Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pomoć-Problem grafička??
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Pomoć-Problem grafička??

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
pnimfa View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pnimfa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Pomoć-Problem grafička??
    Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2007 u 23:03

Nedavno sam promijenio grafičku jer mi je stara prošla i od onda imam
jedan problem.Grafička je Powercolor Ati 9600Pro 256 mb.Desi mi se da
mi se nekad monitor jednostavno ugasi sam od sebe u toku rada,kao da
nema signala.a kompjutor radi?Također kad komp stavim u standby i hoću
ga vratiti,komp mi se upali,a monitor ništa.Mislio sam da su možda
driveri u pitanju,pa sam instalirao najnovije,ali opet ništa.Ljudi
pomagajte!! Grafička je spojena sa lcd-om preko vga konektora.

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2007 u 23:14
Ne otvaraj istu temu na dva različita podforuma!

Nisam sad baš neki expert za hardware, ali mislim da ti ovo nema blage veza sa grafičkom, već, u težem slučaju sa samim monitorom, a u lakšem sa kablom koji ti spaja kompjuter i monitor.PROVERI KABL!!!!!! (Nisi naveo da li monitor potpuno gubi struju ili ne?)
(Takođe, za svaki slučaj,  proveri kuler na grafičkoj)

Na vrh
pnimfa View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pnimfa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2007 u 23:32
Sorry za istu poruku.Monitor se ugasi u standbay mode i onda se ne može vratiti osim ako se ne resetira računalo.Mislim da nije monitor nego možda kabel ili vga konektor na novoj grafičkoj?A sve je normalno radilo i kabel i monitor dok ju nisam promjenio.Ne kužim zašto misliš da je možda kuler??
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
opasno aktivan spamer (u ostavci...)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2007 u 23:35
Pa, mozda ti se pregreva graficka, pa nece da odreaguje... Meni se desava slicno... Posto mi uglavnom comp radi po celu noc i dan, nekada, kad mi je potreban reset (posle neke instalacije ili slicno), comp se restartuje, ali monitor nece da odreaguje... ostavim ga 10-ak minuta da se graficka (bar mislim da je ona...) ohladi, i kresnem... I fercera...
Pametan covek trazi resenje, budala izgovor...
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2007 u 23:46
Originalno postovano od strane pnimfa pnimfa piše:

nego moĹľda kabel ili vga konektor na novoj grafiÄŤkoj?

Proveri!

Originalno postovano od strane pnimfa pnimfa piše:

Ne kužim zašto misliš da je možda kuler??

Jednom mom drugaru se slično događalo (stim što se njemu restartovao i komp zbog toga), pa mi je zato palo na pamet to. Proveri, ništa te ne košta!
Na vrh
pnimfa View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pnimfa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2007 u 00:45
da,samo je ova grafička stara tjedan dana.vidjet ću možda je kuler.a ako ne vratiti ću je.a koliko su ovi u servisu ažurni dobit ću komp nazad za 2 tjednaSmile
Na vrh
Dino1111 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dino1111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2007 u 21:39
Možda je stvar u Windowsima to se i meni dešavalo ali mi se monitor sam upali
Don't drink & drive, take joint and fly
Travian
Kliknite
Na vrh
denis-pugy View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj denis-pugy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2007 u 18:34
stvar ti je u napajanju.....to se i meni desilo sve mi radi..neonke...colleri... sve...a monitor ne....samo je crna slika....i onda sam kupio drugo napajanje...(raptox) i sada sve radi...
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2007 u 22:30
ovo s napajanjem nema smisla, jer ako monitor, tj grafička, jer monitor nema veze s napajanjem, radi u windowsima, a poslije standby-a ne radi, onda napajanje nije...no nije isključeno.
Nego, provjeri sve oko grafičke, temperature i pokreni npr 3Dmark, ako sve prođe u redu, grafička je isključena, onda je monitor..
E sada, da si rekao da ti se monitor ne pali posumnjao bih u pozadinsko osvjetljanje odnosno ispravljaš, konverter ili kako god hoćeš, jer on zna često odlazit na lcd-ovima, no kod tebe povremeno ne radi, a to je malo sumnjivo, no provjeri kad ti se ugasi monitor dali ima slike, stavi na jako svjetlo da vidiš, jer ako pozadisnko osvjetljenje ne radi slika se i dalje prikazuje, ali ju ti ne vidiš jer nije obasjana...
Provjeri, pa javi.
Ali u ovom tvom slučaju je 90% ili grafička ili monitor, no ne bi ja isključio ni napajanje, pa daj navedi koje napajanje imaš i koja ti je konfiguracija.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.