| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
GTA: San Andres - Resident Evil Dead AIM (2008/RUS |
Odgovori
|
| Korisnik | |
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: GTA: San Andres - Resident Evil Dead AIM (2008/RUSObjavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2008 u 16:17 |
|
Jel zna neko sta je ovo,kontam da je resident evil mode za gta,ali ima ga 4Gb i pise da je Rusko?Ne bi da skidam,ako je nesto sto se ne razume.
Evo neki text na ruskom,pa ako neko moze da prevede bio bi zahvalan.
Год выпуска: 2008 Жанр: Action Разработчик: Rockstar games Издательство: Games for Windows Платформа: PC Системные требования: Процессор: 1GHz Intel Pentium III или AMD Athlon Processor Память: 256MB RAM Оптический привод: 8x DVD-ROM Свободное место на диске: 3.6GB Видеокарта: 64MB с поддержкой DerectX 9 (GeForce 3 или лутше) Звуковая карта: совместимая с DerectX 9 Управление: клавиатера и мышь Описание: Resident Evil Dead AIM - это модификация для GTA: San Andres основанная на вселенной Resident Evil. Ее оснавной особенностью является атмосфера. Созавать незабываймую атмосферу помогают: Новые текстуры и модели зомби, новое оружие, новые визуальные эффекты, новая сюжетная линия. Также куча всяких мелочей, которые и сосчитать трудно. |
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2008 u 16:17 |
|
Samo opis da prevede.ostalo znam.
|
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2008 u 17:38 |
|
ja sam ucio ruski , kako mogu da razumem je neki mod za gta ali sa novim teksturama ukljucujuci zombija, novo oruzje novi vizuelni efekti. valjda je nesto kao umesto ljude u gradu, zombi su postavili. a rusi sto naprave igricu naravno je na ruski jezik i zvuk u igrici, ja sam sinoc skinuo Terrorist Takedown 2 koja je takodje na ruskom jeziku i je veoma GLUPA.
|
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2008 u 18:15 |
|
Ja cu da je skinem,pa cu videti kakva je.
Ažurirao AcaN - 15.Sijecanj/Jan.2008 u 18:15 |
|
|
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
Dino1111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2008 u 13:45 |
|
To ti je patch za San Andreas kojih imaš na millione različitih vrsta to ljudi izmjenjuju aute, oružje i ljude. Ja mislim da moraš prvo install original GTA: San Andreas pa onda ovo
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |