Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - IRON MAN
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

IRON MAN

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: IRON MAN
    Objavljeno: 25.Svibanj/May.2008 u 21:00

IRON MAN, 2008.
(SAD)

Žanr: Akcija / Avantura / Sci-Fi
Trajanje: 126 min

Glavne uloge:
Robert Downey Jr.
Terrence Howard
Gwyneth Paltrow
Jeff Bridges
Shaun Toub
Leslie Bibb
Bill Smitrovich

Scenario: Mark Fergus (Children of Men, 2006.), Hawk Ostby (Children of Men, 2006.), Art Marcum (Shadow of Fear, 2004.), Matt Holloway, Stan Lee (likovi), Don Heck (likovi), Larry Lieber (likovi), Jack Kirby (likovi)
Režija: Jon Favreau (Zathura: A Space Adventure, 2005.)

Sinopsis:
Milijarder Tony Stark (Robert Downey Jr.), bavi se proizvodnjom oružja za američku vladu. Tokom testa na terenu jednog od njegovih izuma Stark je ranjen, zarobljen i prisiljen da pravi oružje za neprijatelja. Umesto toga on pravi sebi masivni moćni oklop kako bi spasio svoj život i omogućio beg iz zarobljeništva. Kada se vrati kući on ponovo oblači svoj oklop i postaje Oklopljeni osvetnik Iron man.

Lokacije snimanja:
Alabama Hills, Lone Pine, California, USA (Afghanistan)
Blue Cloud Movie Ranch, Santa Clarita, California, USA
Caesar's Palace - 3570 Las Vegas Boulevard South, Las Vegas, Nevada, USA
California Steel Industries - 14000 San Bernardino Avenue, Fontana, California, USA
Discovery Drive, Irvine, California, USA (Stark Industries)
Downtown, Los Angeles, California, USA
Edwards Air Force Base, California, USA (Stark Industries Aviation Division)
Hughes Aircraft - 909 N. Sepulveda Boulevard, El Segundo, California, USA (studio)
California, USA
Walt Disney Concert Hall - 111 S. Grand Avenue, Downtown, Los Angeles, California, USA

I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2009 u 17:29
Još jedno odlično djelo koje je savršeno (kao i Transformersi i Hulk) preneseno i dočarano u filmu...
Fenomenalni specijalni efekti i odlična gluma...Clap
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2009 u 21:03
i ja se slazem sa tobom,extra film.
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
N.B.G. View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
Sick Boy

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj N.B.G. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2009 u 21:16
Uz duzno postovanje vasih misljenja,
po meni jedan od najgorih filmova u poslednjih nekoliko godina..
nesto poput: "Meet The Spartans"
moje misljenje, sorry!

Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2009 u 21:43
Ako se uporedjuje s ostalim filmovima zasnovanim po stripu meni je super al uopsteno gledano nista posebno :)

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2009 u 22:20
Originalno postovano od strane N.B.G. N.B.G. piše:

Uz duzno postovanje vasih misljenja,
po meni jedan od najgorih filmova u poslednjih nekoliko godina..
nesto poput: "Meet The Spartans"
moje misljenje, sorry!

pa svako ima svoje misljenje,ali da ga uporedis sa meet the spartans,nema sanse.Ipak ovo nije parodija.

- Armin van Buuren

Na vrh
N.B.G. View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
Sick Boy

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj N.B.G. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2009 u 00:45
Ma OK.
Nista lose nisam mislio, kao kazes svako ima pravo na misljenje.
Ja sam svoje izneo, ne znam cemu citiranje mog komentara
ili nesto drugo..
Pa ne moze svako ga da voli, a nisam ga u tom smislu poredio sa pomenutim filmom.
Ali ajde.. nema veze, kada sam hvalio "Wanted" i ostale
tvoje postove o filmovima nisam bio citiran,
sada kada kazem da je uzas od filma i jos cu dodati film za mladju populaciju,
problem.

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2009 u 09:32
pa nisam te citirao ne znam zbog cega,nego da se moj odgovor nadoveze na tvoj,jer je Vedder napisala odgovor iznad mene,pa da se zna i nije problem sto ti se ne svidja,nego neku parodiju koja je govno usporedjivati sa ovim filmom nema smisla.Da si rekao neki ozbiljan film da je bolje od njega to postujem,ali ovo ne mogu da razumem nikako,jer ni jedan filmofilm takvu glupost ne bi rekao.

- Armin van Buuren

Na vrh
hoshi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj hoshi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2009 u 10:13
Slozicu se sa N.B.G.om film i nije nesto....Jako me razocarao....
Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledajuci, gledajuci bez daha.”
Na vrh
bananamen View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bananamen Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2009 u 23:03
Da al ovo je ipak pravi film nije parodija mislim svko ima pravo na svoje misljenje to je tacno ja tvije postujem al ipak slazem se sa AcaNom!!!Wink

Meni je jedino glupo to sto ga kao pogodila raketa u grudi pa on pravi onaj kao magnet ono sranje.Al fim je EXTRA!!!!!!!!smile107

Ažurirao icemaher - 21.Veljaca/Feb.2009 u 23:59
duki
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.