Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - children of the corn
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

children of the corn

Odgovori Odgovori Stranica  <1 234
Korisnik
Poruka
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Svibanj/May.2007 u 16:45
Hvala vam obojici na ulozenom trudu i vremenu.
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
dr koks View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dr koks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Svibanj/May.2007 u 18:54
@Acan   Nema na cemu. LOL LOL LOL
Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Svibanj/May.2007 u 22:39
evo sad sam gledao pojavili se odma prijevodi za djeca kukuruza... Confused
odma kad su decki preveli..pojavili se,prije ih nije bilo nigdje sad odjednom se stvorise...
nista decki hvala vam jos jednom Clap
Na vrh
Dr Dragan View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Доца

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr Dragan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Svibanj/May.2007 u 21:38

Ima li neko prevod za odlican dokumentarac koji je moj drugar skinuo:

Harvesting.Horror.-.Children.of.the.Corn.-.Documentary.2004.DVDRip.AC3.XviD-sh*tBusters Wink

Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Svibanj/May.2007 u 21:42
nema...
i on je na listi trazenih prevoda...
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
banisa2006 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj banisa2006 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Svibanj/May.2007 u 22:23
ZNACI GODINU DANA SAM SE PATIO ZAJEDNO SA SVOJOM DRUGARICOM SA PREVODJENJEM CHILDREN OF THE CORN SVIH DELOVA I VI MI SADA KAZETE DA SAM SE KASNO SETIO.KAO STO I SAMI VIDITE MOJI PREVODI SU NAJDUZI I NAJTACNIJI.IZMEDJU OSTALOG POKLONIO SAM VAM I WISHMASTER 2 I THE RAGE-CARRIE I JOS STOSTA I VI STE NEZADOVOLJNI.

NEMAM RECI

OSIM STO LAPRDATE OVDE MOGLI STE I VI NESTO DA UCINITE.

OD SADA CU DOBRO RAZMISLITI HOCU LI SE BAVITI VISE PREVODJENJEM I UPLOADOVANJEM OVDE.

POZDRAV!!!!
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Svibanj/May.2007 u 22:54
Ako si godinu dana prevodio taj serijal zasto nisi rekao da prevodis pa da ova dvojica ne prevode,nego da ti radis na tome,a ne da se pojavis sa svojim prevodim,bas u momentu kad su oni zavrsili.E u tom je problem,da si rekao da prevodis,onda bi oni nesto drugo prevodili,a ne gubili vreme,e zato su ljudi tako reagovali,mogao si ih spasiti muke i truda,ali u svakom slucaju hvala i tebi na prevodima.
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Svibanj/May.2007 u 23:36
Originalno postovano od strane banisa2006 banisa2006 piše:

ZNACI GODINU DANA SAM SE PATIO ZAJEDNO SA SVOJOM DRUGARICOM SA PREVODJENJEM CHILDREN OF THE CORN SVIH DELOVA I VI MI SADA KAZETE DA SAM SE KASNO SETIO.KAO STO I SAMI VIDITE MOJI PREVODI SU NAJDUZI I NAJTACNIJI.IZMEDJU OSTALOG POKLONIO SAM VAM I WISHMASTER 2 I THE RAGE-CARRIE I JOS STOSTA I VI STE NEZADOVOLJNI.

NEMAM RECI

OSIM STO LAPRDATE OVDE MOGLI STE I VI NESTO DA UCINITE.

OD SADA CU DOBRO RAZMISLITI HOCU LI SE BAVITI VISE PREVODJENJEM I UPLOADOVANJEM OVDE.

POZDRAV!!!!

a sto smo sami sebi vazni... :bigfakinrolleyes:
slusaj, njube, ajmo se malo spustit na zemlju...
godinu dana prevodis? lol, bolje nisi trebo nikako...
tvoj prijevod najtocniji? jedan veliki debeli lol...
ako samo pogledas 2-3 posta prije mozes vidjeti na sta mislim, "prorocanstvo kaze da pobjegnes preko zida" i takvih bisera ima jos... malo uzmi moj titl pa usporedi... i tvoj je prijevod najduzi iz jednog razloga a to je da nisi spajao recenice koje se kazu unutar 3 sec nego si iso za svaku posebo pisat liniju titla... ubuduce ne biti tako bahat, ako si se vec odlucio prevodit i podijelit s drugima onda ne biti arogantan zbog toga... vidis da smo se ja i kolega za par dana dogovorili i preveli cijeli serijal... stoga :thumbsdown: za tvoju reakciju, a ipak thnx na prijevodu

Ažurirao Sentinel - 02.Svibanj/May.2007 u 23:38
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Svibanj/May.2007 u 23:47
da na to sam i ja mislio...samo velim sad kad su decki preveli,odjednom se pojave pun q njih...Geek
Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj banisa2006 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Svibanj/May.2007 u 14:46
Koliko ja znam vasi "decki" nisu imali sve prevode.i uopste se ne hvalim.

ok vi ste najpametniji pa radite sami.

necu da se uzbudjujem zbog vaseg pljuvanja.

sve najbolje i srecan rad.

ja sto sam dao,dao sam.od mene vise nista dobiti necete,pa nek budem crna ovca kao sto sam i ispao.

pozdrav
Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj banisa2006 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Svibanj/May.2007 u 14:56
da, jos da dodam.nisam ni znao za forum posto se slabo bavim forumima.

dr Koks mi je to predlozio i zato sam dosao.

i iskreno da vam kazem nisam trazio da me se dize u nebesa ali ne mora se ni ironicno spustati.
moja je zelja bila da se ceo serijal prevede i da stavim sve odjednom.
da sam znao da neko prevodi ne bi se ni upustao u te prevode nego bi radio neke sasvim druge.

ali izgleda da ovde ljudi traze greske a ne cene niciji trud.

sve najbolje svima!

Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Svibanj/May.2007 u 15:04
ma otpepaj u troskocima kad si toliko egocentrican...

a titlove smo radili SLUSAJUCI pa je normalno da ih nismo sve imali...
sad su svi gotovi i svi ih mogu skidat...

Ažurirao Sentinel - 03.Svibanj/May.2007 u 15:05
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 234
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,246 sekundi.