Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Spanski portugalski titlovi
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Spanski portugalski titlovi

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2007 u 09:51
@ Johhny Q

Nema frke,kontam ja da si u guzvi i video sam da prevodis Pisma iz iwo jima,tako da nema problema,cekacu ja,samo da bude.
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2007 u 12:50
Originalno postovano od strane Johhny Q Johhny Q piše:

Takodje, imam jedan titl na slovenackom, koga niko, i slovima NIKO, nece da mi prevede 

nemoj da muljasBig smile
HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
srkis View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj srkis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2007 u 14:00
Ja lepo ponudih 5 DVD (30 DivX) onome ko mi prevede Oci Ciornie sa spanskog. I sta bi? Nista. Beli, toliko o poznavaocima spanskog na ovom forumu.

Batistuti 10 (desetka) za Venus (2006), nisam ga tako brzo ocekivao. Sad da vidim kad i ko ce Notes on a Scandal.
Djovani Q, batali Iwo Jimu i ostale aktuelne, to mora da se prevede (iz piratskih pobuda). Drzi se ti znas vec cega...
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
opasno aktivan spamer (u ostavci...)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2007 u 14:08
@BELI: Nigde, samo ovde, sto se tice foruma...
@AcaN: Bice, samo da z akoji dan zavrsim cerkin maturski...
@srkis: Sta da ti kazem, prijatelju... Jbg, drzacu se... Ali, sta da radim kad sam ti kao seoska snasica; ko god mi trazi, ne umem da odbijem...Wink
@deky: ma, ne muljam, kume, samo mi je malo krivo na jugonostalgicarskoj osnovi... Kad dobijem slovenacki titl, k'o da sam dobio kineski... Nit ja znam, nit ko hoce da mi prevede... JBG, makedonski znam, to mogu i sam, ali ovo...

Ažurirao Johhny Q - 06.Ožujak/Mar.2007 u 14:15
Pametan covek trazi resenje, budala izgovor...
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Ožujak/Mar.2007 u 00:45
Originalno postovano od strane srkis srkis piše:

Ja lepo ponudih 5 DVD (30 DivX) onome ko mi prevede Oci Ciornie sa spanskog. I sta bi? Nista. Beli, toliko o poznavaocima spanskog na ovom forumu.

Da si meni toliko ponudio, mozda bih ga preveo sa ruskoga........

"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Ožujak/Mar.2007 u 00:45
Originalno postovano od strane Johhny Q Johhny Q piše:

@deky: ma, ne muljam, kume, samo mi je malo krivo na jugonostalgicarskoj osnovi... Kad dobijem slovenacki titl, k'o da sam dobio kineski... Nit ja znam, nit ko hoce da mi prevede...
opet nije istina lega,sam ti rekao da mi posaljes taj titl da cemo sredit nesto i ja sve nasao i dogovorio Wink
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Ožujak/Mar.2007 u 00:47
Originalno postovano od strane BELI BELI piše:

Originalno postovano od strane srkis srkis piše:

Da si meni toliko ponudio, mozda bih ga preveo sa ruskoga........

i ja sam ti lega nudio kokosi,pilice i jabuke pa nisi htioBig smile
Na vrh
srkis View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj srkis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Ožujak/Mar.2007 u 11:21
@ Beli.  Dela, blago meni, ti to prevedi sa ceg 'oces, svahilija ako ti odgovara, 5 diskova ce bidne, nema greske.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.