IRON MAN
Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Filmovi i serije
Opis foruma: Novosti, izvještaji sa box officea, zanimljivosti... Sve u vezi s filmovima i serijama
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=19145
Datum ispisa: 12.Lipanj/Jun.2026 u 12:42 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: IRON MAN
Objavio: AcaNDr
Tema: IRON MAN
Datum objave: 25.Svibanj/May.2008 u 21:00
IRON MAN, 2008.
(SAD)
Žanr: Akcija / Avantura / Sci-Fi
Trajanje: 126 min
Glavne uloge:
Robert Downey Jr.
Terrence Howard
Gwyneth Paltrow
Jeff Bridges
Shaun Toub
Leslie Bibb
Bill Smitrovich
Scenario: Mark Fergus (Children of Men, 2006.), Hawk Ostby (Children of Men, 2006.), Art Marcum (Shadow of Fear, 2004.), Matt Holloway, Stan Lee (likovi), Don Heck (likovi), Larry Lieber (likovi), Jack Kirby (likovi)
Režija: Jon Favreau (Zathura: A Space Adventure, 2005.)
Sinopsis:
Milijarder Tony Stark (Robert Downey Jr.), bavi se proizvodnjom oružja za američku vladu. Tokom testa na terenu jednog od njegovih izuma Stark je ranjen, zarobljen i prisiljen da pravi oružje za neprijatelja. Umesto toga on pravi sebi masivni moćni oklop kako bi spasio svoj život i omogućio beg iz zarobljeništva. Kada se vrati kući on ponovo oblači svoj oklop i postaje Oklopljeni osvetnik Iron man.
Lokacije snimanja:
Alabama Hills, Lone Pine, California, USA (Afghanistan)
Blue Cloud Movie Ranch, Santa Clarita, California, USA
Caesar's Palace - 3570 Las Vegas Boulevard South, Las Vegas, Nevada, USA
California Steel Industries - 14000 San Bernardino Avenue, Fontana, California, USA
Discovery Drive, Irvine, California, USA (Stark Industries)
Downtown, Los Angeles, California, USA
Edwards Air Force Base, California, USA (Stark Industries Aviation Division)
Hughes Aircraft - 909 N. Sepulveda Boulevard, El Segundo, California, USA (studio)
California, USA
Walt Disney Concert Hall - 111 S. Grand Avenue, Downtown, Los Angeles, California, USA
------------- I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren
|
Odgovori:
Objavio: Buki
Datum objave: 14.Veljaca/Feb.2009 u 17:29
Još jedno odlično djelo koje je savršeno (kao i Transformersi i Hulk) preneseno i dočarano u filmu...
Fenomenalni specijalni efekti i odlična gluma... 
|
Datum objave: 14.Veljaca/Feb.2009 u 21:03
i ja se slazem sa tobom,extra film.
------------- I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren
|
Objavio: N.B.G.
Datum objave: 14.Veljaca/Feb.2009 u 21:16
Uz duzno postovanje vasih misljenja,
po meni jedan od najgorih filmova u poslednjih nekoliko godina..
nesto poput: "Meet The Spartans"
moje misljenje, sorry!
-------------
|
Objavio: blackpearl
Datum objave: 14.Veljaca/Feb.2009 u 21:43
Ako se uporedjuje s ostalim filmovima zasnovanim po stripu meni je super al uopsteno gledano nista posebno :)
-------------
|
Datum objave: 14.Veljaca/Feb.2009 u 22:20
N.B.G. piše:
Uz duzno postovanje vasih misljenja,
po meni jedan od najgorih filmova u poslednjih nekoliko godina..
nesto poput: "Meet The Spartans"
moje misljenje, sorry! |
pa svako ima svoje misljenje,ali da ga uporedis sa meet the spartans,nema sanse.Ipak ovo nije parodija.
- Armin van Buuren
|
Objavio: N.B.G.
Datum objave: 15.Veljaca/Feb.2009 u 00:45
Ma OK.
Nista lose nisam mislio, kao kazes svako ima pravo na misljenje.
Ja sam svoje izneo, ne znam cemu citiranje mog komentara
ili nesto drugo..
Pa ne moze svako ga da voli, a nisam ga u tom smislu poredio sa pomenutim filmom.
Ali ajde.. nema veze, kada sam hvalio "Wanted" i ostale
tvoje postove o filmovima nisam bio citiran,
sada kada kazem da je uzas od filma i jos cu dodati film za mladju populaciju,
problem.
-------------
|
Datum objave: 15.Veljaca/Feb.2009 u 09:32
pa nisam te citirao ne znam zbog cega,nego da se moj odgovor nadoveze na tvoj,jer je Vedder napisala odgovor iznad mene,pa da se zna i nije problem sto ti se ne svidja,nego neku parodiju koja je govno usporedjivati sa ovim filmom nema smisla.Da si rekao neki ozbiljan film da je bolje od njega to postujem,ali ovo ne mogu da razumem nikako,jer ni jedan filmofilm takvu glupost ne bi rekao.
- Armin van Buuren
|
Objavio: hoshi
Datum objave: 15.Veljaca/Feb.2009 u 10:13
Slozicu se sa N.B.G.om film i nije nesto....Jako me razocarao....
------------- Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledajuci, gledajuci bez daha.”
|
Objavio: bananamen
Datum objave: 21.Veljaca/Feb.2009 u 23:03
Da al ovo je ipak pravi film nije parodija mislim svko ima pravo na svoje misljenje to je tacno ja tvije postujem al ipak slazem se sa AcaNom!!!
Meni je jedino glupo to sto ga kao pogodila raketa u grudi pa on pravi onaj kao magnet ono sranje.Al fim je EXTRA!!!!!!!!
------------- duki
|
|