Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Igrice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - STARCRAFT
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

STARCRAFT

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Maverick View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Maverick Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: STARCRAFT
    Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2004 u 23:01

Po meni jedna od najboljih igri svih vremena pogotovo uz dodatak brood war.Ako netko igra ovu igru preko battle.neta recite da se nademo na dobar stari 1vs1 ili cak 2vs2

I am what I am nothing more and nothing less,but still with knowledge of that, I am more than u'll ever be!
Na vrh
Arthas View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Arthas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2004 u 04:22

U Pravu si stvarno je dobra ja sam je ranije igrao u igraonici tu kod nas ali kasnije su je izbrisali da bi instalirali Stronghold  pa posle se i nisam vise trudio da im trazim da je ponovo ubace tako da sam izgubio taj borilacki osecaj vezan za tu igru.Ali poznajem jednog prijatelja koji je ja mislim aktivan pa cu da te povezem sa njim ako hoces.

[COLOR=blue]
-=::]ArtHas[::=-[/COLOR]
Na vrh
Zaknafein View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zaknafein Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2004 u 17:40
odlicna igra uz warcraft i aom jedna od najboljih strategija
'He loved to slay priestess especially if they were in service of Lloth.'
Na vrh
Zaknafein View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zaknafein Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2004 u 21:50
kao ti kazes izgubljeno je opet pronadeno! moramo jednom se nac na battle.netu da odigramo nesto nisam ni ja dugo igro ali sam prije rasturo sa sve tri rase
'He loved to slay priestess especially if they were in service of Lloth.'
Na vrh
Maverick View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Maverick Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2004 u 21:59
bas bi mogli
I am what I am nothing more and nothing less,but still with knowledge of that, I am more than u'll ever be!
Na vrh
Arthas View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Arthas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2004 u 01:27
Da slazem se bilo bi mi veoma drago da se potsetim starih dobrih dana kad smo se ubijali po igraonicama sa Starcraft-om i Warcraft-om heh kako je tad bilo lepo...
[COLOR=blue]
-=::]ArtHas[::=-[/COLOR]
Na vrh
Ash_ View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Ash_ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Ožujak/Mar.2004 u 00:44
najbolja igra svih vremena!!!!! i jedina koju jos uvijek znam ponekad odigrat uz cm managera
[URL=http://www.imageshack.us][IMG]http://img237.imageshack.us/img237/9713/janessex3eq.gif][/URL]

&
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.