Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Gospodar vs. Star Wars
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Gospodar vs. Star Wars

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Anketno pitanje: Što je bolje?
Izbor Glasova Statistika ankete
23 [42,59%]
29 [53,70%]
2 [3,70%]
Ne možete sudjelovati u ovoj anketi

Korisnik
Poruka
Sineast View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sineast Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Rujan/Sep.2005 u 10:06
Originalno postovano od strane defiant1 defiant1 piše:

a lotr bi bio super da nema onog pedera elijah wooda.
Daj molim vas pogledajte stranicu http://www.veryverygay.com/elijahwood/vvg.html
Na vrh
twiggy View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj twiggy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Listopad/Oct.2005 u 21:50
Meni su i gospodar i star wars serijali odlični i definitivno ne mogu odlučiti šta mi je bolje, a da su loši mislim da ne bi toliko ljudi pi*dili za time širom svijeta. Pogledao sam oba serijala nekoliko puta i šta da kažem: brate čista petica
Na vrh
oko-2 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj oko-2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2005 u 00:27
sta petica , desetka, stotka
kick-ass
Na vrh
brown wolf View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj brown wolf Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2005 u 21:27
Sineast gdje si našao ovu str. na jednoj sliki je bilo tak koda bu ga.........
svi znate..... Smiješne slike, jako gay Ljudi pogledajte slike smiješne su... ne mogu a da se ne smijem....
Na vrh
Sineast View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sineast Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Prosinac/Dec.2005 u 18:43
Originalno postovano od strane brown wolf brown wolf piše:

Sineast gdje si našao ovu str. na jednoj sliki je bilo tak koda bu ga.........
Gledao sam Conana O'briena kada je gost bio Eliah Wood i on je spominjao te stranice. Ja sam ih otišao pogledati i također "umirao" od smijeha i danima poslije.
Na vrh
H_a_M View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj H_a_M Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Prosinac/Dec.2005 u 19:37

"Clearly, these shots were all for the movie, because Elijah is very clearly gay. Also, Franka is German and therefore is probably a man anyway."

Mene ova stranica je malo nasmijala da al niš posebno, nit bih ikad ikom govorit "vidi taj je gay" za tog hobbita jer sam dovoljno naivan da ne skužim humor i ne nasjednem na glupu spiku....

Al nisam zato ovaj topic postao već da kažem da se u anketi, gore, trebalo pitati "Koja je PRIČA bolja:" a ne oslanjati se na probleme tehničke prirode/realizacije (efekti, gluma, režija).

U svakom slučaju, SF priča, dobrih, je uvijek bilo puno više u opticaju (Dune, Matrix) nego Fantasy koji se počeo razvijati tek nakon Tolkiena - za što smo mu svi zahvalni!

Dakle, Tolkien je kralj a vi svi ostali... Ur just not worthy!

Na vrh
Sineast View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sineast Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Prosinac/Dec.2005 u 21:51
Originalno postovano od strane H_a_M H_a_M piše:

"Clearly, these shots were all for the movie, because Elijah is very clearly gay. Also, Franka is German and therefore is probably a man anyway."

Mene ova stranica je malo nasmijala da al niš posebno, nit bih ikad ikom govorit "vidi taj je gay" za tog hobbita jer sam dovoljno naivan da ne skužim humor i ne nasjednem na glupu spiku....

Ma fotografije su smješne (nadam se da si ih vidio). Evo jedne

Ažurirao Sineast
Na vrh
brown wolf View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj brown wolf Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Prosinac/Dec.2005 u 21:57
Na vrh
kosta zulu View Drop Down
Uploader
Uploader

sektor-network

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kosta zulu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Prosinac/Dec.2005 u 22:13
STAR WARS
Na vrh
zvono27 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zvono27 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2006 u 22:09

oba filma su savršena u svemu...

al' ipak glasam za SW jer sam SW-freak od malih nogu...

svaki mjesec , dva odgledam sve epizode u jednom dana na kazetama...

Na vrh
zvono27 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zvono27 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2006 u 22:12

ufffff.... dugo nisam gledo...

ajmo ponovo na poso!

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,160 sekundi.