| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
film prema forgotten realmsu |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Maverick
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 12.Studeni/Nov.2003 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 191 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: film prema forgotten realmsuObjavljeno: 31.Prosinac/Dec.2003 u 01:53 |
|
Ne znam da li ste èuli ali planiraju raditi film u Forgotten Realms svijetu i to premi 5 knjiga koje opisuju VREMENA NEVOLJA iliti TIME OF TROUBLES kada su Bogovi hodali zemljom ili u FR-u TORILOM prve 3 knjige govore o Bogovima na zemlji i o 4 smrtnika i njihovoh prijatelja koji žele vratiti TABLETS OF FATE kako bi vratili Bogove na njihova mjesta.Bogove je zbacio OVERSEER AO ili Bog Bogova.Tijekom prve 3 knjige pogibaju Bogovi BHAAL,BANE,MYRKUL I MYSTRA njih zamijenjuju smrtnici CYRIC (zamijenjuje Bhaala,Banea i Myrkula) kao Bog patnje oèaja bolesti svaðe umorstva smrti i mrtvih; i MIDNIGHT kao Božica magije iz poštšvanja prema staroj Božici uzima njeno ime MYSTRA 3.smrtnik ADON postaje cleric MYSTRE nakon što je za vrijeme vremena nevolja izgubio svoju vjeru u Božicu ljepote SUNE FIREIHAR 4.smrtnik KELEMVOR umire na kraju 3. knjige al kolko sam shvatio AO ga vraæa iz mrtvih u 4. knjizi i postavlja kao Boga al ne znam kojeg jer nisam još proèito 4. i 5. knjigu.Uglavnom ja jedva èekam film jer su knjige fenomenalne shvatio sam da æe sveukupno biti 3 filma po 3 sata (nešto kao LOTR) 1.knjigu i pola 2. strpat æe u jedan film U drugi film æe stavit drugu polovicu 3. knjige i 3. a u treæi film stavit æe 4. i 5. knjigu Ako vas zanimaju knjige a volite FR svijet proèitajte ovaj serijal.Serijal je prvo zamišljen kao skup od 3 knjige sa radnjom iz prve 3 knjig bez 4. i 5. uopæe tak je i napisao Richard Awlinson ali su onda prepravili i dodali još 2 knjige 1.knjiga SHADOWDALE R.Awlinson ili Scott Ciencin 2.knjiga TANTRAS R.Awlinson ili S.Ciencin 3.knjiga WATERDEEP R.Awlinson ili Troy Denning 4.knjiga PRINCE OF LIES James Lowder 5.knjiga CRUCIBLE:TRIAL OF CYRIC THE MAD T.Denning E još samo da kažem damo je prva knjiga prevedena na hrv.ostale su a eng. možete ih nabaviti u Algoritmu i Land of Magic. |
|
|
I am what I am nothing more and nothing less,but still with knowledge of that, I am more than u'll ever be!
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |