Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Igrice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Nba 2007 Problem
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Nba 2007 Problem

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Nba 2007 Problem
    Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2007 u 18:20

Evo kao sto vidite imam ovaj ne bas nesto preterano poznat i kvalitetan gamepad kompanije trust,koji
svugde sljaka osim na NBA 07.Kad krene drugi intro mozes ga prekinuti sa nekim tasterom i onda vise ne reaguje.
Kad izaberem klubove i kad biram da li da igram sa gamepad-om ili tastaturom ja izabereme gamepad,ali ga ne izaberem pomeranjem
istog,nego moram da prebacim na klub koji sam izabrao sa misem,jer kao sto sam predhodno rekao ne reaguje,osim na pocetku.
Ne kontam sta da radim?Ima li neko dodatno podesavanje?
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
Dino1111 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dino1111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2007 u 17:19

Bolje si ti kupi novi gamepad ali za 100-150 kuna i onda s tim nemaš frke. Ovo što je jeftino kvaliteta je nula.

Don't drink & drive, take joint and fly
Travian
Kliknite
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.