Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Igrice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - GTA: San Andres - Resident Evil Dead AIM (2008/RUS
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

GTA: San Andres - Resident Evil Dead AIM (2008/RUS

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: GTA: San Andres - Resident Evil Dead AIM (2008/RUS
    Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2008 u 16:17
    Jel zna neko sta je ovo,kontam da je resident evil mode za gta,ali ima ga 4Gb i pise da je Rusko?Ne bi da skidam,ako je nesto sto se ne razume.

Evo neki text na ruskom,pa ako neko moze da prevede bio bi zahvalan.

Год выпуска: 2008
Жанр: Action
Разработчик: Rockstar games
Издательство: Games for Windows
Платформа: PC

Системные требования:
Процессор: 1GHz Intel Pentium III или AMD Athlon Processor
Память: 256MB RAM
Оптический привод: 8x DVD-ROM
Свободное место на диске: 3.6GB
Видеокарта: 64MB с поддержкой DerectX 9 (GeForce 3 или лутше)
Звуковая карта: совместимая с DerectX 9
Управление: клавиатера и мышь

Описание: Resident Evil Dead AIM - это модификация для GTA: San Andres основанная на вселенной Resident Evil. Ее оснавной особенностью является атмосфера. Созавать незабываймую атмосферу помогают: Новые текстуры и модели зомби, новое оружие, новые визуальные эффекты, новая сюжетная линия. Также куча всяких мелочей, которые и сосчитать трудно.
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2008 u 16:17
Samo opis da prevede.ostalo znam.
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2008 u 17:38
ja sam ucio ruski , kako mogu da razumem je neki mod za gta ali sa novim teksturama ukljucujuci zombija, novo oruzje novi vizuelni efekti. valjda je nesto kao umesto ljude u gradu, zombi su postavili. a rusi sto naprave igricu naravno je na ruski jezik i zvuk u igrici, ja sam sinoc skinuo Terrorist Takedown 2 koja je takodje na ruskom jeziku i je veoma GLUPA.
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2008 u 18:15
Ja cu da je skinem,pa cu videti kakva je.

Ažurirao AcaN - 15.Sijecanj/Jan.2008 u 18:15

- Armin van Buuren

Na vrh
Dino1111 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dino1111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2008 u 13:45
To ti je patch za San Andreas kojih imaš na millione različitih vrsta to ljudi izmjenjuju aute, oružje i ljude. Ja mislim da moraš prvo install original GTA: San Andreas pa onda ovo Wink 
Don't drink & drive, take joint and fly
Travian
Kliknite
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.