Gospodar vs. Star Wars
Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Filmovi i serije
Opis foruma: Novosti, izvještaji sa box officea, zanimljivosti... Sve u vezi s filmovima i serijama
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=1799
Datum ispisa: 27.Srpanj/Jul.2026 u 15:09 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Gospodar vs. Star Wars
Objavio: mr_madnes
Tema: Gospodar vs. Star Wars
Datum objave: 10.Veljaca/Feb.2004 u 21:25
|
Glasajte 2,pa da vidimo što ljudi misle što je bolje,oko toga su se svađali,
ispričavam se što je ova tema među anime
------------- Vegeta rules
|
Odgovori:
Objavio: hugo
Datum objave: 11.Veljaca/Feb.2004 u 15:54
|
Zašto ja ne mogu glasati, zna li netko????
|
Objavio: VenomLord
Datum objave: 09.Svibanj/May.2004 u 20:03
|
LOTR trilogija
------------- http://error-forum.tk
|
Objavio: Srdjan_No1
Datum objave: 19.Sijecanj/Jan.2005 u 19:02
meni su obe opcije jadne, ali ne moze se glasati!!! nesto nije u redu, ali cisto da se zna da bi glasao za opciju br 3 tj. JADNI SU!!!!
DETALJNIJE OBJASNJENJE:
LOTR su filmovi za decu do 12 godina!!!!
srar vars je nevidjena glupost!!!
|
Objavio: eXecutioner
Datum objave: 19.Sijecanj/Jan.2005 u 20:34
joj kako volim ovakve ispade.... stvarno si deteljno objasnio
|
Objavio: defiant1
Datum objave: 19.Sijecanj/Jan.2005 u 22:11
|
Star wars je ok, a lotr bi bio super da nema onog pedera elijah wooda.By the way srdjan_no1 pripazi malo na to kolko je stara tema.
|
Objavio: KiDjej
Datum objave: 15.Travanj/Apr.2005 u 01:24
oba filma su za mene mocna, ali ipak star wars je kultniji i bolji za mene, a upravu si za onog pedercica elijah-a drveta
------------- http://www.l33tsig.net/ -
|
Objavio: Guests
Datum objave: 15.Travanj/Apr.2005 u 02:40
|
i elfova pederica koji cijeli dan glade svoje duge zlatne kose
- Star Wars 5, 4 i prvi od Gospodara
- druga dva i šesti Star Wars
...
tako se meni sviđaju
|
Objavio: tictactoe
Datum objave: 18.Svibanj/May.2005 u 12:36
[star wars bejbe...čak sam pisao i kolumnu/manifest o tome koliko je star wars bolji!!!!!!
------------- i want He-man movies
|
Objavio: toknezev
Datum objave: 18.Svibanj/May.2005 u 16:02
Ja sam u zadnjih nekoliko dana ponovo pogledao te stare Star wars
filmove kako bi se posjetio prije trećeg djela i mogu vam reći da mi
nije jasno čemu tolika strka oko tih filmova. Gluma osrednja (odnosno
malo niže od osrednje), iritantni likovi (npr C3PO), efekti ok za
70te,...sve u svemu ništa posebno. Svi alieni su s dvije noge i dvije
ruke (osim Jabbe), svi imaju sličnu tjelesnu konstituciju kao ljudska
bića, npr. u Return of the Jedi u sceni kod Jabbe u skloništu, alieni
slušaju ljudsku glazbu i gledaju trbušne plesačice. Dajte molim vas.
No Gospodari.... e to su na pravi naćin napravljeni filmovi. Puno
maštovitiji, puno u detalje razrađeni (mislim na Tolkieneov trud),
maštovitiji likovi, gluma odlična, kamera, režija, glazba,...
Prije tjedna dva sam pogledao sva tri djela Extended Editions i nisam
se nimalo umorio, no kod Star wars...polako su mi dosadili.
Dakle, ti filmovi se ni ne mogu uspoređivati, i po meni su gospodari za eon bolji od Star warsa.
------------- I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
|
Objavio: J.U.R.A.
Datum objave: 23.Svibanj/May.2005 u 12:14
Datum objave: 23.Svibanj/May.2005 u 12:16
|
a ti srđane idi gledat bure baruta
|
Objavio: euforia
Datum objave: 23.Svibanj/May.2005 u 13:29
|
Neznam, meni su to bajke, oboje. Dobro ajde malo mi je stvarnije da postoje vanzemaljci nego vilenjaci al svejedno. Dobro je rekao toknezev da izvedba u starwarsima nije neka, da je puno bolja u gospodaru, al opet gospodar je bajka kaj ju je jebeni Tolkien pričao djeci prije spavanja, efekti su jebeni i likovi jebeno izgledaju al nije mi to to, i nemojte me sad popljuvat radi toga, to je samo moje mišljenje. Gladijator ili Matrix triologija su mi puuuno bolji filmovi.
|
Objavio: toknezev
Datum objave: 23.Svibanj/May.2005 u 14:11
|
Ma Matrix jedino valja prvi dio (iako i on ima rupa). Pri tome ne mislim na tehničku izvedbu koja je danas u svakom filmu na zavidnoj razini nego...ne znam da li postoji hr riječ za ovo - no ima jako puno plot grešaka. Dakle u samoj ideji. A i pošto znam neke stvari iz povijesti filozofije (nije nikakvo hvaljenje. Ni najmanje, već samo potkrijepljivanje stava), braća nisu baš najbolje ugradili ono što su htjeli. Nekako mi se sve u Matrixu ćini kao da su u kratkom vremenu autori puno toga saznali i pročitali, i htjeli su to sve iznjeti a nisu pustili da im to sjedne. No ovdje nije bit o Matrixu već o Star Wars i LOTR.
Jedan je moj profesor rekao da je uvjeren da će se za koju stotinu godina o Hobitima i vilenjacima pričat kao o bićima koji su stvarno postoali kako ih je samo Tolkien vjerno opisao, dočarao, kako li je samo pazio na svaki detalj. No sam film ima greškica (npr ako ste skontali u trećem djelu u jednoj sceni Frodo ima ogrebotinu na lijevom obrazu u a drugoj sceni na desnom obrazu). No broj grešaka je zanemariv.
------------- I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
|
Objavio: euforia
Datum objave: 23.Svibanj/May.2005 u 22:28
Ma meni je čak treći dio matrixa najbolji. Dobar je i drugi dio, možda je malo naporan sa onim dugim dijalogom al sve što govore teorijski je moguće, i ako imaš neko znanje o matematici i informatici zanimljivo je. I cijeli taj virtualni svijet je jebeno zamišljen...no dobro, nije tema matrix
|
Objavio: WhiteKnight5
Datum objave: 23.Svibanj/May.2005 u 22:34
Star Wars!!
-------------
http://rapidshare.de/files/2032655/WhiteKnight5_lista.xls.html - WhiteKnight5 lista
|
Objavio: tictactoe
Datum objave: 24.Svibanj/May.2005 u 22:21
toknezev piše:
Ja sam u zadnjih nekoliko dana ponovo pogledao te stare Star wars
filmove kako bi se posjetio prije trećeg djela i mogu vam reći da mi
nije jasno čemu tolika strka oko tih filmova. Gluma osrednja (odnosno
malo niže od osrednje), iritantni likovi (npr C3PO), efekti ok za
70te,...sve u svemu ništa posebno. Svi alieni su s dvije noge i dvije
ruke (osim Jabbe), svi imaju sličnu tjelesnu konstituciju kao ljudska
bića, npr. u Return of the Jedi u sceni kod Jabbe u skloništu, alieni
slušaju ljudsku glazbu i gledaju trbušne plesačice. Dajte molim vas.
No Gospodari.... e to su na pravi naćin napravljeni filmovi. Puno
maštovitiji, puno u detalje razrađeni (mislim na Tolkieneov trud),
maštovitiji likovi, gluma odlična, kamera, režija, glazba,...
Prije tjedna dva sam pogledao sva tri djela Extended Editions i nisam
se nimalo umorio, no kod Star wars...polako su mi dosadili.
Dakle, ti filmovi se ni ne mogu uspoređivati, i po meni su gospodari za eon bolji od Star warsa.
|
e vidiš...efekti su ponovno napravljeni za te stare filmove...u rangu
slotr...a gluma je bolja od lotr-a...vidi se da namjerno namećeš
negativnost za sw...
------------- i want He-man movies
|
Objavio: Undertaker
Datum objave: 12.Srpanj/Jul.2005 u 20:09
toknezev piše:
Ma Matrix jedino valja prvi dio (iako i on ima rupa). Pri tome ne mislim na tehničku izvedbu koja je danas u svakom filmu na zavidnoj razini nego...ne znam da li postoji hr riječ za ovo - no ima jako puno plot grešaka. Dakle u samoj ideji. A i pošto znam neke stvari iz povijesti filozofije (nije nikakvo hvaljenje. Ni najmanje, već samo potkrijepljivanje stava), braća nisu baš najbolje ugradili ono što su htjeli. Nekako mi se sve u Matrixu ćini kao da su u kratkom vremenu autori puno toga saznali i pročitali, i htjeli su to sve iznjeti a nisu pustili da im to sjedne. No ovdje nije bit o Matrixu već o Star Wars i LOTR.
Jedan je moj profesor rekao da je uvjeren da će se za koju stotinu godina o Hobitima i vilenjacima pričat kao o bićima koji su stvarno postoali kako ih je samo Tolkien vjerno opisao, dočarao, kako li je samo pazio na svaki detalj. No sam film ima greškica (npr ako ste skontali u trećem djelu u jednoj sceni Frodo ima ogrebotinu na lijevom obrazu u a drugoj sceni na desnom obrazu). No broj grešaka je zanemariv.
|
Kad smo već kod grešaka u Ben Huru u jednoj sceni se vide auti
------------- John Cena - The WWE Champion
|
Datum objave: 13.Srpanj/Jul.2005 u 01:49
|
ne kužim, auti u Ben Huru, ha ha ha
E ovako Toknezevu bi čestitao na pažnji pri gledanju filmova, ja to nikad nebi prepoznao osim kad bi tražio takve stvari.
Matrix nisam ni pogledao pa nemogu ni komentirat, LOTR je savršeno urađen i stvarno nema nikakve zamjerke, priča je perfektna, gluma je na odličnom nivou, glumci također (neznam zašto serete o Woodu, ali meni je on odlično odglumio vilenjaka i baš ima facu za to), efekti su O.K., goblini mrak, a kad su to sve sklopili u film ispalo je fenomenalno kao što ste vidjeli, sve u svemu film/ovi su jedni od najboljih što sam gledao ikad. SW- priča za sebe, toliko ga volim da sam napravio blog (dolje;link), gluma i glumci su mi dobri, efekti su poboljšani, a u 4., dakle najstarijem dijelu efekti su više nego zavidni za ono vrijeme(osim L-sabera koji su u 2D-u). SW no.1.
Ovih dana sam počeo gledati seriju Enterprise i jako mi se sviđa a prije nisam mogao ni zamisliti tu seriju, možda zbog glumaca koji su sad odlični. Out of theme, sory!
|
Objavio: Undertaker
Datum objave: 13.Srpanj/Jul.2005 u 23:00
J.U.R.A. piše:
ne kužim, auti u Ben Huru, ha ha ha
E ovako Toknezevu bi čestitao na pažnji pri gledanju filmova, ja to nikad nebi prepoznao osim kad bi tražio takve stvari.
Matrix nisam ni pogledao pa nemogu ni komentirat, LOTR je savršeno urađen i stvarno nema nikakve zamjerke, priča je perfektna, gluma je na odličnom nivou, glumci također (neznam zašto serete o Woodu, ali meni je on odlično odglumio vilenjaka i baš ima facu za to), efekti su O.K., goblini mrak, a kad su to sve sklopili u film ispalo je fenomenalno kao što ste vidjeli, sve u svemu film/ovi su jedni od najboljih što sam gledao ikad. SW- priča za sebe, toliko ga volim da sam napravio blog (dolje;link), gluma i glumci su mi dobri, efekti su poboljšani, a u 4., dakle najstarijem dijelu efekti su više nego zavidni za ono vrijeme(osim L-sabera koji su u 2D-u). SW no.1.
