| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
|
Odgovori
|
| Korisnik | |
Trol
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 20.Kolovoz/Aug.2007 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 2 |
Tema: Problem sa aploudom titlaObjavljeno: 20.Kolovoz/Aug.2007 u 01:38 |
|
Aploudovao sam srpski titl za prvu epizodu druge sezone Dekstera. Zašto se titl ne pojavljuje na naslovnoj strani za skidanje?
|
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Objavljeno: 20.Kolovoz/Aug.2007 u 12:16 |
|
Zato jer si nešto omanuo. Kad postaviš titl, pojavi ti se pop-up prozorčić sa natpisom, "Thank you..." i stigne ti e-mail za zahvalnicom zbog uploud-a!!!
Kojim browser-om si probao i kojim programom za "sabijanje"? Moj ti je savet: probaj sa FF i WinZip-om! Radi 100%. |
|
![]() |
|
pejafor3
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Objavljeno: 20.Kolovoz/Aug.2007 u 14:29 |
|
Prvo, svaka cast sto si preveo Dextera, imas par gresaka, objasnjenje u PM.
I nadam se da ces krenuti da prevodis Sezonu 2. Na PO idu samo .rar fajlovi. Ovde "idu" isto ali ni da mrdnu.
Zapakuj titl kao .zip fajl i probaj onda. Pri tom, kada posaljes sacekaj ili dve sekunde ili dva minuta da dobijes odgovot "Thank you for....." I nemoj da radis "Refresh" da bi video da li ti je poslan titl, neog ponovo ucitaj stranicu. |
|
![]() |
|
arsinbiljana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Objavljeno: 20.Kolovoz/Aug.2007 u 14:40 |
|
kako da uradim aploud titla?
![]() |
|
![]() |
|
pejafor3
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Objavljeno: 20.Kolovoz/Aug.2007 u 18:40 |
|
arsinbiljana
Prethodno moras biti ulogovana. Odnosno gore na vrhu ekrana treba da se ulogujes. Posle: Skroz dole na dnu ekrana imas opciju za slanje titlova. To sto saljes najbolje je da bude kao .zip fajl Svoj titl koji imas (klikni desnim dugmetom misa i imaces opciju "pack files") Posle ces uraditi sledece.... Movie name (uneses ime titla koje saljes) Your name (ako si ulogovana, server ce sam izvuci tvoje ime) Language Croatian Serbian Serbian - Cirilica Slovenian Bosnian Macedonian English (ovde izaberes za koji je jezik prevod) Browse (ovde ces na dumes browse, otici do mesta gde je tvoj prevod) Nakon toga klikni na upload i sacekaj. Server ci ti uzvratiti poruku "thank you for uploadin ...." |
|
![]() |
|
Trol
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 20.Kolovoz/Aug.2007 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 2 |
Objavljeno: 20.Kolovoz/Aug.2007 u 19:20 |
|
Evo konačno sam uspeo da ga aploadujem kao zip fajl. Izgleda da sajt nije hteo da prihvati rar, jer sam ranije pokušavao samo kao rar da ga pošaljem.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |