Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Problem sa .srt titlovima
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Problem sa .srt titlovima

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
QQQQ View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj QQQQ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Problem sa .srt titlovima
    Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2007 u 21:30
Dakle, kao sto naslov kaze, imam problem sa .srt i .sub titlovima. Do prije jedno mjesec dana je sve bilo normalno, BSplayer je ocitavao .srt titlove i prikazivao mi ih je dolje u onom crnom (kod 16x9 formata). No onda mi je odjednom uz taj titl poceo prikazivati jos jedan, malo drukcijeg fonta, preko slike (isto kao titlovi na HRTu), a taj titl mi je isao na zivce jer je bio velik i nisam vidio imena glumaca. Onaj dole titl mogu jednostavno maknuti pritiskom na tipku "s", ali ovaj veliki na slici nikako ne mogu maknuti. Jedino rjesenje koje sam zasad nasao je da svim titlovima promjenim ekstenziju u .txt, ali to mi se neda jer su mi gotovo svi titlovi u .srt ekstenziji. Isti problem imam i kod 4x3 formata.

Ne znam dal sam dobro opisao problem, ali bio bih zahvalan ako netko ima rjesenje, odnosno kako da maknem taj veliki titl koji mi ide preko slike, a da mi titlovi ostanu u .srt formatu.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2007 u 21:34
Ili ti je uključen VobSub ili ti je neko prčkao sa FFDShow-om.
E ovako: pusti film, ali nemoj full screen. Sada ćeš (verovatno) u tray bar-u videti zelenu strelicu. Dvoklik na nju i otvoriće ti se novi prozor, programa VobSub. Ideš na General, pa ćeš pri dnu ekrana videti oblast Loading. Tu stavi Do Not Load!!! Apply -> OK!!
U slučaju da je FFDShow u pitanju: Start->Programs->FFDShow->Configuration, pa ćeš na levoj strani prozora, kad malo odskrolaš na dole pronaći Subtitles, ako ti je čekirano , odčekiraj ga!!!
Ove opcije se koriste kod player-a koji nemaju opciju učitavanja prevoda ( WMP, recimo) ali pošto ti gledaš sa BSPlayer-om, ovo ti ne treba!
Ajde javi jesi li uspeo.

Ažurirao darije - 20.Sijecanj/Jan.2007 u 21:41
Na vrh
QQQQ View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj QQQQ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2007 u 22:29
Uspio sam, bilo je ovo sa VobSub. Puno hvalaSmile
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2007 u 22:32
Molim i drugi put Wink
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,109 sekundi.