Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

PREPORUCITE FILM

Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Filmovi i serije
Opis foruma: Novosti, izvještaji sa box officea, zanimljivosti... Sve u vezi s filmovima i serijama
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=12267
Datum ispisa: 29.Srpanj/Jul.2026 u 13:57
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: PREPORUCITE FILM
Objavio: volim_samo_sebe
Tema: PREPORUCITE FILM
Datum objave: 23.Sijecanj/Jan.2007 u 17:57

Mislim da bi ovo mogla biti zanimljiva tema...

preporucite film koji ste poledali..
Osobno volim hror/trilere..
pa slusam preporuke..
inace velik fan serijala sl*galice strave..

Odgovori:
Objavio: varazdin
Datum objave: 23.Sijecanj/Jan.2007 u 19:14
i ja volim sebe .
First Born (2007) fini pravi thriller horror . nešto kao Rosemary\'s Baby 21 stoljeća. Ima i doslovno preslikanih kadrova od Polanskog ali ne smeta.
Prva trudnoća, blago nezainteresiran suprug, ukleta kuća sa svojom historijom, čudna žena iz susjedstva. I atmosfera, atmosfera.
Gledati!

Objavio: qwerty
Datum objave: 23.Sijecanj/Jan.2007 u 20:54
Onima koji nisu gledali film [B]First Born[/B], a planiraju da to ucine, ne preporucujem da nastave sa daljim citanjem ovog teksta jer bi to moglo pokvariti dozivljaj pri gledanju filma.

Rec je o tome da to zapravo nije horor film,vec psiholoski triler/drama zasnovan na vec pomenutoj atmosferi koja je postignuta potpuno suprotnim ocekivanjima gledaoca. Dakle, gledalac ocekuje da vidi film o nekakvoj demonskoj bebi(tipa Predskazanje i kasnije gomile slicnih filmova). A poenta je upravo u tome da od toga nema nista,da je beba najnoramlnija beba na svetu i da u celoj prici nema nicega natprirodnog.
Do samo kraja filma sam ocekivao rasplet koji je vec vidjen u gomili filmova.Bio sam iznenadjen krajem filma koji je svemu onome sto se desavalo u filmu dao novo znacenje.Tek kada sam ponovo odgledao film shvatio sam da je ponasanje Laure zapravo uzrokovan sukobom unutar licnosti koja ne zeli da ima dete i materinskog instinkta.Vrlo dobar film. Zaista prijatno izneneadjenje je Elisabeth Shue koja je lik Laure odglumila zaista vrhunski.

Objavio: madmax86
Datum objave: 23.Sijecanj/Jan.2007 u 23:09
Jedan od filmova koji su na mene ostavili utisak i to jako veliki je The Prestige.

Inace za mene je Nolan pravi madjionicar i filmovi su mu extra, da ne spominjem Memento...

-------------
Uzmi sve sto ti zivot pruza, danas si cvet sutra uvela ruza!

Objavio: vlado
Datum objave: 26.Sijecanj/Jan.2007 u 20:46
jedan horor i od mene najbolje što sam pogledao u zadnje vrijeme nije klasični horror ali grupica djevojaka koja se zaputi u podzemlje da se malo bavi podzemnim pentranjem po stjenama me je zbilja natjerala da se naježim

Decent (2005)

Objavio: Michko
Datum objave: 26.Sijecanj/Jan.2007 u 22:07
U potpunosti se slazem sa VLADO.Odlican film.Slican film Decentu je i film THE CAVE(2005).Slicna radnja samo sa par momaka!!!!A sto se tice trilera po meni je odlican MAN ON FIRE(2004) sa Denzelom Washingtonom!!!Toliko od mene pozzz

Objavio: Johhny Q
Datum objave: 26.Sijecanj/Jan.2007 u 23:04
Vec se na slicne teme pise i u DNEVNIKU GLEDANJA FILMOVA... Ja sam tamo pre neki dan naveo ILUZIONISTU... Odlicna gluma, i prilicno sveza obrada stare teme... Svakako vredi pogledati... A sto se tice komedija, ja uvek, i svima, i u raygovoru, preporucujem TRI BEGUNCA sa Martinom Shortom i Nickom Nolteom. Mozda je na momente i pateticna, ali Short ne treba ni da glumi. Dovoljno da ga pogledas pa da puknes od smeha...

Objavio: molder
Datum objave: 27.Sijecanj/Jan.2007 u 14:14
Descent(2005) horor o cetiri devojke koje se zagube po pecinama u apalackim planinama . Svaka preporuka

Objavio: MS11
Datum objave: 28.Sijecanj/Jan.2007 u 19:29
    Pozdrav svima!
Evo ovako, mozda ce se nekima ciniti glupo, ali molim preporuku nekih komedija u stilu Americke pite. Nesto gdje se mozes od srca nasmijat na neke gluposti... Hvala!

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk