Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Headspace (2005)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Headspace (2005)

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
dr koks View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dr koks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Headspace (2005)
    Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2007 u 12:16
Pozdrav!

Jel ima neko ispravan prevod za ovaj film (Headspace 2005).

Na sajtu imaju dva komada ali fali polovina redova, pa rekoh ako neko ima
vec sredjen prevod neka mi se javi na PM ili ovde da ne bih morao sam da prevodim i sinhronizujem od pocetka jer sam prilicno zauzet sa nekim drugim prevodima. Hvala unapred! SmileSmileSmile

Na vrh
Dr Dragan View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Доца

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr Dragan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2007 u 12:35
Zdravo kolega! Imam ja prevod za taj film,koliko se secam(davno sam gledao film) bio je OK.Mislim da je kompletniji koliko sam na brzinu video,od ova dva koja su na sajtu pa ga kacim.Wink
Na vrh
dr koks View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dr koks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2007 u 12:47
Originalno postovano od strane drdraganr drdraganr piše:

Zdravo kolega! Imam ja prevod za taj film,koliko se secam(davno sam gledao film) bio je OK.Mislim da je kompletniji koliko sam na brzinu video,od ova dva koja su na sajtu pa ga kacim.Wink

Hvala kolega. U pravu si, dosta je kompletniji. Nego izgleda za moju verziju filma:

Headspace[2005]DvDrip.AC3[Eng]-aXXo

ne valja. Ne preostaje mi nista drugo nego da sam stimam red po red, osim ako neko ima prevod bas za ovu verziju.

Na vrh
silvyyy View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj silvyyy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2007 u 17:14
Ja takodje imam tu verziju, i ni jedan jedini titl ne odgovara
Na vrh
dr koks View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dr koks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2007 u 17:29
Originalno postovano od strane silvyyy silvyyy piše:

Ja takodje imam tu verziju, i ni jedan jedini titl ne odgovara

Molio bih te da mi javis ako nabavis taj prevod.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,258 sekundi.