Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Spam, spam i samo spam
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Jedno pitanje...
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Jedno pitanje...

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
EMMA40 View Drop Down
member
member
Teta Emma

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj EMMA40 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Jedno pitanje...
    Objavljeno: 14.Listopad/Oct.2007 u 23:57
   Ev mene opet ako nisam dosadna
mene zanima kad neko pita titlove kojih nima na sajtu ovdje a ima drugamo jel ga saljemo tamo na drugi sajt ili mozemo postavit titlove ovdje i ako to uradimo jel tesko krivicno djelo koje za sobom vuce drasticne kazne:))
Naime ja imam bar tisucu titlova koji drugamo postoje a ovdi ih nima i na nasem se jeziku(cro,srb,bos i slo).
Eto to je bilo moje pitanje a sad Koksicu apel :
ne jidi se na tetu emmu ako je opet stavila temu di ne triba nego lipo zamoljavam da je prebacis. Ja sam teta s malo vise godina pa sam malkice smotana i zaturim cvike pa ne vidim sve dobro i hvala ti seceru na trudu i cmokic..... lip pozdrav i adio lipi moji od teta EMME
Ništa ne bismo žarko željeli (citaj:trazili) kad bismo točno znali šta zapravo želimo (trazimo). (La Rosfuko)
Na vrh
dr koks View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dr koks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Listopad/Oct.2007 u 00:07
Slobodno mozes da postavis titlove ovde ,,, Wink

I nisi dosadna, mi smo tu da pomognemo ,,, sta treba javi ,,,
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
opasno aktivan spamer (u ostavci...)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Listopad/Oct.2007 u 02:33
Nista nije strasno, teta EMMA, ima nas i starijih, i smotanijih... Ti svoje cvike zaturis, ja na moje sednem i polomim... :(
Pametan covek trazi resenje, budala izgovor...
Na vrh
EMMA40 View Drop Down
member
member
Teta Emma

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj EMMA40 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Listopad/Oct.2007 u 03:14
Ma si mi lipo napisa na dnu nima sta:))))
Sam daj mi pojasni jel mislis da trazim risenje oli izgovor. Ajme meni kako si ti sve ovo protumacio sad si mi parical da cilu noc si mislin kaj mi pjesnik htia rec :))))))
Ništa ne bismo žarko željeli (citaj:trazili) kad bismo točno znali šta zapravo želimo (trazimo). (La Rosfuko)
Na vrh
EMMA40 View Drop Down
member
member
Teta Emma

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj EMMA40 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Listopad/Oct.2007 u 03:15
ma nisu mi cvike izgovor,svetog mi duje::))))
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Listopad/Oct.2007 u 12:43
Ajme, ma nisan ja to tebi napisa... Svetoga mi duje, to meni doli pise otkad san dosa na forum... A kaj si ti znala da san pisnik...?
Na vrh
EMMA40 View Drop Down
member
member
Teta Emma

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj EMMA40 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Listopad/Oct.2007 u 23:03
Ma dite drago ja ti svasta znan....ostija pa ni ni cude kad sam nakupila lipa lita a za toliko se svasta dobrega navadi covik:)))))
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Listopad/Oct.2007 u 00:17
"Dite drago..." Kaj je ovo lipo cut...
Na vrh
EMMA40 View Drop Down
member
member
Teta Emma

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj EMMA40 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Listopad/Oct.2007 u 01:03
Ma lipi moj sesni mali. Ma da si mi uvdi pa da se iscakulamo ka pravi ,veli ljudi. Da zafumamo jedan spanjulet pa da hitimo cakule, svasta bi tebi lipoga teta EMMA povedala i da si dite i da si ovo i da si ono.....ma mos si samo mislit kaj bi ti sve cuo od mane;)))))
A eto ja fumam sama jer ti sad pajkis ko svi sritni dok mi uvdi prik bare jos imamo fanjski dela dok pride vrime da se kalamo va postelju.
Ma ni ni to smak svita......gren gledat kakovi film a ti mi lipo pajki,dite drago:)))))
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Listopad/Oct.2007 u 01:14
Ma, ne pajkim ja jos... A uzgred, mogli bi preci i na neki drugi dijalekt, pola te nisam razumeo... :-))))
Na vrh
EMMA40 View Drop Down
member
member
Teta Emma

