| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
TREBAM POMOC BRZO |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Domy95
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: TREBAM POMOC BRZOObjavljeno: 15.Srpanj/Jul.2008 u 12:10 |
|
ovako...skinuo sam neke filmove (the incredible hulk, alvin and the chipmunks, hancock, kung fu panda......)
i uglavnom...odavde sam skinuo subtitlove sve napravio, spržio na CD...i ijepo si ja napravim kokice, kupim kolu, idem gledat filmove a na svakom filmu kasne subtitlovi...kaj da radim...pls help!!! |
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2008 u 12:25 |
radis ovo: http://www.divx-titlovi.com/Forum/forum_posts.asp?TID=16063&FID=2&PR=3 podesis titlove i opet sprzis na diskove, spremis kokice, kupis kolu i uzivas u gledanje filmova. ![]() Ažurirao icemaher - 15.Srpanj/Jul.2008 u 12:27 |
|
![]() |
|
Domy95
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2008 u 13:27 |
|
jel ja onda moram svaku ajmo to rec recenicu pomicat za tih nekoliko sekundi ili mogu sve odjednom???
ne razumijem bas tut |
|
![]() |
|
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72085 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2008 u 14:27 |
|
Normalno da se odnosi na cijeli prijevod.
Imaš dva tutorijala za dva različita programa: Za Subtitle Workshop: http://www.divx-titlovi.com/Forum/forum_posts.asp?TID=16063&FID=2&PR=3 Za Time Adjuster: http://www.divx-titlovi.com/Forum/forum_posts.asp?TID=17343&FID=2&PR=3 Ako još nisi podešavao titlove, probaj ovaj drugi jer je, po meni, jednostavniji za početnike. Ako ti titlovi bježe u filmu malo naprijed pa malo nazad, morat ćeš se poslužiti Subtitle Workshopom jer ovaj drugi nema te mogućnosti. U svakom slučaju probaj, nije toliko teško. Ažurirao iromafia111 - 15.Srpanj/Jul.2008 u 14:29 |
|
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
Domy95
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2008 u 16:23 |
|
problem je u tome što trebam mjenjati svaki subtitl a ima ih 600, svaki treba drugacije vrijeme (ono + - )
jel postoji neki drugi sajt na kojem bi također mogao skinuti subtitlove na hrvatskom??? |
|
![]() |
|
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72085 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2008 u 17:24 |
|
Zlato moje, jesi li uopće pročitao upute za Time adjuster? Označiš liniju negdje na početku titla i jednu na kraju titla. Kada podesiš te dvije linije program automatski podesi ostale. pritisneš "Save" i to je to. Sve ti je opisano i to sa slikama. Tko bi mijenjao 600 linija ručno? Pa to nisu radili ni na Golom otoku! Pročitaj upute, pogledaj slike, podesi titl, lupi se po čelu i reci: "A ja mislio..."
|
|
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
ringli
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 16.Srpanj/Jul.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 1 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Srpanj/Jul.2008 u 11:54 |
|
e imam ja jedno pitanje...skinuo sam titlove za Hancock i pokrenuo sam fakn film ali opet nema prevoda!!!
|
|
![]() |
|
Sentinel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Walking Time-Bomb Pridružen: 30.Studeni/Nov.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2736 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Srpanj/Jul.2008 u 12:36 |
koji program, koji format titlova, koji fps, jel gledas film na kompu ili si ga przio pa ces na playeru itd itd... |
|
|
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
|
|
![]() |
|
sipa
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Srpanj/Jul.2008 u 21:03 |
|
Ringli dobro nam ti dosao, a problema ce uvek biti. Navali sa pitanjima, ali polako, sve nabacaj na gomilu, a resavat cemo problem po problem.
|
|
|
bolje golub na grani, no guska u krevetu
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |