| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
|
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Korisnik | |
pejafor3
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Objavljeno: 09.Kolovoz/Aug.2008 u 12:29 |
JA sam rekao da je Darije strucnjak!!! Tačno, provereno, Prva stavka je DirectShow Control Tu su opcije DONT USE ffdshow in.... (uglavnom su tu igre) E onda ima opcija USE ffdshow koja je po defaultu iskljucena. Ne treba nista da se ubacuje, posto vec ima gomplayer i ostali programi. Znaci samo tu opciju treba "striklirati" |
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Objavljeno: 09.Kolovoz/Aug.2008 u 12:58 |
|
yebiga uradjeno je tako,ali nista i dalje.
@Pejafor je si ti to probo? |
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
pejafor3
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Objavljeno: 09.Kolovoz/Aug.2008 u 14:17 |
|
Ja nemam šta da probam, meni radi.
Jel si ti nekad probao da startujes neki drugi player Da li dobijes dole zelenu strelicu (vobsub) Koje kodeke imas instalirane. Za svaki slucaj proveri samo u ffdshow da li je na spisku aplikacija i gomplayer.exe. I daj pusti film iz media plejer klasika... jel imas titlove kad gledas u media plejeru |
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Objavljeno: 09.Kolovoz/Aug.2008 u 14:26 |
Cuj ja sam probao milion pleyera i imam nekoliko instaliranih,ali mi je gom ubedljivo najbolji i na drugim mi radi,ali mi to ne vredi jer mi na gom ne radi. Nemam tu jebenu zelenu strelicu,jer koji ce mi,jer je podeseno za ffdshow.Jer kad pustim sa nekim drugim pleyerom onda mi se dole upali ffdshow ikonica i onda prevod radi,ali kad pustim gom nema ni te ikonice od ffdshow-a.Znaci,da nije ukljucen ffdshow. Pa zato te pitam je si probao i probaj,nemoj da pricas ako nisi probao da ti radi,jer ne znas. I jeste na spisku i cak sam ubacio posle rucno,ali opet nece.Nesto ga koci Ažurirao AcaN - 09.Kolovoz/Aug.2008 u 14:28 |
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Objavljeno: 09.Kolovoz/Aug.2008 u 14:45 |
|
Evo ja sam sad probao kod mene i sve radi normalno, tj GOM "čita" prevod onako kako sam mu postavio u FFDShow-u!!!
Ajde prvo ovo: da li ti je štiklirana opcija u GOM-u, pod Preferences-> Filter-> Filter : Force not to use extrenal subtitle...? Odčekiraj je. |
|
|
|
![]() |
|
Wolfram
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 29.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 35 |
Objavljeno: 09.Kolovoz/Aug.2008 u 18:32 |
|
Moram priznati da mi se sve oo dosad napisano čini jaaaako kompliciranim, i to bespotrebno; ja postavih pitanje o pismu i fontu,a dobio ffdshow codece i ostalo. Ljudi ne čini li vam se to malo kompliciranim, isto? Mislim, ono, da bi dobio font kakav je recimo na HTV-u, i ostalim tv stanicama, ti bi trebao uključiti, downloadirati ffdshow, kliknuti oo, pomjeriti ono, igrati se,..... bzzzzzzzzzz! LJUDI, ZAKOMPLICIRALI STEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Objavljeno: 09.Kolovoz/Aug.2008 u 19:58 |
Brate takvo sto ja ne vidim u Gom pleyeru. ![]() Ažurirao AcaN - 09.Kolovoz/Aug.2008 u 20:00 |
|
|
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Objavljeno: 09.Kolovoz/Aug.2008 u 20:13 |
|
A šta imaš tu u opcijama "Select filters to disable"? Ako ti je čekiran FFDShow (i)li VobSub odčekiraj.... Koja ti je to verzija GOM-a? Ja koristim v2.1.8.3683...
|
|
|
|
![]() |
|
Smata123
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Objavljeno: 27.Svibanj/May.2010 u 22:57 |
|
prošle su 2 godine i još nigdje nema odgovora kojeg fonta su titlovi na htv-u???
evo sada i mene to zanima, jel netko skužio odgovor u ovih 2 godine? hvala |
|
![]() |
|
Sentinel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Walking Time-Bomb Pridružen: 30.Studeni/Nov.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2736 |
Objavljeno: 27.Svibanj/May.2010 u 23:04 |
|
a da ti dobijes opomenu sto uskrsavas teme stare 2 godine?
|
|
|
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
|
|
![]() |
|
Smata123
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Objavljeno: 27.Svibanj/May.2010 u 23:50 |
|
pa zar bi bilo bolje da sam otvorio novu temu?
nisam znao pardon onda ću otvorit |
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |