| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Potrebni Engleski Titlovi |
Odgovori
|
| Korisnik | ||
bArCaFaN
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
FoLLoW tHe leAdeR Pridružen: 30.Svibanj/May.2007 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 1830 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Potrebni Engleski TitloviObjavljeno: 26.Kolovoz/Aug.2008 u 02:42 |
|
|
Dracula's Curse (2006)
Lust For Dracula (2004) A Return To Salem's Lot (1987) Rado bih preveo kad bi neko okacio ovo... ![]() |
||
|
deUs eSt hOMo
|
||
![]() |
||
faithlessmary
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Neprikosnovena Mary Pridružen: 07.Listopad/Oct.2007 Status: Offline Points: 2742 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Kolovoz/Aug.2008 u 11:22 |
|
|
Eeee, a kad bi meni neko dao sledece titlove na engleskom, bila bih mu zahvalna do kraja... godine
Death Weekend (1976), Bullet for Sandoval (1969), Dunkirk (1958), The Buccaneer (1958), The Concord Airport (1979), Pursued (1947), To the devil a daughter (1976), The fastest gun alive (1956) The Principal (1987), The ultimate warrior (1975), Losin' it (1983), Raid on Entebbe (1977), Run of the arrow (1957) To bi bilo sjajno..
|
||
![]() |
||
cudak_31177
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!! Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2008 Lokacija: Ivanjica Status: Offline Points: 11760 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Kolovoz/Aug.2008 u 14:05 |
|
|
Za većinu ovih filmova imate titlove na egzotičnim jezicima ovde:
Za "The principal (1987)" sam primetio i na engleskom. Ovo je odličan pretraživač, koristite ga. Nego, primetih jednu čudnu stvar Barca: kad otkucaš "Dracula's Curse" n pretraživaču, izlaze dva rezultata od kojih je jedan na srpskom jeziku i na našem sajtu. Međutim, kad klikneš na njega, vodi na neki levi film o Draculi.
|
||
|
|
||
![]() |
||
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Kolovoz/Aug.2008 u 14:14 |
|
|
E pa brate, to je jer smo mi ažurniji od njih i ispravljamo greške naših uploader-a, a oni ne refresh-uju tražilicu tako često...
Ovo što mi imamo na sajtu je http://www.imdb.com/title/tt0287846/ - Dracula (2002) aka Dracula's Curse, tako da tehnički, ne lažu ni oni, samo to nije taj film koji ti očekuješ da bude.... |
||
|
||
![]() |
||
faithlessmary
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Neprikosnovena Mary Pridružen: 07.Listopad/Oct.2007 Status: Offline Points: 2742 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Kolovoz/Aug.2008 u 14:15 |
|
|
Ne bih se slozila da za 'vecinu' ovde spomenutih filmova ima na
egzoticnim jezicima, a kamoli na engleskom. Nazalost :( A cesto se
desava i da kad recimo kucam Loverboy 1989 izbaci dva takva, a oba kad
se odzipuju pise 2005. i titl nema veze naravno. P.S. Nadjoh za ovaj
Concorde Airport i sad ga prevodim, a za ostale mrka kapa. U svakom slucaju hvala za savet.
|
||
![]() |
||
bArCaFaN
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
FoLLoW tHe leAdeR Pridružen: 30.Svibanj/May.2007 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 1830 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Kolovoz/Aug.2008 u 14:52 |
|
Secam se da sam se ponadao da je to titl za taj fim iz 2006. pa sam ga skinuo i skontao da je to, kao sto darije rece, titl za taj iz 2002., pa sam mu rekao da promeni godinu i da ispravi naziv filma... |
||
|
deUs eSt hOMo
|
||
![]() |
||
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |