Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - USDownloader...
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

USDownloader...

Odgovori Odgovori Stranica  <1 171819
Korisnik
Poruka
Ico2005 View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Ico2005 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Srpanj/Jul.2008 u 12:25
Jel ima kakva pomoć za ova štrikana slova?
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Srpanj/Jul.2008 u 15:43
New Rapidshare News!

Nema vise happy hour-a., free useri imaju download speed limit 500kbit/s i nema vise mackica, kucica i ostalih zezalica.

Uveli su i novo obracunavanje zaradjenih poena.

Sada se dobijaju i poeni i ako premium useri download-uju (maximalno je 255 dnevno)

Ako se ne varam, sada je minimalna velicina fajla 3mb da bi se zaradio poen (za ovo nisam siguran)

RapidPoints for Premium Downloads

July 02, 2008
In the past, Premium and Collector's Accounts were only credited a RapidPoint when a file was downloaded by a Free User.

From now on, Premium Downloads can generate up to 255 additional RapidPoints per day. Those extra points will be displayed in the account overview in the Premium or Collector's Zone.

Once a day, the extra points will be added to the Premium or Collector's Account's RapidPoints balance and the extra points counter will be reset to zero.
No more captchas - higher flexibility for premium-users

July 02, 2008
By eliminating the captchas we simplified the use of RapidShare's free services significantly. In addition, free-users can now upload and download bigger files (up to 200 megabyte). Anyhow, to protect RapidShare from congestion caused by automated downloading, we limited the maximum download speed for free‐users to 500 kilobit per second. To compensate for that, they do not have to wait anymore until starting a succeeding download.

Premium-users now profit from more flexibility regarding the download volume: It used to be limited to 10 gigabyte per day and can be "saved" now to a maximum of 50 Gigabyte. As a consequence, the volume that was not used is transferred to the following day automatically, up to a maximum of 50 gigabyte. If the complete download capacity is used up during one day, the premium-user is able to save another 10 gigabyte the following day.
Na vrh
protiv_nik View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj protiv_nik Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Srpanj/Jul.2008 u 16:56
malo su povecali brzinu, kao
    ...

Ažurirao protiv_nik - 03.Rujan/Sep.2008 u 23:50
Na vrh
Ico2005 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Ico2005 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Srpanj/Jul.2008 u 17:48
Eh, da... Što smo skidali mukte, skidali smo. Sad ili plati premium ili čekaj pola sata za 100 MB. I jedino im je ovo rješenje preostalo. 
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Srpanj/Jul.2008 u 22:34
prije je skidao sa rapidshare a sad više neće,meni skida jedino sa megauploada,jel znate rješit problem....hvala
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Srpanj/Jul.2008 u 23:49
Jesi li mu update-ovao RapidShareCom.plg ?

ttp://dvk.com.ua/rapid/changelog.php

Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Srpanj/Jul.2008 u 08:32
Kad idem na update opet se ništa ne promjeni,i uvijek mi piše neki eror pri update
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Srpanj/Jul.2008 u 08:39
uspio sam,instalirao sam stariju verzijz programam i onda napravio update,e sad me kako program baš instalirat je ja kad napravim extract na desktop,onda mi je jezik ruski i ništa više neće skidati,tako da ga moram pokrenuti iz win rara svaki put
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Srpanj/Jul.2008 u 13:34
Pa promeni jezik.
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Srpanj/Jul.2008 u 13:53
pa u tome je problem,kad napravim extract onda više nemogu mjenjati jezik,shvaćaš........kad ga pokrenem iz winrara onda radi normalno ali kad ga extractiram negdje onda neradi
Na vrh
protiv_nik View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj protiv_nik Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Rujan/Sep.2008 u 23:57
    sad su se malo otvorili
ima li neki usd sa biranjem najbrzeg servera ili to vise nema veze

Ažurirao protiv_nik - 20.Rujan/Sep.2008 u 02:53
Na vrh
ddavid14 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddavid14 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Rujan/Sep.2008 u 13:16
Neznam zašto mi neće napravit update,kopiram ovo gore "ttp://dvk.com.ua/rapid/changelog.php" u US Downloader pod "options" u update ,"update pod server"!valjda dobro radim,i neće mi ga updejtat!?a Skino sam ovaj zadnji USD šta je Darije postavio!Inaće imo sam problema sada zadnja dva dana,uletili mi nekakvi Spyware-i i virusi u komp i nebi ih izbriso da se postaviš na glavu,izbriso sam Wind. i digo sam nove,jedino tako,a da i imo sam USD koji je radio odlićno,skido je linkove samo tako!neznam u ćemu je sada problem!?Confused
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Rujan/Sep.2008 u 19:23
Originalno postovano od strane ddavid14 ddavid14 piše:

Neznam zaÅ¡to mi neće napravit update,kopiram ovo gore "ttp://dvk.com.ua/rapid/changelog.php" u US Downloader pod "options" u update ,"update pod server"!valjda dobro radim,i neće mi ga updejtat!?a Skino sam ovaj zadnji USD Å¡ta je Darije postavio!Inaće imo sam problema sada zadnja dva dana,uletili mi nekakvi Spyware-i i virusi u komp i nebi ih izbriso da se postaviÅ¡ na glavu,izbriso sam Wind. i digo sam nove,jedino tako,a da i imo sam USD koji je radio odlićno,skido je linkove samo tako!neznam u ćemu je sada problem!?Confused

evo skini ovaj i nebi trebalo biti problemaWink

http://rapidshare.com/files/127814414/USDownloader135.zip

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 171819
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.