USDownloader...
Web: Titlovi.com
Kategorija: HI-TECH i informatički svijet
Ime foruma: Software
Opis foruma: Za sva pitanja, probleme i diskusije o programima.
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=14893
Datum ispisa: 05.Lipanj/Jun.2026 u 08:38 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: USDownloader...
Objavio: darije
Tema: USDownloader...
Datum objave: 04.Rujan/Sep.2007 u 02:47
Zamorno je, samo videti da je film od 700 MB podeljen na 7 delova na
Rapidu, ajoj.... Zamorno je ukucavati onaj Code....a takođe i čekati po
3 sata između skidanja drugog fajla....
E
sad ovako: prva dva problema rešena!!!Ubacite svih sedam linkova u
program i ostavite kompjuter da radi....Posle nekog vremena imaćete
skinute sve fajlove!!!!! Kažem, "posle nekog vremena", jer se oko treće
stavke još mučim. Doduše, pronašao neko rešenja, ali ne radi svuda....
Program: http://rapidshare.com/files/51993631/USD1.3.4.8www.softarchive.net.rar - USDownloader Pass: www.softarchive.net
-------------
|
Odgovori:
Objavio: shark ri
Datum objave: 04.Rujan/Sep.2007 u 12:45
|
samo da mi je znati koliko će to trajati prije nego ga ovi na rapidu skuže
|
Datum objave: 04.Rujan/Sep.2007 u 13:54
Koristi dok ima...., mada, čim promene font.... aj' ćao...ali tu je onda ABBYY....
-------------
|
Objavio: bboy_drax
Datum objave: 04.Rujan/Sep.2007 u 19:41
Objavio: dr koks
Datum objave: 04.Rujan/Sep.2007 u 22:04
Ja sam zadovoljan i sa tim da automatizirano skida, samoda ja ne moram cekati pored kompjutera.
|
Datum objave: 04.Rujan/Sep.2007 u 23:24
bboy_drax piše:
u biti program daje samo automatizirano skidanje?
a postoji li kakvo rjesenje da nakon jednog fajla mozemo krenuti skidati druga itd.? |
Da, baš tako. Tražim ovih dana rešenje za to. Postoji, ali samo za određeni tip modema/rutera... Nikako da napravim univerzalni "lek"....
-------------
|
Objavio: shark ri
Datum objave: 05.Rujan/Sep.2007 u 14:33
|
odličan program radi savršeno jedino što se mora raditi disconect kada se završi download prvog djela
|
Datum objave: 05.Rujan/Sep.2007 u 14:42
Ili, kad preračunaš koliko ti treba vremena za torente, onda i ostavljeni rapid linkovi sa sve onim čekanjem od po 200 minuta deluju brzo....bar meni...
-------------
|
Objavio: ddavid14
Datum objave: 05.Rujan/Sep.2007 u 16:59
Svaka čast,super program!
-------------
|
Objavio: blackpearl
Datum objave: 06.Rujan/Sep.2007 u 00:55
uplatite premium i nema cekanja
cak moze vise osoba da koristi jedan nalog tako da onda ispadne bas jeftino 
-------------
|
Datum objave: 09.Rujan/Sep.2007 u 14:46
RS je promenio font na onom CODU, pa vam skinuta verzija USDownloader-a
neće više raditi, tj, moraćete ručno da ukucavate CODE...
Ili nećete...
Da ne bi ponovo sve skidali, potrebno ja samo u verziji koju sam gore postavio zameniti folder CapLettersRS ovim:
http://www.sendspace.com/file/ge3dvs - Najnoviji CODE font RapidShare
To je novi font koji je RS ubacio juče... Po zameni fonta pustite da se program update-uje i gotovo....
A ako vas sve ovo smara, evo gotove, prepravljene verzije koja 100%
radi (to je, kažem, ista ona verzija sa vrha strane, ali sa izmenjenim RS
fontom)
http://www.sendspace.com/file/7n89k3 - USDownloader
-------------
|
Objavio: bboy_drax
Datum objave: 09.Rujan/Sep.2007 u 23:02
Datum objave: 23.Rujan/Sep.2007 u 04:13
Idemo dalje, Rapid je ponovo promenio font...
Novi (extra jebeni) font: http://www.sendspace.com/file/3es8gg - DOWNLOAD Po zameni fonta pustite da se program update-uje i gotovo....
Ili ako vas mrzi evo kompletno update-ovanog program: http://rapidshare.com/files/57582709/USD.2007_.V24.09.rar - DOWNLOAD
-------------
|
Datum objave: 23.Rujan/Sep.2007 u 23:40
do sada mi je super išlo skidanje ali sada malo serka!kad mi skine prvi part automatski mi je prebacilo na drugi,treći itd...!!a sada mi skine prvi part,prebaci na drugi i nikako da krene dalje ,stoji cijelo vrijeme ne tom drugom!??
-------------
|
Datum objave: 24.Rujan/Sep.2007 u 01:06
Jesi li ga update-ovao? Ne može ti krenuti automatski osim ako nemaš premium ili nisi podesio reconnect...
-------------
|
Datum objave: 24.Rujan/Sep.2007 u 19:08
Danas oko pola šest opet promeniše font. Evo novog: http://www.sendspace.com/file/nbou5u - DOWNLOAD Procedura ista kao i ranije....
-------------
|
Datum objave: 24.Rujan/Sep.2007 u 19:22
Jedno malo uputstvo da ne biste morali stalno da čitate ovu temu i čekate da neko postavi novi font. Verujem da vi koji koristite ovaj program imate poslednju verziju, sa gornjeg linka... U tom slučaju, kad primetite da je Rapid promenio font, odete u folder sa programom (USDownloader) i pokrenete .bat fajl, CapUpdateRS...Sačekate par sekundi da se update-uje i onda otvorite folder cap_update. U njemu će biti WinRar fajl - update. Ekstrakujete ga u USDownloader folder i potvrdite sve zamene fajlova. Sada imate novi font. Pokrenute program, dozvolite mu još jedan update, restartujte ga i spremni ste za novi download.... 
-------------
|
Datum objave: 24.Rujan/Sep.2007 u 19:28
darije piše:
Jesi li ga update-ovao? Ne moĹľe ti krenuti automatski osim ako nemaš premium ili nisi podesio reconnect... | Ma jesam updato sam ga al mi nesto zezalo,dobro sad cu opet probat sa ovim novim!kažeš da su u pol 6 opet promijenili font!budem vidio sad!
-------------
|
Objavio: Guests
Datum objave: 14.Studeni/Nov.2007 u 13:45
od sinoc mi je prestao raditi u.s. downloader,jel se nekom jos desilo? Da znam dal je do mene,telekoma ili rapidshare-a koji mozda blokira taj program. Dosad normalno radio,skinem,disconect-conect izabere drugi IP i gotovo,skida dalje sa rapida,bez premium accounta.
sad nece,radio par meseci normalno do sad
neko resenje?druga solucija?
|
Datum objave: 14.Studeni/Nov.2007 u 14:02
Meni radi punom parom, bez prestanka 24/7.... Nego, ček,ček, polako....Kako to misliš neće da radi? Ne prepoznaje ti font
RS, neće da nađe link.... Šta ti je problem? Jesi li ga update-ovao
redovno? Koju verziju imaš?
-------------
|
Datum objave: 14.Studeni/Nov.2007 u 14:55
imam verziju 1.3.4.4
i noviju4.8 al ne radi nijedna,
saznadoh sta je ,ja sam na telekomovom adsl,bagra blokira pristup tako da jedva mozes otvoriti rapidov sajt i pomocu browsera skinuti ,svi download manag. su blokirani,u telekomu se prave ludi,pozivaju na ugovor cl.8 cini mi se, znaci banda hoce da ti uzme pare a onemoguci skidanje sa rapida jer gospodi se ne svidja sto za svoje pare skidamo free koliko su i obecali nego nas blokiraju.
bice frke,ako jebu telekom.korisnike dici ce i ostali na red,jer preko njih sve ide,ili ce popustiti na kraju ali zveknuti cene.
ovo sto rade je ravno drz.udaru.
kazem ti bice4 frke,kad nas par hiljada pozeli da raskine ugovor po ceni sudjenja.
|
Datum objave: 14.Studeni/Nov.2007 u 15:23
E ovako, skini 1.3.4.8 i pusti ga da se update-uje pa probaj onda....
http://rapidshare.com/files/66616729/USDownloader_1.3.4.8.rar.html
To ti je moj upload od pre nekog vremena... Ako ne bude hteo opet,
upload-ovaću ti svoju najnoviju verziju; kad kažem najnoviju, mislim sa
poslednjim update-om...
Svi mi u Srbiji smo na Telekomu, samo je pitanje da li posredno ili
neposredno.... Svi ostali provajderi "kupuju" ADSL od Telekoma.... Tako
da, ne verujem u tu blokadu....
-------------
|
Datum objave: 14.Studeni/Nov.2007 u 15:46
Proveri - na jednom drugom forumu rece covek,vise nas se javilo i on imao taj problem resio ga zasad,u toku noci je pocelo.
znam da svi koristimo telek.linkove ali su prvo iskopcalisvoje korisnike a videcemo da li ce blokirati i druge provajdere ako ovi nisu zasticeni ugovorom.
izgleda da cu morati da procitam ugovor sa telekomom detaljno i da vidim kako da ga raskinem.
kazem ti,nije do downloadera,nece ni da u browseru otvori stranicu rapidshare-a ,ili cekas 3-4 minuta,sve drugo radi normalno.
smradovi blokiraju.
proveri.
|
Datum objave: 14.Studeni/Nov.2007 u 15:52
eh da 1.3.4.8 mi je pre svakog skidanja izbacivao neki prozor sa hijeroglifima(verovatno zbog ruskog,cirilice) i nesto radio nekoliko minuta,videla se na kraju kako odbrojava od 10 pokusaja dok ne dodje do nule i onda ide standardno cekanje od 2 i po minuta da rapid aktiv. nalog.
verovatno je to hteo neki update,mada kad ja hocu da ga updejtujem i novi i stari ono izbaci da ne moze ni sa jednog od onih sajtova,inace ovaj 1.3.4.4 radi bez problema a i lepsi je deo sa siframa kad izbaci,ovde mi izbacuje neki bezvezni sa onom vevericom iz ice age-a.
skinucu sa ovog linka sto ti preporucujes.
pozdrav
|
Datum objave: 15.Studeni/Nov.2007 u 11:29
Ta veverica ti znači da ti je stari font i program ga ne prepoznaje.
Imaš na prethodnoj strani objašnjenje kako da update-uješ taj font za
RS...
Ajmo Telekomci, kojima još uvek ne radi dobro net:
Dvoklik na LAN connection u tray-u. Na "general" stavci klik na "properties" pa klik na Internet Protocol(TCP/IP),pa klik na "properties" i na "general" stavci označite:
Use the folowing server adress automatically.
Unesite za:
Primarni: 212.200.190.150
Sekundarni: 212.200.190.191
Ko je pametniji? Vi ili Telekom?
-------------
|
Datum objave: 16.Studeni/Nov.2007 u 21:37
To sam i uradio,bez toga mrka kapa,dokle ce potrajati... razgovarao sam sa jednim iz njihove teh.podrske,kao off the record i on kaze da ne zna nista o toj blokadi,alizgleda da sto rece izvor resenja da Gremlini ipak rade
|
Objavio: Ico2005
Datum objave: 18.Studeni/Nov.2007 u 19:31
|
Napravio sam update ali mi i dalje neće automatski početi download. Ako se ne varam jučer ili danas su promjenili font na RS. Abby također više ne pomaže. Jel netko može pomoć??
|
Datum objave: 18.Studeni/Nov.2007 u 22:53
Ovaj folder iskopiraj u folder USDownloader i potvrdi zamenu. Restartuj program i nastavi normalan rad....
/cgi-bin/uploads/20071118_225308_CapLettersRS.rar - CapLettersRS
-------------
|
Datum objave: 18.Studeni/Nov.2007 u 22:54
evo ekipo nesto i od mene http://rapidshare.com/files/70661984/New_Folder.rar napravio sam ta slova za US i ali ipak neznam zasto ne radi.mozda vi vise kuzite pa da napravim ponovo.font je agentorange
|
Datum objave: 18.Studeni/Nov.2007 u 22:56
Meni radi odlično. Danas oko 13:30, su promenili font, ali sam odradio update po ovome:
darije piše:
Jedno malo uputstvo da ne biste morali stalno da čitate ovu temu i čekate da neko postavi novi font. Verujem
da vi koji koristite ovaj program imate poslednju verziju, sa gornjeg
linka... U tom slučaju, kad primetite da je Rapid promenio font, odete
u folder sa programom (USDownloader) i pokrenete .bat fajl,
CapUpdateRS...Sačekate par sekundi da se update-uje i onda otvorite
folder cap_update. U njemu će biti WinRar fajl - update. Ekstrakujete
ga u USDownloader folder i potvrdite sve zamene fajlova. Sada imate
novi font. Pokrenute program, dozvolite mu još jedan update,
restartujte ga i spremni ste za novi download.... 
|
I radi bez problema....
@Ico2005: jesi li ovaj update uradio? Proveri da ti firewall ne blokira program...
-------------
|
Datum objave: 18.Studeni/Nov.2007 u 23:05
radi sad poslije tvojeg linka.cijeli se dan za....... sa fontom i nikako nekuzim u cemu je fora.glavno da radi.reci mi kako se radi sa ABBYY FineReaderom e sad sam vidjeo ako je to to.moj ?.bmp nema istu ostrinu kao onaj od rapida.mozda je to to a ako netko zna kako da je dobijem bice dobro
|
Datum objave: 18.Studeni/Nov.2007 u 23:46
Nema potrebe ništa da "dobiješ", odradi proces kao što rekoh, gore u citatu i sve je OK.... A evo ti verija USDownloader-a koja radi bez Abbyy-ja....
http://rapidshare.com/files/66616729/USDownloader_1.3.4.8.rar.html
-------------
|
Datum objave: 19.Studeni/Nov.2007 u 08:41
|
Dobro je...darijev USD i update slova i Cap.exe je odradio svoje. Fala svima...
|
Objavio: Beni67
Datum objave: 25.Studeni/Nov.2007 u 13:41
Moze pomoć nikako da namjestim sve sam napravio kako pise ali uvijek mi javlja da moram čekati ...minuta, šta god napravio uvijek isto Hvala
------------- Beni
|
Datum objave: 25.Studeni/Nov.2007 u 22:04
202 minuta ili 2 minuta?
-------------
|
Datum objave: 26.Studeni/Nov.2007 u 11:56
200 minuta i onda 199,198... pokusavao sam jucer ponovo ali mi onaj autoreconect radi probleme, pronađe vezu pa se ponovno konektira i tako u nedogled
------------- Beni
|
Datum objave: 26.Studeni/Nov.2007 u 12:27
Da, ništa čudno... Imaš verovatno ruter, koji je teško(možda i
nemoguće) podesiti da sam menja IP bez isključivanja iz struje....
Potrpaj linkove u USDownloader i ostavi ih. Kad si pri kompjuteru,
prati postotak "skinutosti", pa po zavrešnom download-u određenog dela,
izvuci ruter iz struje, sačekaj malo , uključi ga opet i on će
nastaviti "skidanje". Ovo ti je u principu najsigurnije rešenje...
-------------
|
Datum objave: 26.Studeni/Nov.2007 u 12:33
Da imam ruter pokušat ću na taj način Hvala
------------- Beni
|
Datum objave: 26.Studeni/Nov.2007 u 13:03
Nije to način, to je realnost.... Način bi bio kad bih pronašao makar jedan program, od ovih hiljadu koje sam isprobao, da radi.... Ako se i to čudo dogodi - javljam.
-------------
|
Objavio: Jureks
Datum objave: 04.Prosinac/Dec.2007 u 01:55
darije piše:
Da, ništa čudno... Imaš verovatno ruter, koji je teško(možda i
nemoguće) podesiti da sam menja IP bez isključivanja iz struje....
Potrpaj linkove u USDownloader i ostavi ih. Kad si pri kompjuteru,
prati postotak "skinutosti", pa po zavrešnom download-u određenog dela,
izvuci ruter iz struje, sačekaj malo , uključi ga opet i on će
nastaviti "skidanje". Ovo ti je u principu najsigurnije rešenje...
|
Poz svima..Prvo da kazem..ovaj program ne korstim a niti ijedan drugi sa skidanje sa Rapida..al moje pitanje je vezano uz ovu temu.. Tj. imam modem i kad iskljucim i opet ukljucim u struju IP se mijenja..al problem je sto sada niti to ne vrijedi na Rapidu..barem ne meni.. Jel jos netko ima ovakvih problema? I zanima me jel ima koji program da se skrati ovo vrijeme..Prije je to islo sa IP-em al vidim da ni to vise ne pomaze..
|
Objavio: dr koks
Datum objave: 04.Prosinac/Dec.2007 u 02:03
|
@jureks Ako sam te dobro razumeo, kada restartujes modem, obrisi cockies u tvom web browseru i onda idi na skidanje toga sto zelis. Sad nadam se da je to to sto si pitao.
|
Datum objave: 04.Prosinac/Dec.2007 u 02:05
|
Pa to bi trebalo biti to..samo je problem sto mi ne ostaju cockies na mozilli..probao sam i to..al eto..nema ih :'( al eto..probat cu to sada napravit..mozda pomogne..hvala na brzom odgovoru :)
|
Datum objave: 04.Prosinac/Dec.2007 u 02:13
Kad isključiš modem, kako znaš da se promenila IP? Sačekaj oko 3-4 minuta. Dalje, da li imaš konekciju koju sam pokreneš ili ti se komp (modem) automatski konektuje na net čim upališ računar? Ako si me razumeo šta te pitam, odradi sledeće: isključi modem iz struje, sačekaj neko vreme, uključi ga. Kad se modem konektuje, diskonektuj se i opet konektuj, na samom računaru, znači bez isključivanja modema iz struje. Iskreno, svi modemi(znači ne ruteri)sa kojima sam imao kontakt su radili odlično ovu "zajebanciju" sa promenom IP-ja, ne znam zašto tebi neće....?
-------------
|
Datum objave: 04.Prosinac/Dec.2007 u 02:19
|
ma ja imam ovaj kabelski net (Cable)..tako da sam stalno konektan na net..nemoram posebno ukljucit..a IP mjenjam tako da odem u Network Connections pa na Repair konekcije..tako mi je brze nego ukljucit-iskljucit iz struje..a vidim u donjem desnom kutu..ma IP se svaki put promijeni..to je sigurno..tako je vec godinama..al eto..ovo sa Rapidom mi se pojavilo tek danas..da mozda nemaju neki novi sustav? Jer do sada je sve radilo..eto sam jucer skinuo 7 filmova sa rapida..danas jedva jedan..jer mi kaze da cekam po 200 minuta do sljedeceg skidanja..uh poludit cu..ajd idem probaj ovaj tvoj nacin..hvala ti :)
|
Objavio: komodo
Datum objave: 04.Prosinac/Dec.2007 u 02:57
Vedder piše:
uplatite premium i nema cekanja
cak moze vise osoba da koristi jedan nalog tako da onda ispadne bas jeftino  |
hmm... moze leginice ali !!! nisu ni oni glupi, mislim jesu ali ne bash toliko, za one koji neznaju evo informacije ako planirate da kupujete jedan Premium Account bvishe vas. elem da, sa Premium-om nema chekanja niti resetovanja modem/router uredjaja, znaci natovarite downloader koji koristite, u mom slucaju Flash Get + FF extenzija FlashGot(ta kombinacija ujeda koliko je mocna) i lepo sva 5-oro skidate ali posho ste: bilo samo vi vlasnik Premium-a ili je to sluchaj vas 5-oro na jedan Account - DOWNLOAD LIMIT je u svakom sluchaju 25gb za 5 dana ilii 5gb dnevno(shto nemora da znaci jer mozete jedan dan skinuti 9gb a sledeci 1gb-racunaju koliko ste ukupno skinuli zadnjih 5 dana), sho znaci da mozete skinuti ako fer i poshteno raspodelite resurse samo 1GB dnevno(5-oro) - shto je meni onako bezveze. Zato ukoliko vec delite 1 Premium - delite ga dvoje/dvojica/dve ili kako vec, jer ako se prekoraci limit RAPIDSHARE vam lepo blokira Premium Acount do 00h sledeceg dana i ukoliko opet prekoracite limit imaju pravo blokirati isti za stalno.... Toliko o mom savetu oko RS-a, mislim da danas svako moze priustiti sebi jedan pa makar to bilo i s' vremena na vreme ilii po potrebi za download... ili montirajte leginicu "vedder" da vam da pass na ler - ko zna mozda je i ubedite hehhhh    
-------------
|
Datum objave: 04.Prosinac/Dec.2007 u 03:02
@Jureks mislim da ti nije uopste problem oko IP-a toliki, koliki ti je sa kolacicima, jer si brisao "cookies"? probaj i to, mislim da tu imash problem, jer RS proverava vishe stavki-ne samo IP a poshto vidim da imash dinamicku IP adresu, nece biti tesko menjati IP posle svakog skidanja
-------------
|
Datum objave: 04.Prosinac/Dec.2007 u 03:21
|
Da..nije problem mjenjat IP.. to se lako promijeni..al ovi cockies mi ne ostaju..tj kad pogledam u mozilli pod cockies..uopce nema RS..kao da ne ostavlja? Mozda ima negdje drugdje?
|
Datum objave: 04.Prosinac/Dec.2007 u 11:53
ostavlja 100%, obelezi ih sve pa probaj da ih kompletno obrishes, trebalo bi ti zavrsiti posao...
-------------
|
Datum objave: 04.Prosinac/Dec.2007 u 13:01
|
Ma nema cockies-a..ne znam zasto..a sve druge stranice, forumi ostavljaju..uglavnom..rijesio sam problem..posto nije islo drugacije..instalirao sam ponovo net tj. modem i sve je ok :) idem se bacit na skidanje dok se problem opet ne pojavi hehe :) hvala svima na pomoci i savjetima..
|
Objavio: Dngy
Datum objave: 04.Prosinac/Dec.2007 u 13:11
komodo piše:
hmm... moze leginice ali !!! nisu ni oni glupi, mislim jesu ali ne bash toliko, za one koji neznaju evo informacije ako planirate da kupujete jedan Premium Account bvishe vas. elem da, sa Premium-om nema chekanja niti resetovanja modem/router uredjaja, znaci natovarite downloader koji koristite, u mom slucaju Flash Get + FF extenzija FlashGot(ta kombinacija ujeda koliko je mocna) i lepo sva 5-oro skidate ali posho ste: bilo samo vi vlasnik Premium-a ili je to sluchaj vas 5-oro na jedan Account - DOWNLOAD LIMIT je u svakom sluchaju 25gb za 5 dana ilii 5gb dnevno(shto nemora da znaci jer mozete jedan dan skinuti 9gb a sledeci 1gb-racunaju koliko ste ukupno skinuli zadnjih 5 dana), sho znaci da mozete skinuti ako fer i poshteno raspodelite resurse samo 1GB dnevno(5-oro) - shto je meni onako bezveze. Zato ukoliko vec delite 1 Premium - delite ga dvoje/dvojica/dve ili kako vec, jer ako se prekoraci limit RAPIDSHARE vam lepo blokira Premium Acount do 00h sledeceg dana i ukoliko opet prekoracite limit imaju pravo blokirati isti za stalno.... Toliko o mom savetu oko RS-a, mislim da danas svako moze priustiti sebi jedan pa makar to bilo i s' vremena na vreme ilii po potrebi za download... ili montirajte leginicu "vedder" da vam da pass na ler - ko zna mozda je i ubedite hehhhh    
|
Koristio sam Preium acc dosta dugo, i nema nikakvog trajnog blokiranja naloga, bar se meni nije dešavalo nikada jer ti imaš limit od 25 GB tjedno i blokiraju ti tek kada dođeš do tog limita, što znači recimo da si npr svaki dan skidao po 5gb od ponedjeljka (npr) i u petak si došao do limita od 25gb i nalog ti je blokiran do 00h iliti do subote kada ti se poništava prvih 5gb od ponedjeljka i tako u krug...što može značiti da ćeš ti u ponedjeljak stući 25gb i nema skidanja do petka, jer ti se tek 6. dan poništava promet od 1. dana! Uglavnom računica je jednostavna, a odavno sam odustao od plačanja tog Premiuma jer mi je tig 25gb bilo jako malo prometa, tako da mi se skoro stalno dešavalo da sam u dva dana stukao 25gb i onda čekao tri dana... Uglavnom sada rokam samo preko torrenta i mule, a preko RS-a samo kada mi se da sjedit uz komp i skidati dio po dio a to je rijetko 
|
Datum objave: 04.Prosinac/Dec.2007 u 13:18
|
Ovo je malo OT: jel zna netko stranicu gdje se mogu skidat filmovi u jednom dijelu..tj. 700 MB u jednom dijelu..a ne kao RS u 7 dijelova..ili torrent..jer ja imam slicnu situaciju kao Dngy..dosta skidam..mozda i preko 30 GB tjedno..a zapravo sve skidam prek RS-a..rijetko kad preko torrenta jer mi sve nekako sporo..nekad mi skida po 100-200 kb..al to je rijetkost..cak i ovi noviji filmovi, a kamoli stariji..za starije su vecinom svi seederi i leecheri na 0..tako da meni torrenti bas i ne pomazu jer se vise koncentriram na starije filmove..
|
Datum objave: 04.Prosinac/Dec.2007 u 14:09
evo ti par direct dload linkova pa mozda nadjes sta te zanima Dokumentarci:
http://91.121.24.223/Documentaries/ |
ovde ima svacega:
http://www.divxcrawler.com/movies.htm |
a i ovde samo nisam nikad skidao sa ovog zadnjeg:
ziv bio
-------------
|
Datum objave: 04.Prosinac/Dec.2007 u 14:15
|
Joj hvala ti na ovom :) skratio si mi muke za neke filmove :) zivio
|
Objavio: icemaher
Datum objave: 07.Prosinac/Dec.2007 u 00:42
Super programcic je USdownloader, momentalno skidam igricu Juiced 2 ,cepa!
------------- https://www.tvtime.com/en/user/66431209/profile" rel="nofollow - TV TIME
|
Objavio: gogychy
Datum objave: 10.Prosinac/Dec.2007 u 17:33
|
može li mi tko pomoći kako da namjestim usdownloader da bi se nakon skidanja sa jednog linka automatski odspojio sa neta pa zatim ponovno spojio jer to je ono što mi ne radi?dok skine sa jednog linka automatski se odspoji ali se više ne spoji sam...molim pomoć
|
Objavio: cibox
Datum objave: 16.Sijecanj/Jan.2008 u 13:36
|
Imam jedan problem sa ovim programom,pa ako može mala pomoć. Naime kad
skidam manje failove radi bez problema, ali kad skidam veče failove od
npr 95mb prvi mi skine i dalje neče. Jel zna možda netko u čemu bi
mogao biti problem?
|
Datum objave: 16.Sijecanj/Jan.2008 u 14:19
Pa uplati Premium Account i krenuće odmah i drugi hahaha.
Kad skidaš FREE, koliki fajl skidaš, toliko minuta čekaš posle njega, na skidanje drugog. Znači, ako skineš fajl od 3 MB, čekaš 3 minuta i krene skidanje nekog drugog. Ako opet, skidaš fajl od 95MB, moraćeš da čekaš 95 minuta do početka skidanja drugog fajla. Osim ako..... ...ako ne promeniš IP adresu. Isključi modem/ruter iz struje na par minuta, uključi ga ponovo i nastavi skidanje bez čekanja!
|
Datum objave: 17.Sijecanj/Jan.2008 u 14:28
|
Problem mi je u ovom .bat failu koji mi ne mjenja
automatski IP adresu. Jel zna netko kako se podešava ovaj
fail za kasdu ruter.
|
Objavio: JCVD
Datum objave: 18.Sijecanj/Jan.2008 u 11:23
darije piše:
Zamorno je, samo videti da je film od 700 MB podeljen na 7 delova na
Rapidu, ajoj.... Zamorno je ukucavati onaj Code....a takoÄ‘e i Äekati po
3 sata između skidanja drugog fajla....
E
sad ovako: prva dva problema rešena!!!Ubacite svih sedam linkova u
program i ostavite kompjuter da radi....Posle nekog vremena imaćete
skinute sve fajlove!!!!! Kažem, "posle nekog vremena", jer se oko treće
stavke joÅ¡ muÄim. DoduÅ¡e, pronaÅ¡ao neko reÅ¡enja, ali ne radi svuda....
Program: http://rapidshare.com/files/51993631/USD1.3.4.8www.softarchive.net.rar - USDownloader Pass: www.softarchive.net
|
rjesenje 3. problema ti je batch file kojeg ucitas u USdownlaoder i on ga pokrene. taj .bat ima zadatak da resetira DSL Line tj. promjeni IP
|
Datum objave: 18.Sijecanj/Jan.2008 u 14:46
|
Ajde postavi ga da probam, mada, kažem, probao sam sve živo, ali moj ruter jednostavno neće... Ne da se.... jak mali :-)
|
Datum objave: 20.Sijecanj/Jan.2008 u 16:31
Koji ruter imaš?
Ja imam taj .bat file za siemens i Zyxel
|
Datum objave: 21.Sijecanj/Jan.2008 u 01:35
Ovaj: http://www.pro-nets.com/eng/product.php?mode=show&cid=120&pid=49 - http://www.pro-nets.com/eng/product.php?mode=show&cid=120&pid=49
|
Datum objave: 21.Sijecanj/Jan.2008 u 15:19
Evo novi font ako nekom neće napravit update... Meni radi OK... Samo download i zamjeniti postojeće mape... Idite na: http://testusd.narod.ru/CapLetters.rar
|
Datum objave: 21.Sijecanj/Jan.2008 u 16:21
Darije!
Otvori onaj .bat file i kopiraj ovo u njega
@echo off
rasdial "yourconectionname" /disconnect
rasdial "yourconectionname" "login" "password"
Umjesto yourconectionname upisuješ adsl ili kako ti se več zove, a
login i password sa kojim se spajaš. I sve to bez navodnika"". i save
Kad napraviš dvoklik na taj .bat file morao bi ti napravit reset rutera i promjenit IP.
|
Datum objave: 21.Sijecanj/Jan.2008 u 17:32
|
Hvala kolega,ali probao sam tako odavno...Pogodi kakvi su rezultati...? Ma nije frka, i ovako ide dobro....
|
Datum objave: 21.Sijecanj/Jan.2008 u 19:17
Ili staviš (kao ja) da nakon svakog završenog downloada odabere taj .bat i na taj način ti sam diskonektira vezu i ponovo se spoji. Ja recimo imam ovo:
@echo off rasdial "ImeMojeVeze" /disconnect ping -n 20 127.0.0.1 >nul rasdial "ImeMojeVeze" "MojeKorisničkoIme" "MojPass"
I sa Optiminim Huawei koji nije u router modu radi sve savršeno vć 3 mjeseca.
|
Datum objave: 22.Sijecanj/Jan.2008 u 01:54
|
Ključna reč u tvom postu je HUAWEI!!!! Na njima radi taj rekonekt... Kod mene NE.
|
Datum objave: 22.Sijecanj/Jan.2008 u 16:27
Aje probaj ovaj file. Možda ti bude radio reconect
http://rapidshare.com/files/85712381/Reconnect_v1.0.rar.html - http://rapidshare.com/files/85712381/Reconnect_v1.0.rar.html
|
Datum objave: 23.Sijecanj/Jan.2008 u 20:16
|
Ne kužim... Ako ti je modem u bridge načinu rada (spajaš se ručno kao kod dial-up, pomoću ikone na desktopu) ne vidim razlog zašto ti ne bi radilo.
|
Datum objave: 23.Sijecanj/Jan.2008 u 20:41
E pa u tome i jeste caka, on se konektuje automatski, ne kao dial-up.... Nisam nikad uspeo da podesim sve da "radi" na konekciju... Kao da imam drugačiju šifru...
-------------
|
Datum objave: 25.Sijecanj/Jan.2008 u 07:49
Izgleda da je u router modu. Pročačkaj malo po PC forumima pa vidi kako je opisano za tvoj modem prebacivanje iz routera u bridge. Mislim da nije stvar u šifri.
|
Objavio: Horrmet
Datum objave: 26.Sijecanj/Jan.2008 u 10:15
Interesujeme da li je moguce (i ako jeste) , kako da prilikom skidanja nekog fajla sa rapidshare-a izbegnem pauzu od 90 min. izmedju prvog i drugog skinutog part-a. Primera radi poceo sam da skidam ,,That '70s Show, ali posle svakog skinutog part-a moram da cekam 90 min, kako bih krenuo sa skidanjem sledeceg.
|
Objavio: dzonihsv
Datum objave: 04.Veljaca/Feb.2008 u 22:51
Ljudi ,moze mala pomoc. Ovako . Skinuo sam USD i podesio ,znaci skida on 1 deo i kad dodje do drugog dela on nista ne radi tj ne pokrece onaj recconect.bat , s tim ako rucno(klikom ne preko USD) pokrenem recconect on onda radi i sve uradi kako treba .Znaci problem je sto nece da mi pokrene recconect.bat posle skinutog fajla . Unapred hvala
|
Datum objave: 25.Veljaca/Feb.2008 u 04:02
Vrhunac zabave.... CODE se menja posle svakog download-a.... Sve klasične verzije USDownloader-a ne umeju da se snađu sa ovim, ali ova i to zna:
http://rapidshare.com/files/94629362/XXXXL-11.exe |
Nemojte da se iznenadite, jer ćete dobiti program, koji se instalira, što nije bio slučaj sa prošlim verzijama. Provereno radi i pod ovim nenormalnim okolnostima - lično sam proverio.
Show must go on...
-------------
|
Objavio: NeXu
Datum objave: 25.Veljaca/Feb.2008 u 09:55
|
Ja sam skinul ovaj novi US ali kad stavim skidat on samo traži link i kaže da je cod krivi a uopče nisam čekal a cod
|
Datum objave: 25.Veljaca/Feb.2008 u 12:31
Mora da si nešto pogrešio....Radi odlično... Evo ja ga od sinoć koristim i sve je OK.
-------------
|
Datum objave: 25.Veljaca/Feb.2008 u 12:55
|
Je, potvrda.... radi jako dobro.
|
Datum objave: 25.Veljaca/Feb.2008 u 13:03
|
Evo ja ga instaliro,krene, prvi part mi skine,sve 5!Kad treba na drugi part preći izbaci mi nekakav prozorčić di piše"You are not connected to INTERNET CONNECTION.Command completed successfully."I ispod toga ovakva crtica _ blica!??Možda trebam pod opcijama narihtat nešto??(Al na internet sam spojen stalno!)!!
|
Datum objave: 25.Veljaca/Feb.2008 u 13:14
Podesi samo da ti menja fajlove nakon prvog neuspelog "downloadiranja"... Događa se to što kažeš, ali će već drugi ili treći fajl krenuti da skida bez problema....
Samo da napomenem da izbrišete iz instalacionog foldera fajlove del.bat i site.exe.
-------------
|
Datum objave: 25.Veljaca/Feb.2008 u 13:30
|
A di to ja porihtam da mi mjenja fajlove nakon prvog...!?Tražim tamo ,Options(Main),tamo su mi samo 4 kvačica ukljućene!jel to tu negdje ili?
|
Datum objave: 25.Veljaca/Feb.2008 u 15:15
|
Pod settings, Number of retries before rotation staviš na 1 (valjda, ja sam stavio). Inače, primjetih da nekada ima problema da uhvati code pa se zna desit da 7-8 puta zavrti linkove zaredom napiše da ne prepoznaje. Bit će veselo...
|
Datum objave: 25.Veljaca/Feb.2008 u 16:14
|
Da porihto sam to i sada mi vrti partove jedan po jedan ali mi i dalje pokazuje prozorčić i piše "You are not connected to INTERNET CONNECTION.Command completed successfully."??
|
Datum objave: 25.Veljaca/Feb.2008 u 17:23
|
A jesi li uredio Modem_Reconnect.bat da ti se sam spoji/otpoji. Ne znam kako vi, ali ja još imam dosta problema oko čitanja kodova. Izvrti mi i po 10-tak puta isti link prije nego što uspije pročitati kod.
|
Datum objave: 25.Veljaca/Feb.2008 u 18:05
Stvarno ne znam zašto neće da ti radi...? Odradi kompletan ponuđeni update... Imaš update i programa među ponuđenim operacijama... Meni "vrti" najviše dva,tri puta isti link... Verujem da je to zbog egzotičnih fontova koje postavljaju na RS, mislim, meni je teško da pročitam koja su ono slova, a ne programu...Zato, kad USD naiđe na takvo neko čudo, ima problema....
-------------
|
Datum objave: 25.Veljaca/Feb.2008 u 21:23
Ma radi, samo dok pogodi code ja dobijem mlade. Bit će cirkusa. Da li postoji neko drugo rješenje?? Radio sam malo večeras sa CryptLoad-om (po prvi put) i mogu reć da skida iz prve (i to čak odlično!!!), samo me sekira što mu ne mogu/ne znam podesti ovu caku sa otpoji/spoji bat-om. Ajde ako netko zna nek pripomogne. Treba pokušat pronać neko rjšenje jerbo ovi iz RS-a neće samo tako odustat. Brine mene da se to sve skupa neće pogoršat...
|
Datum objave: 25.Veljaca/Feb.2008 u 21:34
Macro Recorder
http://rapidshare.com/files/35818758/Jitbit_Macro_Recorder_3.64_wbb.rar |
Pass
OR
Ovo radi samo za Telekom(možda i za još neke, ne znam)!!! A potrebno je i da instalirate Microsoft.Net Framework
http://rapidshare.com/files/85834858/RebootMT882.rar |
Mozete da namestite preko Macro Recorder-a, ili da skinete RebootMT882.rar (za to je potrebno da se instalira i Microsoft.Net Framework, pronadjite na google-u). Pa to ubacite u Options>Router>Start File
-------------
|
Datum objave: 25.Veljaca/Feb.2008 u 21:37
Evo uputstva:
http://www.youtube.com/watch?v=l9iIKj9HJ0k |
-------------
|
Objavio: NeXu
Datum objave: 25.Veljaca/Feb.2008 u 21:44
|
evo sad mi radi ujutro nije htjelo,ali sve sad radi i puno hvala na linku
|
Datum objave: 25.Veljaca/Feb.2008 u 23:31
Evo rešenja i za onu prošlu verziju, 1.3.4.8:
http://dump.ru/loadfile.php?filename=Cap1792.rar&id=937465 |
Iskopirajte ceo folder cap1792 u folder sa programom USD i potvrdite overwrite. To je to, radiće kao i ranije, bez promašaja "CODE"-a.
-------------
|
Datum objave: 26.Veljaca/Feb.2008 u 10:48
|
Je, radi... A zašto me vjeverica iz Ledenog doba pita da upišem slova iako su već upisana. To mora tako ili........... Nekako mi se sviđa više ovaj sistem cap1792. Eto, jedno vrijeme smo mirni.
|
Datum objave: 26.Veljaca/Feb.2008 u 11:41
Pazi ovako, možeš da zameniš tu vevericu lepom polugolom devojkom . Imaš i tu sličicu, koliko se sećam...
Bitno je da mi imamo dve opcije i da obe rade, e sad koliko dugo, dok
ne budemo morali opet da iznalazimo alternative - videćemo...
-------------
|
Datum objave: 26.Veljaca/Feb.2008 u 12:37
I tu si potpuno u pravu
|
Datum objave: 27.Veljaca/Feb.2008 u 01:56
Najnovija "odlično_radeća" verzija:
http://rapidshare.com/files/94913301/USD_NpX_25.02.rar |
-------------
|
Datum objave: 27.Veljaca/Feb.2008 u 10:42
E ova verzija je super,relativno brzo poćne skidat ostale partove!!Odlično! Hm.... sada sam skužio da on mene automatski kada mi skine jedan dio(part) disconnect-a sa interneta tako da ga moram ponovo palit(connectat)!A na E-muli skidam filmove pa mi onda sje..connection!!Mislim da bi se to moralo narihtat pod "Options" u "Scheduler"!!Neznam nisam siguran šta tamo napravit!?
|
Datum objave: 27.Veljaca/Feb.2008 u 14:01
Otvori program, klikni F10->Scheduler-> odštikliraj "Use scheduler"->Apply->OK.
-------------
|
Datum objave: 27.Veljaca/Feb.2008 u 18:18
ddavid14 otvori modem connecti prepisi ovo ili copy paste mora raditi
@echo off rasdial "naziv tvoje linije" /disconnect ping -n 20 127.0.0.1 >nul sleep.exe 10 rasdial "adsl" "username@htnet-dsl" "xxxxxx"
jasam sleep metnuo 10 sekundi jer zna linija preletiti i bacite te na novu i p ali ocito rapidu je prebrzo pa zato imas cekanja.za nesto besplatno nije problem cekati 10 sek.imam 8mb brzinu pa 10 sek je k***c
darije svaka cast na trudu i obavijestima
|
Datum objave: 27.Veljaca/Feb.2008 u 21:09
Taman posla...Naravno da mi za "Titlove" i njegove članove ništa nije teško....
-------------
|
Datum objave: 28.Veljaca/Feb.2008 u 20:19
Bravo Darije! Nova verzija mi radi. Nešto sporije nego starija verzija jer više puta traži aktivaciski kod, ali bitno je da radi. Gdije nalaziš novosti u vezi ovog programa?
|
Datum objave: 29.Veljaca/Feb.2008 u 00:59
Uglavnom na par ruskih foruma....
-------------
|
Objavio: Mythrandil
Datum objave: 29.Veljaca/Feb.2008 u 11:26
...Dakle situacija je ovakva: modem mi je bio u ruter modu, to sam promijenio da bude u bridge i sad se spajam preko dial up konekcije, kodove mi cita bez beda, disconneta me isto tako, ali ne sa bat. fileom on radi kada kliknem na njega ali ga USD nece pokrenuti, nego sam stavio disconnect --> after file has been downloaded i ta opcija sad radi... ...Sad kad dode disconnecta podesio sam da me connecta kad vidi da nema konekcije nako 30sec u opcijama kod dial up konekcije, no to bas i ne radi stalno... ...I pitanje je, jel zna tkogod sta treba tocno napraviti da konektira svaki put kad vidi da nema konekcije...?
...Jos mi je i brzina nekak mala, sad jel je to zbog bridge konekcije ili neceg drugog... ...Kad mi je bio u ruter modu onda mi je skido najmanje 150-220 KB/s no sad kad je u bridge modu skida najvise do 130 KB/s...
EDIT: Sve sam rijesio radi kako treba  
|
|