Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - PREPORUCITE FILM
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

PREPORUCITE FILM

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
volim_samo_sebe View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj volim_samo_sebe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: PREPORUCITE FILM
    Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2007 u 17:57

Mislim da bi ovo mogla biti zanimljiva tema...

preporucite film koji ste poledali..
Osobno volim hror/trilere..
pa slusam preporuke..
inace velik fan serijala sl*galice strave..
Na vrh
varazdin View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj varazdin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2007 u 19:14
i ja volim sebe .
First Born (2007) fini pravi thriller horror . nešto kao Rosemary\'s Baby 21 stoljeća. Ima i doslovno preslikanih kadrova od Polanskog ali ne smeta.
Prva trudnoća, blago nezainteresiran suprug, ukleta kuća sa svojom historijom, čudna žena iz susjedstva. I atmosfera, atmosfera.
Gledati!

Na vrh
qwerty View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj qwerty Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2007 u 20:54
Onima koji nisu gledali film [B]First Born[/B], a planiraju da to ucine, ne preporucujem da nastave sa daljim citanjem ovog teksta jer bi to moglo pokvariti dozivljaj pri gledanju filma.

Rec je o tome da to zapravo nije horor film,vec psiholoski triler/drama zasnovan na vec pomenutoj atmosferi koja je postignuta potpuno suprotnim ocekivanjima gledaoca. Dakle, gledalac ocekuje da vidi film o nekakvoj demonskoj bebi(tipa Predskazanje i kasnije gomile slicnih filmova). A poenta je upravo u tome da od toga nema nista,da je beba najnoramlnija beba na svetu i da u celoj prici nema nicega natprirodnog.
Do samo kraja filma sam ocekivao rasplet koji je vec vidjen u gomili filmova.Bio sam iznenadjen krajem filma koji je svemu onome sto se desavalo u filmu dao novo znacenje.Tek kada sam ponovo odgledao film shvatio sam da je ponasanje Laure zapravo uzrokovan sukobom unutar licnosti koja ne zeli da ima dete i materinskog instinkta.Vrlo dobar film. Zaista prijatno izneneadjenje je Elisabeth Shue koja je lik Laure odglumila zaista vrhunski.
Na vrh
madmax86 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj madmax86 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2007 u 23:09
Jedan od filmova koji su na mene ostavili utisak i to jako veliki je The Prestige.

Inace za mene je Nolan pravi madjionicar i filmovi su mu extra, da ne spominjem Memento...
Uzmi sve sto ti zivot pruza, danas si cvet sutra uvela ruza!
Na vrh
vlado View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vlado Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2007 u 20:46
jedan horor i od mene najbolje što sam pogledao u zadnje vrijeme nije klasični horror ali grupica djevojaka koja se zaputi u podzemlje da se malo bavi podzemnim pentranjem po stjenama me je zbilja natjerala da se naježim

Decent (2005)

Na vrh
Michko View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Michko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2007 u 22:07
U potpunosti se slazem sa VLADO.Odlican film.Slican film Decentu je i film THE CAVE(2005).Slicna radnja samo sa par momaka!!!!A sto se tice trilera po meni je odlican MAN ON FIRE(2004) sa Denzelom Washingtonom!!!Toliko od mene pozzz
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
opasno aktivan spamer (u ostavci...)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2007 u 23:04
Vec se na slicne teme pise i u DNEVNIKU GLEDANJA FILMOVA... Ja sam tamo pre neki dan naveo ILUZIONISTU... Odlicna gluma, i prilicno sveza obrada stare teme... Svakako vredi pogledati... A sto se tice komedija, ja uvek, i svima, i u raygovoru, preporucujem TRI BEGUNCA sa Martinom Shortom i Nickom Nolteom. Mozda je na momente i pateticna, ali Short ne treba ni da glumi. Dovoljno da ga pogledas pa da puknes od smeha...
Na vrh
molder View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj molder Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Sijecanj/Jan.2007 u 14:14
Descent(2005) horor o cetiri devojke koje se zagube po pecinama u apalackim planinama . Svaka preporuka
Na vrh
MS11 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MS11 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2007 u 19:29
    Pozdrav svima!
Evo ovako, mozda ce se nekima ciniti glupo, ali molim preporuku nekih komedija u stilu Americke pite. Nesto gdje se mozes od srca nasmijat na neke gluposti... Hvala!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,211 sekundi.