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj EMMA40 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Listopad/Oct.2007 u 04:20
PRIJEVOD:
Ma lijepi moj zgodni mali.Ma da si miovdje pa da se ispricamo ko pravi, veliki ljudi.Da zapalimo jednu cigaretu i da bacimo "spiku" svasta bi tebi lijepoga teta EMMA rekla i da si dijete i da si ovo i da si ono....ma mozes samo zamislit sta bi ti sve cuo od mene:)))
A eto ja sam zapalila sama jer ti sad spavas ko svi sretni dok mi ovdje preko "bare" jos imamo dosta posla prije nego dodje vrijeme da idemo se spustit u krevet.
Ma nije ni to smak svijeta.....idem pogledat kakav film a ti mi lijepo spavaj,dijete drago:))))))

Prevela s dalmatinskog na hrvatski i uskladila:
EMMA40 ....glavom i bradom:)))))))))))))))))))
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Listopad/Oct.2007 u 07:08
Ovaj prevod treba da se uploaduje u bazu... Jedino tajming da se malo podesi (posto dete ne spava, jos...), i, ja imam taj film na nekoliko CD-ova (citaj, malo je jedna cigareta)...
Auuuu, ode ova tema u spam... Ubice nas darije...

Salio sam se, teta Emma, odlicno vladam jezikom... I narecjima...
Hm, da... Htedoh pitati, zar i preko bare ima piraterije...?

Ažurirao Johhny Q - 16.Listopad/Oct.2007 u 07:10
Na vrh
EMMA40 View Drop Down
member
member
Teta Emma

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj EMMA40 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Listopad/Oct.2007 u 08:50
Ma ima ovdi svasta(nema cega nema).....ipak je ovo Amerika , lipoto:))))
Na vrh
EMMA40 View Drop Down
member
member
Teta Emma

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj EMMA40 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Listopad/Oct.2007 u 09:09
Zakaj bi nas Darije ubio kad u naslovo ovog foruma ima opcija" cavrljanje" a koliko se ja razumijem u ovu politiku ....mi nesto i prevodimo :))))))
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Listopad/Oct.2007 u 11:19
hahahahahaha....Zanimljiv je Razvojni put (Bore Šnajdera) ove teme.... Prvo je bila u "DivX Titlovi"-ma, pa posle malo spamanja ode u "Općenito".... i... šta da vam kažem: Welcome to the "Spam".... hahahah....
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Listopad/Oct.2007 u 11:27
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Listopad/Oct.2007 u 15:36
Uh, sad mi je lakse, posto nisam ni primetio gde se topic nalazi... Dakle, navali narode, na cavrljanje... Teta Emma, oli si ti posla spat...?
Na vrh
EMMA40 View Drop Down
member
member
Teta Emma

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj EMMA40 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Listopad/Oct.2007 u 21:21
Joj Darije nece ti Dragi Bogec dat krila za ovo kaj uradi.Rasplakao si me nacisto jer sam mislila da si me zbrisao s lica zemlje;))))))
Da mi ne bi sekice Kneginje da mi prosvijetli put kud sam zaglavila plakala bih jos bar cijelih 5 minuta zato sto jos nisam odradila svoju ,svetu misiju na zemlji....da naucim JQ dalmatinskom jeziku:))))))))
Uf sad mi je lakse...
Nenoj to vise delat teta EMMI jer ce joj srce otkazat:)
Idem prevodit Winnetou (nece biti na dalmatiskom) hhiiihi
Na vrh
EMMA40 View Drop Down
member
member
Teta Emma

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj EMMA40 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Listopad/Oct.2007 u 21:33
Bit ce na Istrijanskom ... hahahahahhah
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.