| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
pc igra preko 4,6gb na dvd, kako? |
Odgovori
|
| Korisnik | |
pitatropik
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 24.Veljaca/Feb.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 7 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: pc igra preko 4,6gb na dvd, kako?Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2008 u 16:35 |
|
Imam PC igru 7,2gb u Iso Image skinutu sa interneta, raspakujem instaliram igram, to mi je jasno, ali kako je spržiti da dvd. Zna li ko sistem.
|
|
|
PITA-TROPIK
|
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2008 u 17:11 |
|
mozes da je izrezas na Dual Layer 8.5GB, a mozes je spakovati u winrar-u tako da kliknes na tog folder-a desni klik i add to archive, onda compression method -> store i dole pod opciju split DVD+R 4481MB, i podelice ti igricu na 2dvd. Onda to izrezas u neru kao data dvd i kad opet planiras instalirati, imaces part1 i part2, to lepo extractiras i to je to!!!
|
|
![]() |
|
pitatropik
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2008 u 15:59 |
|
to mi je bilo jasno,da prilikom instalacije sa dobivenih dvd moram kopirati na hard pa tek onda instalirati igricu. Ali da li znaš kako napraviti da sa dvd direktno instaliram igricu, koji je tu postupak...
|
|
|
PITA-TROPIK
|
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2008 u 16:43 |
|
neznam i ja se to trudim da shvatim al mi ne ide!!
|
|
![]() |
|
mad_smile
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
HD addict Pridružen: 26.Travanj/Apr.2005 Status: Offline Points: 2235 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2008 u 18:04 |
|
pa kaj nemozes ISO sa Alcoholom 100% sprzit ucitas sliku i stavis da ti j esprzi i on sprzi raspakirano
ja sam skidao za PS2 igrice i ISO ikad sam przio na dvd s Alcoholom 100% sam to radio i sa nerom 7 ak je to to |
|
![]() |
|
pitatropik
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2008 u 18:14 |
|
jasno nam je PS2 igrica kod je svaka ispod 4,6 gige da stane na jedan dvd, i da je svedno hoceš li sa Alkoholom ili Nerom pržiti. Problem je u PC igrama koje su preko 4,6 giga, tj igre koje moraš nekim sistemom pržiti na 2 dvd
|
|
|
PITA-TROPIK
|
|
![]() |
|
bboy_drax
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Survival School Pridružen: 17.Kolovoz/Aug.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 531 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2008 u 11:09 |
|
pa raspolovis image na dva dijela sa WinRAR-om kao sto ti je kolega vec gore rekao. ne znam sta drugo ti zelis?
ako igra ide na dual layer dvd, onda ne mozes instalirat sa 2 dvda. mozes samo rascijepit dual layer na dva obicna, i onda kad budes htio instalirat moras ta dva dijela ponovo spojit u jedan (isto pomocu WinRAR-a). a zasto jednostavno ne kupis dual layer dvd i sprzis to tako kako jest. kvarkov dual layer ti kosta mozda 20kn, ovi bolji su skuplji... |
|
|
|
![]() |
|
Guber
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Svibanj/May.2008 u 08:59 |
|
Možeš , ovisi kako kod koje igre, Sve doatoteke (instalacijske, direct X, crack,etc.) staviti na 1 dvd, ali izostaviti neke data cabove ono kasnije.
Ako recimo na dvd staviš setup, crack, Direct X + (bezveze bubam) data cab1, data cab 2, data cab3 a na drugu dvd staviš data cab4, data cab5, i data cab6. A i uglavnom gdje si skinuo igru bi netko to već tamo trebao komentirat kako staviti na 2 dvd-a. |
|
![]() |
|
Alex
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Svibanj/May.2008 u 15:26 |
|
naj jednostavnije kupiš dual layer dvd i spržiš,kakvo brisanje nekih datoteka,jedino ti je dvd oko 20 kn,to ti valjda nije problem
|
|
|
I'll be back
|
|
![]() |
|
Guber
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Svibanj/May.2008 u 19:56 |
|
Ovako staviš na 2 dvd-a što bude puno jeftinije.
|
|
![]() |
|
ilce_mak
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 09.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Germany Status: Offline Points: 4 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Lipanj/Jun.2008 u 22:34 |
|
Kod nekih igrice moze da se podeli tako sto prvo instaliras igricu a posle fajlove od igricu podelis na dve dvd tako da posle instalacija bi bila copy-paste.
|
|
![]() |
|
mrmiki
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 18.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 1 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Lipanj/Jun.2008 u 17:37 |
|
Imas na netu da nadjes uglavnom za 90% igara upustvo kako da se podele na 2 DVD-a, ona prica sto je Guber napisao, i to detaljna upustva, potrtebno je samo da znas Engledski :). Probaj da nadjes preko google (da ne stavljavljam linkove, da ne ispadne da reklamiram :) )
|
|
![]() |
|
sk8hacker
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 12.Rujan/Sep.2008 Lokacija: United States Status: Offline Points: 1 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Rujan/Sep.2008 u 00:40 |
|
OVO STVARNO NIJE OK, DA OVAKO PISETE!
RESENJE no.1: Instaliras igricu, pratis registry promene pomocu programa npr.Resplendent Registrar ili sl., i snimis reg fajl sa promenama, jer mozda igrica nece tek tako raditi.......... A igricu na toj lokaciji gde je instalirana zapakovati programom 7-ZIP *reccomend check option Create Sfx Archive (self-extrac.arch.) I ultra kompresijom (skroz dole), ostaviti da se pakuje preko noci dok ide download, i ujutru imate sve gotovo: Npr.ja sam napravio 3.3GB NFS prostreet, 1,7GB Command Kane Wrath... E onda treba da se reze, a kad je fajl veci od 2GB, u Nero-u se bira opcija new DVD UDF, i dobije se igrica koja se instalira za par minuta...... HAJDE DA VIDIM NEKI POST ZA OVO........... |
|
|
*alphamale*
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |