Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Igrice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - PS2 i PSP igrice
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

PS2 i PSP igrice

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2008 u 21:09
hm znači opet nitko nije siguran ><...thx na pomoći ^^, vidjet ćemo xD
Na vrh
denis-pugy View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj denis-pugy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Srpanj/Jul.2008 u 14:59
    Bourne Conspiracy - ti je jebeno dobra igrica...samo šta je žalosno to kaj malo traje....ja sam ju jučer kupio oko 3 popodne....i u 2 ujutro sam je prešao...zarazila me tako jako da sam je cijeli dan igrao....s samo jednom pauzom od nekih 30 min...pas je htio van...
da se nadovežem na igrice za ps3- da skupe su kada ih kupuješ u dučanu...svi noviji naslovi su ti oko 550kn....ali zato u oglasniku imaš zapakirane igrice po 300- 200-400-150kn...više od 400 nema eventualno mgs4 je trenutno 450 kn...največa cijena jer ta je igrica hit....a i svježa je..
a igrice od dvojke možeš igrati na trojci SAMO ako su original...p.s. neče sve igrice prihvačat...i to jedino na konzoli od 60 gb....
što se tiće ćipa... več se vrti jedan po skrivečki...morfeus chip...tako nekako..taj čip ima i x-box..360... tako da bi do kraja godine trebalo sve izaći na vidjelo...a razlika psp i ps2 je ta.. šta je na psp-u grafika meni puno bolja...nego na dvojci...ok..neču sada pretjerivati ali to je tako nekako.....ima par jebenih igrica...silent hill...mgs...manhunt2 ...i tako dalje....ostale su neke diječje....bilo bi super kada bi napravili neki rezi..za psp...no možda u nekoj budučnosti....gle ako imaš dosta para..kupi si psp i trojku...ako nemaš onda si zemi psp i dvojku...nečeš zažalit za nićime...
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Srpanj/Jul.2008 u 15:32
^ thx na informaciji ^^
Na vrh
sukis View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sukis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Kolovoz/Aug.2008 u 23:49
Ja imam ps 2 igrice skidam sa rapida , a inace mis i tastatura moze samo ako igrica podrzava.obican mis na usb i tastatura a sto se igrica tice mozes da  koristis i igrice od ps1 al se nemogu memorisati  a zamolila bih vas da postavite igrice za download posto smo svi iskomentarisali tamo gde ne treba.hvala onima koji postave neke nove igrice  pogotovo za decu.HVALA UNAPRED.

Ažurirao sukis - 09.Kolovoz/Aug.2008 u 23:51
Da ljubav greje ja bih odavno bila mrtva .
Na vrh
ddavid14 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddavid14 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Kolovoz/Aug.2008 u 19:59

Jel zna netko kakve dobre sajtove di ima za skinut igre za PS2!?Hvala!!

Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Kolovoz/Aug.2008 u 22:03
Originalno postovano od strane ddavid14 ddavid14 piše:

Jel zna netko kakve dobre sajtove di ima za skinut igre za PS2!?Hvala!!

imas pm
Na vrh
markjackn View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj markjackn Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Prosinac/Dec.2012 u 07:10
Ne možeš,ja sam probao na  frendom ps2
Na vrh
salezemun View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj salezemun Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Rujan/Sep.2013 u 18:51
danas sam dobio od brata ps2 dzipovan....imam kopiju need for speed na cd-u pise 16x odmah je htela da radi,imam i call of bton cd je 8x nije hteo,malo pre probam opet call of button i hoces...pa da li mozda nije htelo zbog 8x ili je nesto drugo u pitanju?I da li su cd-ovi za 16x bolji od 8x?Hvala unapred

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.