Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Igrice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Armed Assault
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Armed Assault

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
tasholi View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tasholi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Armed Assault
    Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2007 u 00:10
Skinuo sam i crack i patch za ovu igricu, ali mi sad izbacuje sledecu gresku: Eror compiling pixel shader PS normal map through low end. Inace sam igricu pokrenuo bez cracka , a sad neznam kako bih se resio onog YASU, posto sam pokretao sa njim.  Graficka mi je Ati Radeon 9600 Pro, i nije mi pominjao pixel shader dosad.  tasholi9672005@yahoo.com     Hvala na pomoci!
Na vrh
Dino1111 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dino1111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2007 u 23:23
Možda je stvar u igrici  
Don't drink & drive, take joint and fly
Travian
Kliknite
Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Ožujak/Mar.2007 u 18:05

a sta ti to znaci da se zelis rijesit YASU-a?

cekaj, jesi ti tu igru ikad uspio pokrenut ili?

Na vrh
zoky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zoky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Ožujak/Mar.2007 u 18:08
tako je meni izbacivalo kada sm instalirao delta force B.H.D i ponovno sam je instalirao i sve ok

@tasholi pokušaj je ponovno instalirati

Ažurirao zoky - 04.Ožujak/Mar.2007 u 18:11
Na vrh
tasholi View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tasholi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2007 u 01:04
Pa igricu sam pokrenuo , ali sa YASU. Posto sad postoji crack, pokusavam je narezati bez YASU. Znaci hteo bi da bude klasicna instalacija, bez mountovanja i zastita.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,157 sekundi.