Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Igrice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - S.T.A.L.K.E.R Shadow of Chernobyl
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

S.T.A.L.K.E.R Shadow of Chernobyl

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Lipanj/Jun.2007 u 12:11
Jesam, odavno sam ju nabavio...ha čuj, ja patch nisam stavljao, jer poslije instalacije patcha više nemaš save gamova, pa sam odustao od te avanture, jer u vrijeme izlaska patcha sam prošao već dosta igre (uh, sad si me sjetio, fakat ju dugo nisam igrao)...ali patch ti je neophodan za igranje na visti, ali i optimizira igru na xp-u...mislim, detalje ne znam, jer, kažem, nisam ga instalirao...
Na vrh
Rodman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rodman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Lipanj/Jun.2007 u 13:45
Pazi samo da ne dobijes krivi kraj igre, onda ces morati od pocetka ako oces pravi kraj dobiti...
Na vrh
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Lipanj/Jun.2007 u 15:38
ja sam je prije par tjedana skinuo, malo nešt igrao... baš mi se i ne da igrat... igram FARCRY zadnje vrijeme stalno, prešao sam skoro cijelu igru, stavio patch, fino piči... nikak da skinem pravu verziju igre Silent Hunter 4... skinuo soba dopemanova ripa, niti jedan se neće razmotat... ostale njegove igre su dobre, sve radi... npr. sniper elite i tak slično.... (tj. što sam sebi skidao, moram još njegovih ripova skinut)... btw. našao sam neki torrent od 3GB za silent huntera, pa ćemo skinut i vidjet... upravo skinuh the sims 2 series dvd, sve ekspanzije i ostale pizdarije, weee... to sam skidao dva puta, teško 7GB... u prvom se zajebo, pa obrisao sa harda, tj. spržio na dl disc, ali ne šljaka, mora se mountovat da bi mogao ekspanzije dodavat laganini... malo sam odužio, ah, nisam dugo pisao na forumu... (barem ovak puno:)

Na vrh
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Lipanj/Jun.2007 u 15:39
edit - '... skinuo soba dopemanova ripa...'
ispravljeno - '... skinuo oba dopemanova ripa...'

p.s. da ne moram č,ć,š... ispravljat

Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Lipanj/Jun.2007 u 20:41
Originalno postovano od strane Rodman Rodman piše:

Pazi samo da ne dobijes krivi kraj igre, onda ces morati od pocetka ako oces pravi kraj dobiti...

Joj da, to sam čuo, da ima više različitih završetaka...ma ne želim se opterečivat time, kako bide, bude, ono, igram bez opterečenja...svejedno mi je to iz zabave po 20-ak minuta na dan i to kad se sjetim, jer nisam ja tip koji bi sjeo i igrao par sati neku igru...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,160 sekundi.