Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Igrice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - kupujem igrice
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

kupujem igrice

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
hugo View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj hugo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Ožujak/Mar.2004 u 14:37
Originalno postovano od strane Arthas Arthas piše:

Najbolja igra ikad napravljena!!!

Koja je to vrsta igre?????????????????????????

Imaš li je???? Ako imaš ,na koliko je CD-a???

Na vrh
hugo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj hugo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Ožujak/Mar.2004 u 14:40

Originalno postovano od strane Pero Pero piše:

Da evo za sve vas sa foruma 10+4, 20+8 besplatnih.

Super, Pero, moram nešto naručiti od tebe. Daješ li i DIVX-e 10+4, 20+8 besplatnih???????????????

Koliko ti dođu DIVX-i????? Isto 12 kn?

Na vrh
Pero View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Pero Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Ožujak/Mar.2004 u 16:38

Sve isto.

www.kamikaza2003.cjb.net
Na vrh
Arthas View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Arthas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2004 u 04:15
Originalno postovano od strane hugo hugo piše:

Originalno postovano od strane Arthas Arthas piše:

Najbolja igra ikad napravljena!!!

Koja je to vrsta igre?????????????????????????

Imaš li je???? Ako imaš ,na koliko je CD-a???

To je jedna vrsta strateske igre.recimo ti si glavni lik u igri (na slici) koji se bori protiv Sarofan Lorda (mracnog demona) koji pokusava da preuzme vlast nad nocnim stvorenjima (vampirima i demonima), tvoj zadatak je da ga sprecis da to uradi i da ti preuzmes vlast nad njima.Sigurno si cuo za igru Soul River u kojoj je glavni lik Raziel koji je nakad bio desna ruka Kain-u (Liku sa slike) a koji se kasnije okrenuo protiv njega i kog je naravno kain ubio i poslao u svet mrtvih. Tako da su ove igre povezane tj. Blood Omen 1 i 2 i Soul River 1 i 2.Ne bih mnogo da te smaram ali je igra ubica, njeni tvorci su se veoma potrudili da je urade ima odlicnu grafiku, pricu (zaplet), junaci u igri su inzvanredni i nemam reci koliko je igra dobra.Mozda ti nisam lepo objasnio ali je u sustini to.Igra je najbolja na 2 cd-a je i sto je jos bolje imam je!!!

[COLOR=blue]
-=::]ArtHas[::=-[/COLOR]
Na vrh
Arthas View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Arthas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2004 u 04:20

Jos bolje koga interesuje igra Blood Omen moze da pogleda strancu posvecenu njoj: http://www.kompjuterskeigre.co.yu/web_izdanje/decembar/npp_omen2.htm

[COLOR=blue]
Na vrh
Arthas View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Arthas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2004 u 04:24
[COLOR=blue]
Na vrh
Arthas View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Arthas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2004 u 04:29

Evo nesto i o Soul Riveru!!!

http://sk.beograd.com/1999/11/siop08.html

[COLOR=blue]
Na vrh
Killer View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Killer Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2004 u 21:22
Brane_d,po koliko mi prodaš svoju igricu-Diablo 2?
Na vrh
Killer View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Killer Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2004 u 21:24
Pero,po koliko mi prodaš svoju igricu-Fifa 2004'
Na vrh
BeatMasterRay View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BeatMasterRay Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Srpanj/Jul.2004 u 22:48

Isuse Kriste, cijeli Legacy Of Kain serial je smeće...

SMEĆE, nađi igru gdje treba skilla... onda piši da je najbolja,

tebi je scenarij ZAKON, super guba,

a gameplay je u banani...

I have 2 questions for you...
First: Where's the flute?
Second: Gimme the flute(???).
Na vrh
Pero View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Pero Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Srpanj/Jul.2004 u 23:49

Zašto sada otvarate ove stare postove.

Sve igre 12 kn/cd

www.kamikaza2003.cjb.net
Na vrh
Killer View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Killer Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Srpanj/Jul.2004 u 18:39
DA LI SE ŽELIŠ TREJDATI ZA FIFU-JA TEBI 12 KN,A TI MENI FIFU 2004.JA SAM ZA!POZDRAV!!!!!!!!!!!

DA LI SE ŽELIŠ TREJDATI ZA FIFU-JA TEBI A2 KN,A TI MENI FIFU 2004!JA SAM ZA!POZDRAV!!!!!!!!!!

Ažurirao Killer
Na vrh
Master View Drop Down
member
member
Rastaman

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Srpanj/Jul.2004 u 23:16

Ako vam je čovjek rekao dsa je cd/12 Kn pa šta onda imate više za reći ovdje, kontaktirajte ga na PM, a ne ovdje postati bez ikakve veze!

Pa valjda PM ima neku svrhu!

Na vrh
Vegeta View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vegeta Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Srpanj/Jul.2004 u 12:41

meni treba gta:vc i browken sword 3!

ima li ko!!!!!!!!!

PM!

Na vrh
elkaz View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj elkaz Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Srpanj/Jul.2004 u 14:35
Ja ti imam te 2 igre to ti je na 4 cd-a, javi se na pm, meni od tebe treba menhunt...
Rokaj,snimaj glavu klimaj, žiže daj zarolaj...

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.