Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Tropa de Elite (2007) HR
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Tropa de Elite (2007) HR

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Serginho View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Serginho Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Tropa de Elite (2007) HR
    Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2008 u 15:28

Trazio bi da netko prevede kako treba na Hrvatski "Tropa de Elite" [2007] .. uploadao sam za sada najtocnije titlove na ENG.
Znam da HR titlovi vec postoje, no nedopunjeni su tj. fali dosta konverzacija koji nisu obuhvaceni niti u vecini ENG. titlova.

ENG Titlovi ..
http://subscene.com/108746/subtitle.aspx

Isto tako molio bi da se svi ostali titlovi maknu, jer niti jedan nije tocan tj. fali 30% prijevoda.

Hvala.
Na vrh
dr koks View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dr koks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2008 u 17:29
Ako znas da fali sto ti ne dopunis?

Uzgred, niko nece brisati postojece titlove ,,,
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2008 u 19:24
taj film ne vredi uopste da se i prevodi, gluposti spanski, odavno sam ga gledao!
Na vrh
Serginho View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Serginho Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2008 u 13:05

Nemam vremena prevodit to na HR, siguran sam da postoje ljudi koji to radi i vole radit ( bavit se time ) , pa samo zato stavio link.

p.s. Nije Spanjolski, vec Portugalski.
Na vrh
kosta zulu View Drop Down
Uploader
Uploader

sektor-network

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kosta zulu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2008 u 19:00
Tropa de Elite (2007) je Brazilski film i jedan od najboljih 2007-god i pobednik je filmskog festivala u Berlinu a sto se tice prevoda on nije bas najbolji 
Na vrh
srkis View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj srkis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2008 u 20:58
Film, priznajem, nisam gledao, planiram da to uradim, ali postojeci srpski titl ima u dlaku isti broj (1853) linija kao engleski koji nam je kolega serzinjo linkovao, tako da cisto sumnjam da taj titl ne valja.
@ dr koks. Ako jos postoje u bazi titlovi za ovaj film sa manjim brojem linija (prvi koji se pojavio imao ih je manje od 600! - cca. 30% teksta), NJIH slobodno obrisi.
Na vrh
dr koks View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dr koks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2008 u 21:33
Gledacu da ih sutra pregledam i te sto ne valjaju pobrisem.

A film nije samo film nego je FILMCINA!!! Meni jedan od boljih koje sam gledao ove godine ,,, 100/10!!!
Na vrh
ddavid14 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddavid14 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2009 u 23:01
Skino sam film(i mislim da je jeb..),neznam,al tako sam nešto naćuo,al nikako da se odlućim koji prijevod da skinem,pa bi zamolio ko je gledao film i skino subtitle za njega da mi kaže,koji prijevod da skinem(koji je najpotpuniji)!Hvala na informaciji!!
Na vrh
N.B.G. View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
Sick Boy

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj N.B.G. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2009 u 23:25
Ja ga imam pa skoro godinu dana, e sad ko ce se setiti
koji sam titl upotrebio mada ja imam DVDSCR XviD VoMiT,
e a originalni naziv je:
Elite Squad aka Tropa de Elite (2007)
i znam da sam se bas namucio da korektujem tajming..
toga se bas dobro secam.
a sad da li fale neki lajnovi morao bih da proverim,
znaci probajte i za DVDSCR, nema veze sto se trazi DVDRIP
moguce da je ovaj potpun, stvarno ne mogu da se setim..

Na vrh
ddavid14 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddavid14 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2009 u 23:36
Ok,hvala!Winkbudem pogledao...
Na vrh
N.B.G. View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
Sick Boy

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj N.B.G. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2009 u 23:45
Ma nista, nema potrebe da zahvaljujes,
samo sve probaj.. kao sto rekoh ne mogu da se setim,
a i ne skida mi se DVDRip tako da ne znam..
sve oket!   

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.