Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - poomoooc
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

poomoooc

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Shonsy View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Shonsy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: poomoooc
    Objavljeno: 13.Ožujak/Mar.2008 u 14:06
skinuo sam film asterix na olimpijadi (extra slika- dvd), ali problem je shto je na ruskom; pa sam se pitao da li postoji neki program pomocu kojeg mogu da stavim (nalepim) francuski jezik sa nekog snimka ili r5?

e da, josh jedno pitanje.  da li postoji  i neki program  koji prevodi engleske titlove na yu , poshto znam da postoje neki koji prevode sa engleskog, al ne na nash jezik

unapred hvala

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Ožujak/Mar.2008 u 14:38
Što se tiče prvog pitanja: Da možeš da "nalepiš" bilo koji jezik (audio zapis) na tvoj film, ali mora biti identičan, da ne bi došlo do desinhronizacije. E sad, taj novi audio zapis ti možeš da "nabaviš" jedino tako što ćeš ga skinuti iz nekog avi fajla... U tom slučaju, zašto bi se zamajavao ovim "prelepljivanjem"? Skini lepo ponovo film i gotovo... Drugo: proveri da slučajno ne postoje dva audio stream-a. U bilo kom player-u pod opcijom Audio imaš stream. Da li postoje dve stavke tu?

Što se tiče drugog pitanja: nisam baš najkompetentniji za pitanje prevođenja, ali koliko znam dobar program ne postoji. Sve su to neki sirovi "prebačaji" na srpski jezik i više vremena potrošiš prepravljajući to i tražeći smisao, "šta je pesnik hteo da kaže" , nego da ga prevedeš sa engleskog. Ovakvi programi bi u nekim slučajevima mogli da posluže za prevođenje na engleski sa nekih "egzotičnih" jezika. Imaš i na forumu u delu za software linkove za neki program za prevođenje. Pogledaj i uveri se i sam u ovo što rekoh.
Na vrh
Shonsy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Shonsy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Ožujak/Mar.2008 u 15:49
hvala

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.