| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Nba 2007 Problem |
Odgovori
|
| Korisnik | |
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Nba 2007 ProblemObjavljeno: 14.Travanj/Apr.2007 u 18:20 |
|
Evo kao sto vidite imam ovaj ne bas nesto preterano poznat i kvalitetan gamepad kompanije trust,koji svugde sljaka osim na NBA 07.Kad krene drugi intro mozes ga prekinuti sa nekim tasterom i onda vise ne reaguje. Kad izaberem klubove i kad biram da li da igram sa gamepad-om ili tastaturom ja izabereme gamepad,ali ga ne izaberem pomeranjem istog,nego moram da prebacim na klub koji sam izabrao sa misem,jer kao sto sam predhodno rekao ne reaguje,osim na pocetku. Ne kontam sta da radim?Ima li neko dodatno podesavanje? |
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
Dino1111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2007 u 17:19 |
|
Bolje si ti kupi novi gamepad ali za 100-150 kuna i onda s tim nemaš frke. Ovo što je jeftino kvaliteta je nula. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |