Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Igrice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ako moze pomoc
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Ako moze pomoc

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
SRETNI View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SRETNI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Ako moze pomoc
    Objavljeno: 15.Listopad/Oct.2008 u 20:56
Ovako:Skinuo sam prvi put neku igricu sa neta pojavila mi se na destkopu u obliku ikonice (pise image).Kadko da ja sad to pokrenem, instaliram.Ako netko ima volje objasnit hvala
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Listopad/Oct.2008 u 21:17
Instaliras program Alcohol 120%,
http://rapidshare.com/files/154346088/Alcohol_120_.rar.html

ides na ADD image, pronadjes taj image koji ti je na desktop-u i ides na Mount Image, i onda igrica ce da ti bude dostupna u My Computer primer DVD Drive (F:) ili (G:), otvoris taj Drive i posle samo instaliras ubacis crack ako treba i to je to.
Na vrh
SRETNI View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SRETNI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Listopad/Oct.2008 u 20:11
Hvala kolega shvatio sve uspio:)Clap
Na vrh
SRETNI View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SRETNI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Listopad/Oct.2008 u 17:45
daj mi molimte reci samo kako cu kad iman igricu iz 2djela. prvi otvorim i tjekom instalacije mi trazi 2 i kad stisnem brows. nemoze mi pronaci 2 dio
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Listopad/Oct.2008 u 18:15
mislis imas igricu iz 2 image-a? mount-uj prvi, onda kad ti potrazi drugi, mount-uj i drugi u isti drajv, i ok... ne znam zasto nece?
Na vrh
SRETNI View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SRETNI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2008 u 20:37
Hvala ti na pomoci uspio sam sve. ako navratis i ako imas volje samo objasnit :ovako iman jednu igricu raspakovao sam je i ima 7.5GB kako da je sprzim na 1 ili 2 dvd-a?Znaci nije vise u onoj iso ikonici .Wink
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Studeni/Nov.2008 u 04:47
zapakuj je ponovo rarom ili ti raruj je u vise manjih delova pa je snimi na dvd ,pa posle kad hoces instaliras raspakujes mountujes instaliras i igras

Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Studeni/Nov.2008 u 13:43
Originalno postovano od strane SRETNI SRETNI piše:

Hvala ti na pomoci uspio sam sve. ako navratis i ako imas volje samo objasnit :ovako iman jednu igricu raspakovao sam je i ima 7.5GB kako da je sprzim na 1 ili 2 dvd-a?Znaci nije vise u onoj iso ikonici .Wink
ako si je raspakovao i dobio folder gde ima puno instalacionih fajlova onda udju u taj folder gde su primer Crack, setup1.cab ili slicno, sve to fino ctrl+a(selektuj sve) i idi na to desni klik i add to archive, onda kod compression method ides na STORE(znaci da ne kompresuje uopste) a kod Split volumes to odaberes DVD+R 4480MB i odes na OK. sacekas i dobijes part 1 koji je 4.37gb i part 2 koji bi bio oko 3.2gb i sve to lepo rezes u neru kao data dvd, i kad zelis opet da igras igru, onda uneses prvi part u rezacu i ides na extract files to... odaberes lokaciju i cekas da ti potrazi drugi part, tu uneses drugi dvd i ides ok, i dobio si opet istu stvar na hard disku..... pozz
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.