Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - domaci filmovi -prevod(i mi gluvi bi da gledamo...
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

domaci filmovi -prevod(i mi gluvi bi da gledamo...

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
dekideafter View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dekideafter Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: domaci filmovi -prevod(i mi gluvi bi da gledamo...
    Objavljeno: 09.Travanj/Apr.2007 u 00:03

ljudi zamolio bih vas da mi posaljete na mail
sve titlove domacih filmova ovde sam nasao samo jedan prevod za film nicija zemla
mislim jbg mi gluvi nemozemo i nikad nismo mogli da gledamo domace filmove
a nigde nemogu da nadjem titlove dom.divx filmova
ako neko zna,ima nek ubaci ili mi posalje na
deki_m2000@yahoo.com

Hvala hvala
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Travanj/Apr.2007 u 00:18
Ajd' reci neki koji ti se bas gleda i ja cu se potruditi da ga nadjem pa cu napraviti titl?     
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Travanj/Apr.2007 u 00:35

Covek je u pravu. U svetu odavno prave titlove za gluve. Mogli bi mi ici korak ispred ostallih sajtova i raditi takve titlove? Nova sekcija?
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Travanj/Apr.2007 u 00:57
http://www.divx-titlovi.com/SEJTANOV_RATNIK_2006-23790.aspx

Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dekideafter Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Travanj/Apr.2007 u 01:05
shejtane bilo koje filmove ako mozes napravi titl please
video sam na nekom sajtu http://www.podnapisi.net/index.php/ppodnapisi/search?tbsl=1&sK=lepa+sela+lepo+gore&sJ=0&submit=Search
da imaju nekoliko domacih filmmova,nazalost il je na Slo il na Engleskom

da Beli nebi bila losa ideja da se naprave posebna mesta zaprevod domacih fimova tj za gluva i nagluva lica
neznam dali si odgledao kad film s prevodom za gluve napr kad se u filmu cuje eksplozija u pozadini,prevodi se sta se to culo mislim jes malo komplikovano al mozda i nemora da se prevede ako se neko ovde bavi s pravljenjem titla
hvala na razumevanju i nadam se da ce biti tahvih prevoda ubuduce za gluva lica al pogotovo prevod domacih filmova na Sr,Hr I BIH

Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dekideafter Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Travanj/Apr.2007 u 01:15
Vedder,hvalaVedder,hvala
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Travanj/Apr.2007 u 01:22
mislim da bi trebalo da bude jos revoda ali ne znam za koje filmove
Bila je ova tema vec jednom pa zato znam

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Travanj/Apr.2007 u 01:37
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Travanj/Apr.2007 u 02:55
dekideafter:
Nazalost malo titlova za gluvoneme postoji za nase filmove,
ono sto sam uspela naci odavno je na sajtu.
Za neke nase filmove postoji engleski titl,
javi ako ti i takav dobro dodje.
Sledece naslove ces naci na srpskom ili hrvatskom jeziku:
BEFORE THE RAIN (1994) 2CD IQMAXIMUS
CAVKA (1988)
DECKO KOJI OBECAVA (1981)
GROZNICA LJUBAVI (1984)
JAGODE U GRLU (1985)
LUTALICA (1987)
MASMEDIOLOGIJA NA BALKANU (1989)
STEPENICE ZA NEBO (1983)
TRI LETNJA DANA (1997)
GUCA!.2006.DVDRIP.XVID-MP3.YUF
UNDERGROUND
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
Nerica View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nerica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Travanj/Apr.2007 u 23:14
Jako je lepo za videti da se neko trudi da pomogne gluvima:)
Ma ja sam idiot i nista neznam...
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dekideafter Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Travanj/Apr.2007 u 23:22
hvala na trudu svima
voleo bi da ubuduce sto vise domacih filmova prevodi na srp,hrv i bih tj da bi mi gluvi mogli da gledamo domace filmove

Na vrh
djokan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj djokan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2007 u 21:24
I ja sam gluvo lice, pa bi i meni to mnogo znacilo!
Najvise bih voleo nase legendarne komedije, maratonce, ko to tamo peva i tako to... ja sam par puta uhvatio te filmove na tv ali nista brate ne razumem, nema titlova, normalno!
Veliki pozdrav za sve!
Na vrh
milekan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj milekan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2021 u 22:03
Koliko sam uspeo da pretrazim od 2007 godine nijedan novi titl za domace filmove. Sve je u ovoj zemlji otislo u 3 lepe pa i briga za hendikepirane!!! Cry
Na vrh
drdamjan View Drop Down
Approval team
Approval team

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj drdamjan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Studeni/Nov.2021 u 09:38
Originalno postovano od strane milekan milekan piše:

Koliko sam uspeo da pretrazim od 2007 godine nijedan novi titl za domace filmove. Sve je u ovoj zemlji otislo u 3 lepe pa i briga za hendikepirane!!! Cry
evo jednu želju ću ti ispuniti, 
na pp pošalji naziv jednog filma i
"ono"
Na vrh
Mejep View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Mejep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Studeni/Nov.2021 u 18:03
И нама појединима, који одлично чујемо, за доста домаћих филмова треба титл.
Глумци често мумлају, неразговјетно говоре или је можда проблем у домаћој продукцији,
лоша тонска обрада.

Ažurirao Mejep - 05.Studeni/Nov.2021 u 00:29
Na vrh
drdamjan View Drop Down
Approval team
Approval team

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj drdamjan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Studeni/Nov.2021 u 22:09
ljudi općenito imaju lošu dikciju, 
ja genetski/obiteljski gubim sluh, jedno uho je donekle, 
gledam ljude u usne, 
i pod navodnicima mrzim ljude koji fufljaju, 
kod nagluhosti gubite neke frekvencije, više više, :) 
moja žena kad je umorna počne fufljat i tad joj kažem: 
ili govori li šuti, nemoj me zzz*** 
domaće filmove ne gledam odavno, 
živciraju me glumci koji kenjaju, da budem bezobrazan, 
i još loša oprema, gledam holivud s engleskim titlom, 
mirna bosna 
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.