Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Voyager - Shattered titl bjezi
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Voyager - Shattered titl bjezi

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Tony Montana View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Tony Montana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Voyager - Shattered titl bjezi
    Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2008 u 16:08
Sve moje skromno zanje sam utrosio u titl od Voyagera 7 sezona 11 epizode i nikako da ga natjeram da ide uz film, krene dobro ali se kasnije gubi, pokusao sam i sa izbacivanje prva dva dijaloga i micanjem titla za nekoliko milisekundi ali nece , ima li netko ovaj titl da mu ide uz dvd rip na 25f , pa da mi ga posalje ili da pokusa popraviti moga jer ja stvarno neznam kako da ga podesim , hvala Ouch
Na vrh
dr koks View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dr koks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2008 u 17:37
Mozda je to jedna od onih epizoda, gde je pocetna spica isecena. Dakle imas uvod u seriju i onda je inih 2min iseceno u kojima je uvodna spica, i nakon toga se nastavlja.
Probaj da uvidis gde je taj prekid, i onda podesis prvo za ta dva-tri minuta, i onda nakon toga podesis za drugi deo titla.
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Tony Montana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2008 u 21:09
Originalno postovano od strane dr koks dr koks piše:

Mozda je to jedna od onih epizoda, gde je pocetna spica isecena. Dakle imas uvod u seriju i onda je inih 2min iseceno u kojima je uvodna spica, i nakon toga se nastavlja.
Probaj da uvidis gde je taj prekid, i onda podesis prvo za ta dva-tri minuta, i onda nakon toga podesis za drugi deo titla.

da , imao si pravo do spice ide titl dobro a nakon spice ne valja, kako da sada podesim samo ovaj dio nakon spice...

Ažurirao Tony Montana - 21.Sijecanj/Jan.2008 u 21:15
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Tony Montana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2008 u 18:58
moze mi ko pojasnit kako da podesim titl recimo od desetog reda pa do kraja a da prvih 10 redova ostane kako jeste..
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Tony Montana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2008 u 17:57
:(
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Tony Montana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2008 u 13:27
moze li netko odvojiti 10 minuta svoga vremena i da mi tocno pojasni kako u workshopu podesiti titl od odredjene linije do kraja titla a da dio prije te linije ostane isti, hvala
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2008 u 17:17
Titl podesis od odredjene linije pa do kraja na sledeci nacin:
misem oznaci prvi red koji zelis podesiti, drzi levi Control
da bi misem oznacio titl do kraja, te sa tipkama Alt + M titl sinhronizujes.
Znaci one redove koje ne zelis sinhronizovati ne smijes oznaciti ( tekst
ostane "bijeli" a ostali tekst "poplavi").
Na taj nacin mozes sinhronizovati delove titla, bilo na sredini ili kraju.

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Tony Montana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2008 u 14:09
probao sam sve zivo sa ovim titlom od voyagera i ne ide nikako , ne moze se namjestit....sada mi ostaje jedino da idem liniju po liniju i podesavam, dali mi neko moze reci kako da to radim...drugacije ne ide :(
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2008 u 14:32
Ako radiš sa Subtitle Workshopom pročitaj ovo:

http://www.prijevodi-online.org/forum/viewtopic.php?t=493

Trebat će ti vremena da podesiš, ali izvedivo je.
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Tony Montana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2008 u 17:22
Originalno postovano od strane iromafia111 iromafia111 piše:

Ako radiš sa Subtitle Workshopom pročitaj ovo:

http://www.prijevodi-online.org/forum/viewtopic.php?t=493

Trebat će ti vremena da podesiš, ali izvedivo je.

neznam sta da radim, imam dvd rip i za ovu epizodu ne mogu nikako podesiti titl, mislim da pola foruma ima isti problem samo nije pogledalo dali im stima ova epizoda...ako neko moze nesto uradit bio bih mu zahvalan Confused
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.