Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Igrice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - trebaju mi šifre
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

trebaju mi šifre

Odgovori Odgovori Stranica  <123
Korisnik
Poruka
zoky View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zoky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2007 u 19:25
treba mi cd-key za Project I.G.I. 2
Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2007 u 11:14
Originalno postovano od strane zoky zoky piše:

treba mi cd-key za Project I.G.I. 2

7143-9e9a-aeb4-57ea
031F-F8D0-6536-B510
70F4-AFA3-5374-3342
27A2-B504-9E22-C6AE
2325-7E35-0D25-1BE5
6C74-1833-AB64-CE02
FF72-9E82-C1F2-E5FC

Na vrh
zoky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zoky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2007 u 14:00

@bboy hvala!

od tih šifri šta si mi dao radi samo ova: FF72-9E82-C1F2-E5FC

Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2007 u 22:10
Originalno postovano od strane bboy_drax bboy_drax piše:

ma znam da nema misija, neg ja ti tu igru ne zelim u multiplayeru vec zelim onak napravit mapu, stavit nest botova i napucavat se. jel mi treba za to STEAM?

ne ne treba ti...steam ti je kao patch,dodatak za igranje na netu.. Wink
Na vrh
hoja View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj hoja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2007 u 23:36
Originalno postovano od strane Bebinjo Bebinjo piše:

Vidim da ste raspravljali o CS-u ja ga svakodnevno igram na netu..igrica je multiplayer..za singleplayer si mozes samo bote staviti..ako nesto ne razumjes pitaj...ja to igram kod nas na mrezi i preko neta...

e tu sam našla igricu....Creadle of rome.....možda će sad malo biti jasnije šta mi treba....jao ja vas zatuši....al ionako malo vam žena svraća ovdje  pa pomozite mi....
......neznam puno al se trudim...
Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2007 u 11:31
Originalno postovano od strane zoky zoky piše:

@bboy hvala!

od tih šifri šta si mi dao radi samo ova: FF72-9E82-C1F2-E5FC

ne mogu vjerovat HAHAHAHAHAHAHAHAHA.. ja te kodove prikupio sa par stranica i bas ti tek ta zadnja radi---- e nemas pojma kak sam se smijao kao lud

Originalno postovano od strane hoja hoja piše:

e tu sam našla igricu....Creadle of rome.....možda će sad malo biti jasnije šta mi treba....jao ja vas zatuši....al ionako malo vam žena svraća ovdje pa pomozite mi....

pa jesam ti dao link da skines igru:
http://rapidshare.com/files/17098667/Cradle_of_Rome.rar.html

Ažurirao bboy_drax - 01.Ožujak/Mar.2007 u 11:34

Na vrh
Roteiro View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Roteiro Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2007 u 22:39
evo stigo mi cd od CS-a, ko je trazio to???
To sam ja...
Na vrh
zoky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zoky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2007 u 22:43
to je trazio bboy
Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2007 u 23:00
ja sam.. ajd roteiro javi se na PM pa da se dogovorimo... mislim ak se radi o jednom cd-u onda sta da se mijenjamo. mogu ti poslat neku simbolicnu lovu i to je to.

naravno, bilo bi najbolje kad bi mogo napravit image i stavit ga na rapidshare.com

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <123
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.