| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
pomoć od znalaca za splinter |
Odgovori
|
| Korisnik | |
marina11
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: pomoć od znalaca za splinterObjavljeno: 19.Prosinac/Dec.2007 u 07:44 |
|
Instalirala sc chaos theory.Odigrala sam do čini mi se 4-te misije (sam fisher na krovu kraj reklame axe)i tamo zapela.Fisher se treba uloviti za žicu i prebaciti na drugu zgradu.Ali moj Sam prije zgrade pada.Mislila sam da je štos u lošoj igri i nabavila drugu s kojom mi je frend uredno prešao sve misije.Kod mene ista stvar,pokušao je o frend ali padac.Molim da li to ovisi o grafi(imam 9600 pro a frend koji je prošao 9550 pa mi ništa nije jasno)?Već se mjesec dana natežem s tom glupošću , igrica mi je odlična ali ne nalazim rješenje.
|
|
![]() |
|
zoky
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2007 u 13:32 |
|
dobrodošla
možda je stvar u igrici, a ne o grafičkoj kartici probaj ponovno instalirati ali sa drugog dvda jer je meni isto zezala jedna igrica nisam mogao preć jednu misiju i instalirao sam sa drugog dvda i normalno je radilo
ja sam tu istu igricu prešao bez problema i bez ikakvog štekanja
pozz
|
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2007 u 16:28 |
|
Hej, zdravo, da ti kazem da sam i ja imao pre godinu dve takav problem , ali resio sam ga! Ne treba ti nikakva preinstalacija igre ili windowsa, kamo li drajvera graficke(ja sam je igrao na fx5200). samo trebas tacno da prolazis svaku misiju!Primer
Prethodna misija ti je bila, ona kad ulazis dole u sef i vadis neki hard disk, a imas objective da upload-ujes Fake eMails(mislim da se tako zvalo), znaci moras svaki kompjuter Hakirati i ispracati te fake majlove, da kad ih zavrsis recice ti complete, tako da kad udjes u sef i uzmes taj hard disk , sem fisher sam kaze da je ova pljacka kao INSIDE ROBBERY. A ako ne prodjes sve objektive tacno, neces moci sledecu misiju da odigras tacno, a to je ona zica, sto kazes da predvremeno pada. To je caka, veruj mi, i u narednih misija ces morati da zavrsis sve objektive, da ne bih te zezala sledeca misija.. Ja sam 5 kopie pravio od ovu igricu, i nikako da uspem. Probaj, pa pisi rezultate. Ažurirao icemaher - 19.Prosinac/Dec.2007 u 16:31 |
|
![]() |
|
marina11
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2007 u 23:35 |
|
mislim da je ipak neki drugi štos ,ovaj dvd je četvrti koji sam nabavila od raznih koji su igru odigrali,odigrala sam je četvrti put do iste pozicije različitim načinima (stealth ,assault),izvršila sve zadatke ali mulac je i danas pao (da ponovim-reklama axe na krovu.žica po kojoj bi se trebao spustiti na drugu zgradu ,pad prije nego doskoči).Nitko od frendova ne zna rješenje
|
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Prosinac/Dec.2007 u 00:03 |
|
Mislim da pored igre , trebalo je i neki patch da se instalira? Kako se secam kod mene nije hteo da se instalira zbog lose Ram memorije, otpakuje mi patch u temp, i posle se zaustavi kad ga pustim da se instalira u igri! Probaj da nije nesto do patch-a koji ide sa tu igricu. I ja sam isto tada zaglavio na tu zgradu, kod reklame, i sam ponavljao 100puta. znaci probaj nadji ovaj patch, ako nisi josuvek instalirala: splinter_cell_chaos_theory_1.00_To_1.05_euro.exe(115MB)
Evo upravo sam je instalirao, pa onda taj patch, pa crack. i igrica cepa. prosao sam i tu zicu, kod reklame bez problema! Ažurirao icemaher - 21.Prosinac/Dec.2007 u 05:25 |
|
![]() |
|
bboy_drax
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Survival School Pridružen: 17.Kolovoz/Aug.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 531 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Prosinac/Dec.2007 u 13:51 |
|
ja sam imao upravo taj problem.
upisao sam sifru i preletio na drugi kraj, iskljucio sifru i nastavio normalno igrati dalje. nece mene neki bug zayebavat (ne nakon 20 puta pokusaja niz zicu hehe) |
|
|
|
![]() |
|
marina11
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Prosinac/Dec.2007 u 15:44 |
|
nije do patcha,instaliran je i sve štima kao i kod ostalih frendova koji su prošli , zato mi i nitko ne može točno odgovoriti zašto kod mene to ne uspijeva.Molim kak se i kuda upisuje šifra , probala u "c" naći folder u koji bi se trebala upisati(aplication data) ali toga nema i sad više ništa ne kužim btw ne mogu naći ni save folder
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |