Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Wanted (2008)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Wanted (2008)

Wanted

Wanted (2008)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Tražen

Godina:

2008

Žanr:

kriminalistički, akcija, fantazija, triler

Trajanje:

110 min

Režija:

Timur Bekmambetov

Scenarij:

Michael Brandt
, Derek Haas
, Chris Morgan
, J.G. Jones
, Mark Millar

Glavne uloge:

Morgan Freeman
  >  Sloan
Terence Stamp
  >  Pekwarsky
Angelina Jolie
  >  Fox
Dato Bakhtadze
  >  The Butcher
Sophiya Haque
  >  Puja
Konstantin Khabenskiy
  >  The Exterminator
Thomas Kretschmann
  >  Cross
James McAvoy
  >  Wesley
David O'Hara
  >  Mr. X
Chris Pratt
  >  Barry
Lorna Scott
  >  Janice
Marc Warren
  >  The Repairman
Common
  >  The Gunsmith
Brian Caspe
  >  The Pharmacist
Kristen Hager
  >  Cathy

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
N.B.G. View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
Sick Boy

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj N.B.G. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2009 u 02:10
Ja ipak mislim da je ovde u pitanju A.J.
Rekao bih da treci screenshoot govori sve,
pa nek je i najgori film bar nije iz nase omiljene
filmske kompanije "Asylum"

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2009 u 02:28
Nikako da napišem ono moje ocenjivanje "x-y-z"... bez obzira na moju subjektivnost, ovo je nerealan film pravljen sa namerom. Ko ga tako gleda, može mu se svideti, ko ne - biće mu sranje na kvadrat.
Ali, pravite li razliku između "Transporter 3" i ovoga? Ovo je najbolji primer šta je namerno "glupo", a šta slučajno "glupo"....
Na vrh
woody View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj woody Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2009 u 02:28
Originalno postovano od strane N.B.G. N.B.G. piše:

Ja ipak mislim da je ovde u pitanju A.J.
Rekao bih da treci screenshoot govori sve,
pa nek je i najgori film bar nije iz nase omiljene
filmske kompanije "Asylum"

"Asylum" su kraljevi.  LOLLOLLOLLOL
A što se samog filma tiče, meni je bio ok. Što kaže darije, film ni ne pretenduje da bude nešto realan i tako ga treba gledati. Samo mi je Angelina previše smršala. Tongue

Ažurirao woody - 12.Veljaca/Feb.2009 u 02:30
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2009 u 02:57
E to je lega tačno... bem ti, šta joj to treba....
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2009 u 02:58
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Nikako da napišem ono moje ocenjivanje "x-y-z"... bez obzira na moju subjektivnost, ovo je nerealan film pravljen sa namerom. Ko ga tako gleda, može mu se svideti, ko ne - biće mu sranje na kvadrat.Ali, pravite li razliku između "Transporter 3" i ovoga? Ovo je najbolji primer šta je namerno "glupo", a šta slučajno "glupo"....

3. deo Transportera nisam gledala al su mi prva dva mnogo bolja od Wanteda.
Volim da pogledam takve filmove, neocekujem nista previse al Wanted je preteran u svakom pogledu.

E sad da nema Anegline dal bi vam i dalje bio super film?

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2009 u 03:06
E o tome se i radi. Prva dva su mi odlična, ali treći... U tome i jeste štos...
Da, bio bi mi dobar, isto kao i "Shoot 'Em Up"...
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2009 u 03:16
Darije, brate, nisu mi jasni ovi sta napadaju wanted. I to jos moderi da stvar bude gora, izdali nas vlastiti redovi.
Pa to je namjerno nerealno napravljena akcija, granici sa fantazijom. Taj film spada u rang 300 i Matrixa sta se tice realnosti i iz istog razloga su neke stvari namjerno takvim napravljene. Je li Matrix glup film iz razloga sto Neo i ostali doslovno lete nebesima u scenama tucnjave, nije. Je li 300 glup film zbog toga sto strippvski predstavlja neku temu, nije. To se zove umjetnicka sloboda, i ako je krajnji proizvod smislen i zabavan, ideja autora je uspjela... Ovaj film je zabavna akcija prije svega, nesto kao transporter, 3. Dio je smece da napomenem. Meni je osobno ovaj film puno drazi i uvjerljiviji od kvazi macho prenemaganja iz fast and furious i xxx koji su mi sranja od filmova...
Na vrh
N.B.G. View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
Sick Boy

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj N.B.G. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2009 u 03:16
E to je to! Bravo darije!!!

Na vrh
Alexd40 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Alexd40 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2017 u 19:44
Opet masta ! Mnoge stvari se dogadjaju a da nismo ni svesni tih dogadjaja. Ovo je jedan od vidjenja tih dogadjanja, ali kad se malo bolje pogleda uvek su u pozadini pojedinci i njihovi interesi. Treba ovo doziveti kao jos jedan nacin prezentiranja zla i licnih interesa. Prevod sa tim nema veze samo sto je uradjen kako valja i kako uvek prati svaki film, bar za mene i do sada. Pozdrav.
Na vrh
deda vlada View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj deda vlada Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2018 u 19:25
solidno, dosta ima nelogičnih scena ali sloboda režisera.
Na vrh
Danilo-Naissus View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2018 u 19:35
Ovo se gledalo pre svega zbog Anđe Džoli,... pa onda zbog ostalog. Solidan film, koliko se sećam. Uz pivo i kokice. Davno beše.    

* kakvi se sve filmovi snimaju u zadnjih nekoliko godina ovo je... klasik.     

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.