| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
USDownloader... |
Odgovori
|
Stranica <1 171819 |
| Korisnik | ||
Ico2005
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Active member
Pridružen: 30.Srpanj/Jul.2005 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 99 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Srpanj/Jul.2008 u 12:25 |
|
|
Jel ima kakva pomoć za ova štrikana slova?
|
||
![]() |
||
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Srpanj/Jul.2008 u 15:43 |
|
|
New Rapidshare News!
Nema vise happy hour-a., free useri imaju download speed limit 500kbit/s i nema vise mackica, kucica i ostalih zezalica. Uveli su i novo obracunavanje zaradjenih poena. Sada se dobijaju i poeni i ako premium useri download-uju (maximalno je 255 dnevno) Ako se ne varam, sada je minimalna velicina fajla 3mb da bi se zaradio poen (za ovo nisam siguran) RapidPoints for Premium Downloads July 02, 2008 In the past, Premium and Collector's Accounts were only credited a RapidPoint when a file was downloaded by a Free User. From now on, Premium Downloads can generate up to 255 additional RapidPoints per day. Those extra points will be displayed in the account overview in the Premium or Collector's Zone. Once a day, the extra points will be added to the Premium or Collector's Account's RapidPoints balance and the extra points counter will be reset to zero. No more captchas - higher flexibility for premium-users July 02, 2008 By eliminating the captchas we simplified the use of RapidShare's free services significantly. In addition, free-users can now upload and download bigger files (up to 200 megabyte). Anyhow, to protect RapidShare from congestion caused by automated downloading, we limited the maximum download speed for free‐users to 500 kilobit per second. To compensate for that, they do not have to wait anymore until starting a succeeding download. Premium-users now profit from more flexibility regarding the download volume: It used to be limited to 10 gigabyte per day and can be "saved" now to a maximum of 50 Gigabyte. As a consequence, the volume that was not used is transferred to the following day automatically, up to a maximum of 50 gigabyte. If the complete download capacity is used up during one day, the premium-user is able to save another 10 gigabyte the following day. |
||
|
||
![]() |
||
protiv_nik
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Srpanj/Jul.2008 u 16:56 |
|
|
malo su povecali brzinu, kao
...
Ažurirao protiv_nik - 03.Rujan/Sep.2008 u 23:50 |
||
![]() |
||
Ico2005
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 30.Srpanj/Jul.2005 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 99 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Srpanj/Jul.2008 u 17:48 |
|
|
Eh, da... Što smo skidali mukte, skidali smo. Sad ili plati premium ili čekaj pola sata za 100 MB. I jedino im je ovo rješenje preostalo.
|
||
![]() |
||
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Joe Purdy - music legend Pridružen: 16.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 6250 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Srpanj/Jul.2008 u 22:34 |
|
|
prije je skidao sa rapidshare a sad više neće,meni skida jedino sa megauploada,jel znate rješit problem....hvala
|
||
![]() |
||
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Srpanj/Jul.2008 u 23:49 |
|
|
Jesi li mu update-ovao RapidShareCom.plg ?
|
||
|
||
![]() |
||
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Joe Purdy - music legend Pridružen: 16.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 6250 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Srpanj/Jul.2008 u 08:32 |
|
|
Kad idem na update opet se ništa ne promjeni,i uvijek mi piše neki eror pri update
|
||
![]() |
||
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Srpanj/Jul.2008 u 08:39 |
|
|
uspio sam,instalirao sam stariju verzijz programam i onda napravio update,e sad me kako program baš instalirat je ja kad napravim extract na desktop,onda mi je jezik ruski i ništa više neće skidati,tako da ga moram pokrenuti iz win rara svaki put
|
||
![]() |
||
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Srpanj/Jul.2008 u 13:34 |
|
|
Pa promeni jezik.
|
||
|
||
![]() |
||
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Srpanj/Jul.2008 u 13:53 |
|
|
pa u tome je problem,kad napravim extract onda više nemogu mjenjati jezik,shvaćaš........kad ga pokrenem iz winrara onda radi normalno ali kad ga extractiram negdje onda neradi
|
||
![]() |
||
protiv_nik
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Rujan/Sep.2008 u 23:57 |
|
|
sad su se malo otvorili
ima li neki usd sa biranjem najbrzeg servera ili to vise nema veze Ažurirao protiv_nik - 20.Rujan/Sep.2008 u 02:53 |
||
![]() |
||
ddavid14
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 27.Sijecanj/Jan.2007 Lokacija: Hrvatska/Klc Status: Offline Points: 1318 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Rujan/Sep.2008 u 13:16 |
|
|
Neznam zašto mi neće napravit update,kopiram ovo gore "ttp://dvk.com.ua/rapid/changelog.php" u US Downloader pod "options" u update ,"update pod server"!valjda dobro radim,i neće mi ga updejtat!?a Skino sam ovaj zadnji USD šta je Darije postavio!Inaće imo sam problema sada zadnja dva dana,uletili mi nekakvi Spyware-i i virusi u komp i nebi ih izbriso da se postaviš na glavu,izbriso sam Wind. i digo sam nove,jedino tako,a da i imo sam USD koji je radio odlićno,skido je linkove samo tako!neznam u ćemu je sada problem!?
|
||
![]() |
||
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Rujan/Sep.2008 u 19:23 |
|
evo skini ovaj i nebi trebalo biti problema ![]()
|
||
![]() |
||
Odgovori
|
Stranica <1 171819 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |