpanj/Jul.2009 u 01:46

Originalno postovano od strane Paklovi Paklovi piše:

Ja ne pijem kavu LOL

Služi im da izdrže pojačane napore kojim se izlažu

Jel to misle na spamovanje i ne rad LOLLOLLOL]

-------------

Objavio: maibae