Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

može pomoč??

Web: Titlovi.com
Kategorija: HI-TECH i informatički svijet
Ime foruma: Software
Opis foruma: Za sva pitanja, probleme i diskusije o programima.
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=14300
Datum ispisa: 07.Lipanj/Jun.2026 u 22:20
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: može pomoč??
Objavio: piva
Tema: može pomoč??
Datum objave: 09.Srpanj/Jul.2007 u 09:04
ovako kad skinem film s neta i gledam ga u avi formatu sve je ok a kad ga prebacim u dvd i idem ga pogledat na kompjuteru ili kučnom kinu onda mi trza tj zapinje mi malo  može mi netko reč šta da uradim???programe s kojim san prebacija iz avi u dvd su my video converter

-------------
S C O O T E R

Odgovori:
Objavio: darije
Datum objave: 09.Srpanj/Jul.2007 u 09:13
Menjaj program za pravljenje DVD-ja!!!!!!
http://www.titlovi.com/Forum/forum_posts.asp?TID=11450 - http://www.titlovi.com/Forum/forum_posts.asp?TID=11450

Datum objave: 09.Srpanj/Jul.2007 u 09:44
e probao sam s tim programom bolji je od mog ali opet isti vrag:( dali ima veze procesor s tim??

-------------
S C O O T E R

Datum objave: 09.Srpanj/Jul.2007 u 16:52
Ajde ovako: kažeš da ti "zapinje" kad napravljeni DVD pustiš na kompjuteru? Da li ga narežeš na disk ili pustiš sa HDD?

Datum objave: 09.Srpanj/Jul.2007 u 17:48
da kad ga pustim na kompjuteru i na kučnom kinu isto zapinje..kako misliš narežem?

-------------
S C O O T E R

Datum objave: 09.Srpanj/Jul.2007 u 20:14
Pa mislim, "nasnimiš" na DVD disk!!! Jesi li probao sa oba programa koja stoje tamo na postu koji sam ti dao?

Datum objave: 09.Srpanj/Jul.2007 u 21:09
sa nero vision nema šanse..čim ga pokrenem cili se kompjuter smrzne..imam pentium 4..da nasnimia san ga na dvd

-------------
S C O O T E R

Objavio: bboy_drax
Datum objave: 09.Srpanj/Jul.2007 u 21:50
film ti zapinje kad ga konvertiras za dvd? a jel tebi mozda frejmovi ispadaju???

-------------

Datum objave: 09.Srpanj/Jul.2007 u 22:32
kad ka prebacim u dvd format i pokrenem ga na kompu ili kučnom kinu trza i zapinje..šta su frejmovi?

-------------
S C O O T E R

Datum objave: 10.Srpanj/Jul.2007 u 02:12
Jel ti se desi da ti se komp "smrzne" i pri nekim drugim operacijama? Zahtevnije igrice.....?

Datum objave: 10.Srpanj/Jul.2007 u 10:02
kad pokrenem npr nero da prži dvd i uđem na net smrzaje se..da ja nemogu vrtit zahtjevne igrice jer trokaju užasno

-------------
S C O O T E R

Datum objave: 10.Srpanj/Jul.2007 u 11:12
a da nam napises kakvu konfiguraciju imas!!! znaci sve! procesor, ram, graficku, hard disk te koliko dugo su ti stari windowsi koje koristis!

frejmovi su ti slicice koje daju film.. neka me darije ispravi, al mislim da u jednoj sekundi ima 25 frejmova, jel tako? i ako imas slab procesor moze se dogodit da zbog preopterecenja ne moze obradit svaki frejm pa ga jednostavno preskoci i onda dobijes film koji ti malo malo pa zastane ili preskoci...

savjet - a da snimis windowse ponovo i probas sve ispocetka?

-------------

Datum objave: 10.Srpanj/Jul.2007 u 11:37
Da, da, dobro reče bboy_drax; tvoj problem 99% nema veze sa programom kojim radiš već sa samim kompjuterom.Napiši konfiguraciju.
Ne znam koliko si iskusan ali bi bilo dobro da otvoriš kućište , usisaš prašinu, proveriš i očistiš SVE kulere, namažeš ponovo pastu za hlađenje na procesor... Instaliraš novi Windows....

Datum objave: 10.Srpanj/Jul.2007 u 12:35
imam ovo..INTEL R CELERON CPU 1.70 GHZ 760 MB OF RAM GRAFIČLKA ATI RANDOM 9550 ..128 MB WINDOWSI SU IZ 2002

-------------
S C O O T E R

Datum objave: 10.Srpanj/Jul.2007 u 15:45
ej sad komp mi je usporen i zastaje ima par dana što mu je ima 122 gigabajta slobodnog mjesta

-------------
S C O O T E R

Datum objave: 10.Srpanj/Jul.2007 u 16:53

konfiguracija ti zadovoljava, ja bih rekao.

nego, windowsi su ti iz 2002??? sta to znaci tocno? ako to znaci da si ih tada instalirao i kasnije nisi vise nijednom, onda bi definitivno trebao poduzet nest u vezi toga!!!!! nakon 5 godina starosti windowsa... hm, pogledaj jel ti i notepad uopce radi :))

zadnji post sam morao procitat tri puta, moras naucit malo pisat zareze i tocke;)... imas ti mjesta i previse.. ja konvertiram filmove sa 6gb slobodno i sve mi valja:). moras ti ponovo windowse snimit i onda pokusat! ja mislim da ce onda sve radit kako treba! znas kako snimit windowse ponovo, jel?

kolega darije ce ti preporucit nesto po svom misljenju pa ti zbroji i odluci...

-------------

Datum objave: 10.Srpanj/Jul.2007 u 17:11
sad ne razumim,,ja imam microsoft Windovs xp  profesional  service pack 2
verzia 2002..to je instalirano ima par mj..jeli zo vridi..neznam ih snimiti kako to ide

-------------
S C O O T E R

Datum objave: 11.Srpanj/Jul.2007 u 01:24
Konfiguracija je sasvim solidna i ne bi trebao da imaš posebnih problema, ali pod uslovom da sve radi kako treba!!! Ajde probaj da, kad pustiš da ti se radi DVD, otvoriš Task Manager, pa vidi iskorišćenost procesora i RAM-a. Lično verujem da ti neki proces "jede" ili procesor ili RAM, pa imaš zajeba. Međutim čudi me to što kažeš da ti je sve OK kad gledaš DivX filmove(!!!????), što me navodi na to da ti predložim formatiranje i ponovnu instalaciju programa za prebacivanje iz DivX u DVD...
Ako imaš nekog u svojoj blizini ko se razume u računare pozovi ga da pogleda....

Datum objave: 11.Srpanj/Jul.2007 u 07:17
da kad gledam divix ok je...

-------------
S C O O T E R

Datum objave: 11.Srpanj/Jul.2007 u 10:46
snimaj windowse ponovo, tj. nadji nekog tko zna pa nek ti snimi. snimanje windowsa jest jednostavno, al ne bas prejednostavno kao 1-2-3 pa ne pitaj za postupak... ;)

-------------

Datum objave: 11.Srpanj/Jul.2007 u 12:14
Da svakako. Takođe proveri da li ti RAM radi dobro.
Probaj da DVD film pustiš uz pomoć ,recimo, BS Player-a....

Datum objave: 11.Srpanj/Jul.2007 u 12:48
probao sam na svakom troka i na jučnom kinu..vidit ču neki drugi film očeli on trokavat..jeli komp usporaje ako imam 760 mb of rama a nisu obadve po 512 ili 256

-------------
S C O O T E R

Datum objave: 11.Srpanj/Jul.2007 u 15:35
Da li su ti moduli RAM-a od istog proizvođača i istih karakteristika?
Moglo bi, ali ponavljm MOGLO BI (znači, uglavnom NE) da bude problema ako ti je ploča Dual Channel, a imaš par različitih modula. Dual Channel radi sa 2x (isti modul)... Ali kažem, mala je verovatnoća da će ti ovo stvarati tolike problema. Nego proveri ti da li ti stvarno imaš 768 MB RAM-a....

Datum objave: 11.Srpanj/Jul.2007 u 16:48
piše da imam...može savjet dali se isplati instalirat ovo u kompjuter
Windows XP Pro Essential (NO WGA - NO PRODUCT KEY)
 Windows black edition
Windows Xp Pro SP3 Dark Edition
WINDOWS XP Ultimate June 2007 dali se od toga išta isplati skinut i instalirat da ne skidam bezveze..unaprijed hvala

-------------
S C O O T E R

Datum objave: 11.Srpanj/Jul.2007 u 18:19
Moj lični savet ti je da batališ te mutante i da instaliraš normalni Windows XP i to SP2!!! Podesiš ga kako treba i nema glava da te boli sa tvojim hardware-om, naravno ako sve radi kako treba!!!!

Datum objave: 11.Srpanj/Jul.2007 u 18:53
hvala

-------------
S C O O T E R

Datum objave: 11.Srpanj/Jul.2007 u 21:30
slazem se sa darijem, snimi normalne windowse

-------------

Objavio: zoko5322
Datum objave: 12.Srpanj/Jul.2007 u 21:12

koliko unazad ti se dešava to smrzavanje kompjutera,možda si u zadnje vrijeme instalirao neke nove programe a neki ti kolje procesor.otvori windows task manager poslije paljenja kompa procesor nesmije biti opterećen.ako je onda deinstaliraj program po program od zanjeg sve dok se procesor ne rastereti.nisam stučnjak samo sam imao iskustva sa nekim programima koji su mi klali procesor-odmah deinstalirati

Datum objave: 13.Srpanj/Jul.2007 u 09:49
moguče instalira sam ih par a di da uđem

-------------
S C O O T E R

Datum objave: 14.Srpanj/Jul.2007 u 14:13
evo proba sam drugi film prebacit u dvd format i ne trokaje izgleda da je do filma bilo..neki trokavaju neki ne

-------------
S C O O T E R

Datum objave: 18.Srpanj/Jul.2007 u 21:08
da ne otvaram novu temu skini san fil u nekom dejam fila zna li itko čime da to konvertiram

-------------
S C O O T E R

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk