Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - može pomoč??
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

može pomoč??

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Srpanj/Jul.2007 u 12:14
Da svakako. Takođe proveri da li ti RAM radi dobro.
Probaj da DVD film pustiš uz pomoć ,recimo, BS Player-a....
Na vrh
piva View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj piva Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Srpanj/Jul.2007 u 12:48
probao sam na svakom troka i na jučnom kinu..vidit ču neki drugi film očeli on trokavat..jeli komp usporaje ako imam 760 mb of rama a nisu obadve po 512 ili 256
S C O O T E R
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Srpanj/Jul.2007 u 15:35
Da li su ti moduli RAM-a od istog proizvođača i istih karakteristika?
Moglo bi, ali ponavljm MOGLO BI (znači, uglavnom NE) da bude problema ako ti je ploča Dual Channel, a imaš par različitih modula. Dual Channel radi sa 2x (isti modul)... Ali kažem, mala je verovatnoća da će ti ovo stvarati tolike problema. Nego proveri ti da li ti stvarno imaš 768 MB RAM-a....
Na vrh
piva View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj piva Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Srpanj/Jul.2007 u 16:48
piše da imam...može savjet dali se isplati instalirat ovo u kompjuter
Windows XP Pro Essential (NO WGA - NO PRODUCT KEY)
 Windows black edition
Windows Xp Pro SP3 Dark Edition
WINDOWS XP Ultimate June 2007 dali se od toga išta isplati skinut i instalirat da ne skidam bezveze..unaprijed hvala
S C O O T E R
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Srpanj/Jul.2007 u 18:19
Moj lični savet ti je da batališ te mutante i da instaliraš normalni Windows XP i to SP2!!! Podesiš ga kako treba i nema glava da te boli sa tvojim hardware-om, naravno ako sve radi kako treba!!!!
Na vrh
piva View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj piva Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Srpanj/Jul.2007 u 18:53
hvala
S C O O T E R
Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Srpanj/Jul.2007 u 21:30
slazem se sa darijem, snimi normalne windowse

Na vrh
zoko5322 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zoko5322 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Srpanj/Jul.2007 u 21:12

koliko unazad ti se dešava to smrzavanje kompjutera,možda si u zadnje vrijeme instalirao neke nove programe a neki ti kolje procesor.otvori windows task manager poslije paljenja kompa procesor nesmije biti opterećen.ako je onda deinstaliraj program po program od zanjeg sve dok se procesor ne rastereti.nisam stučnjak samo sam imao iskustva sa nekim programima koji su mi klali procesor-odmah deinstalirati

Na vrh
piva View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj piva Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Srpanj/Jul.2007 u 09:49
moguče instalira sam ih par a di da uđem
S C O O T E R
Na vrh
piva View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj piva Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Srpanj/Jul.2007 u 14:13
evo proba sam drugi film prebacit u dvd format i ne trokaje izgleda da je do filma bilo..neki trokavaju neki ne
S C O O T E R
Na vrh
piva View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj piva Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Srpanj/Jul.2007 u 21:08
da ne otvaram novu temu skini san fil u nekom dejam fila zna li itko čime da to konvertiram

S C O O T E R
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.