Ovih dana sam počeo gledati seriju Enterprise i jako mi se sviđa a prije nisam mogao ni zamisliti tu seriju, možda zbog glumaca koji su sad odlični. Out of theme, sory!
|
U sceni kada su one utrke, vide se u pozadini auti
Dali je to istina da u gladijatoru neki baja ima digitalni sat, nisam gledao film pa neznam
------------- John Cena - The WWE Champion
|
Objavio: Sineast
Datum objave: 15.Rujan/Sep.2005 u 10:06
defiant1 piše:
a lotr bi bio super da nema onog pedera elijah wooda. |
Daj molim vas pogledajte stranicu http://www.veryverygay.com/elijahwood/vvg.html - http://www.veryverygay.com/elijahwood/vvg.html
|
Objavio: twiggy
Datum objave: 25.Listopad/Oct.2005 u 21:50
Meni su i gospodar i star wars serijali odlični i definitivno ne mogu odlučiti šta mi je bolje, a da su loši mislim da ne bi toliko ljudi pi*dili za time širom svijeta. Pogledao sam oba serijala nekoliko puta i šta da kažem: brate čista petica
|
Objavio: oko-2
Datum objave: 26.Listopad/Oct.2005 u 00:27
sta petica , desetka, stotka
------------- kick-ass
|
Objavio: brown wolf
Datum objave: 04.Prosinac/Dec.2005 u 21:27
Sineast gdje si našao ovu str. na jednoj sliki je bilo tak koda bu ga.........
svi znate..... Smiješne slike, jako gay    Ljudi pogledajte slike smiješne su... ne mogu a da se ne smijem....
|
Datum objave: 06.Prosinac/Dec.2005 u 18:43
brown wolf piše:
Sineast gdje si našao ovu str. na jednoj sliki je bilo tak koda bu ga.........
|
Gledao sam Conana O'briena kada je gost bio Eliah Wood i on je spominjao te stranice. Ja sam ih otišao pogledati i također "umirao" od smijeha i danima poslije.
|
Objavio: H_a_M
Datum objave: 06.Prosinac/Dec.2005 u 19:37
|
"Clearly, these shots were all for the movie, because Elijah is very clearly gay. Also, Franka is German and therefore is probably a man anyway."
Mene ova stranica je malo nasmijala da al niš posebno, nit bih ikad ikom govorit "vidi taj je gay" za tog hobbita jer sam dovoljno naivan da ne skužim humor i ne nasjednem na glupu spiku....
Al nisam zato ovaj topic postao već da kažem da se u anketi, gore, trebalo pitati "Koja je PRIČA bolja:" a ne oslanjati se na probleme tehničke prirode/realizacije (efekti, gluma, režija).
U svakom slučaju, SF priča, dobrih, je uvijek bilo puno više u opticaju (Dune, Matrix) nego Fantasy koji se počeo razvijati tek nakon Tolkiena - za što smo mu svi zahvalni!
Dakle, Tolkien je kralj a vi svi ostali... Ur just not worthy! 
|
Datum objave: 06.Prosinac/Dec.2005 u 21:51
H_a_M piše:
"Clearly, these shots were all for the movie, because Elijah is very clearly gay. Also, Franka is German and therefore is probably a man anyway."
Mene ova stranica je malo nasmijala da al niš posebno, nit bih ikad ikom govorit "vidi taj je gay" za tog hobbita jer sam dovoljno naivan da ne skužim humor i ne nasjednem na glupu spiku.... |
Ma fotografije su smješne (nadam se da si ih vidio). Evo jedne
http://img445.imageshack.us/my.php?image=elijahhugging8tt.gif -
|
Objavio: brown wolf
Datum objave: 06.Prosinac/Dec.2005 u 21:57
Objavio: kosta zulu
Datum objave: 06.Prosinac/Dec.2005 u 22:13
STAR WARS
|
Objavio: zvono27
Datum objave: 27.Lipanj/Jun.2006 u 22:09
|
oba filma su savršena u svemu...
al' ipak glasam za SW jer sam SW-freak od malih nogu...
svaki mjesec , dva odgledam sve epizode u jednom dana na kazetama... 
|
Objavio: zvono27
Datum objave: 27.Lipanj/Jun.2006 u 22:12
|
ufffff.... dugo nisam gledo...
ajmo ponovo na poso!
|
|