Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Igrice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Glasajte za najbolju igru II
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Glasajte za najbolju igru II

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Anketno pitanje: Najbolja igra je:
Izbor Glasova Statistika ankete
4 [7,02%]
2 [3,51%]
5 [8,77%]
3 [5,26%]
6 [10,53%]
2 [3,51%]
12 [21,05%]
15 [26,32%]
7 [12,28%]
1 [1,75%]
Ne možete sudjelovati u ovoj anketi

Korisnik
Poruka
delrey View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj delrey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2009 u 15:56
Tomb Radier:Underworld, Crysis, MGS4
Na vrh
PsOaligator View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj PsOaligator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2009 u 16:10
Originalno postovano od strane Buki Buki piše:

Nema do Playstation jedinice i legendarnog prvog Metal Gear Solida, i Crash Bandicoota icemaher

E nema stvarno, ima li dje da se skine sta od tih igrica sa PS da se igra na komp?
Mene su poslali iz štaba...ja ću vam pomoći...
Na vrh
sasha1990 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sasha1990 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Kolovoz/Aug.2009 u 15:27
MAfia je najbolja !!!
Ko ume da govori, govori kratko!
Na vrh
ansiktet View Drop Down
Active member
Active member

Gnjavator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ansiktet Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Rujan/Sep.2009 u 18:49
Ja sam glasao za Max Payne posto je po meni ekstra igra,i jedva cekam 3 deo kad se bude pojavioWink
Napadaju me zenske
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Rujan/Sep.2009 u 13:12
Da, baš to, kada se samo sjetim Plystation jedinice i tih dana, eh kako mi je lijapo bilo LOL, imam sada Playstation trojku doma koja mi uglavnom prašinu skuplja, dok se Play jedinica naveliko igrala satima dnevno. icemaher
Na vrh
asvalttina View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj asvalttina Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Rujan/Sep.2009 u 13:44
- Heroes of Might & Magic 4 i odlicna logicka igrica mi je Rubik's Playground (jedna od 5 igrica na Rubik's game)

- neki dan peglala Resident Evil 4 i full mi se svidjela ali velika je pa je ne mogu trenutno skinuti no cim pocne novi mjesec..

"I’m old enough to bleed, I’m old enough to breed, I’m old enough to crack a brick in your teeth while you sleep."
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Rujan/Sep.2009 u 13:58
Originalno postovano od strane m06 m06 piše:

ti si prava riba

Pije, puši, igra igrice, sređuje bazu titlova, di ćeš bolje, ha? Embarrassed LOL
Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj asvalttina Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Rujan/Sep.2009 u 14:02

RE4 odlicna igra isfuraces se, ti si prava riba

ma neki dan sam peglala kod frenda na plejki do zore, nisam pustala joystick iz ruke, ufurala se totalno, prale me emocije ko da je stvarnost a ja glavni lik. a i super mi je filing kad peglam igricu pa se userem kad me netko zaskoci. ludjakinja russianroulette
i nisam riba, nego strijelac Tongue
"I’m old enough to bleed, I’m old enough to breed, I’m old enough to crack a brick in your teeth while you sleep."
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Rujan/Sep.2009 u 15:17
Originalno postovano od strane asvalttina asvalttina piše:

RE4 odlicna igra isfuraces se, ti si prava riba

ma neki dan sam peglala kod frenda na plejki do zore, nisam pustala joystick iz ruke, ufurala se totalno, prale me emocije ko da je stvarnost a ja glavni lik. a i super mi je filing kad peglam igricu pa se userem kad me netko zaskoci. ludjakinja russianroulette
i nisam riba, nego strijelac Tongue
Probaj RE 5, odlicna je, ja sam zaglavio kod jednog zombija sa motornom pilom(SAW), i ne mogu da ga predjem, nemam dovoljno municijeLOLLOLLOL
Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj asvalttina Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Rujan/Sep.2009 u 16:08
Originalno postovano od strane icemaher icemaher piše:

Probaj RE 5, odlicna je, ja sam zaglavio kod jednog zombija sa motornom pilom(SAW), i ne mogu da ga predjem, nemam dovoljno municijeLOLLOLLOL

a i ti peglas RE, ludilo. tnx na prijedlogu. moram vidjeti kolika je pa ju skinem ako nije prevelika. ma ja imam samo 10giga mjesecno a malo-malo predjem dopustenu kolicinu a kad predjem racunaju mi cijenu po megabajtu koja je ogromna.

Ažurirao asvalttina - 19.Rujan/Sep.2009 u 16:10
Na vrh
saki81 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj saki81 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Listopad/Oct.2009 u 11:59
Max Payne 
Na vrh
sasa44 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sasa44 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2009 u 17:50
serial strategija Spell Force 2
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,182 sekundi.