Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Dilema oko prevoda (moj stav)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Dilema oko prevoda (moj stav)

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
xW0Lf View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xW0Lf Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2007 u 17:56
ccc

lepo kad prevodis....

jos kad bi se naucio kulturi obracanja i postovanju drugih...
izvini, i ja sam malo nervozan i kratak mi je fitilj... ali ti svojim nastupom prosto teras coveka da se iznervira...

ili si i ti jedan od onih koji ocekuje da mu plate za prevode?
ko se boji vuka jos... tri za gros... tri za gros... vuka se ne bojim ja tralalala :) :) :)
Na vrh
xW0Lf View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xW0Lf Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2007 u 18:39
to je bila samo ideja...

nisam lud da jedini dajem pare, ustvari cela prica sa placanjem je "bljak" ali ako je to JEDINI nacin da dobijamo prevode onom dinamikom kojom filmove izlaze....

zasto da ne, ako je u pitanju JEDNOKRATNA donacija (once for a life)

ne znam...  neka se jave prevodioci
a i ovi ostali pa neka kaze svako po neku...
ja se vise necu mesati... sto se mene tice ova tema je potrosena... sad neka drugi malo pisu
ko se boji vuka jos... tri za gros... tri za gros... vuka se ne bojim ja tralalala :) :) :)
Na vrh
batistuta View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj batistuta Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2007 u 19:46
ne mora da bude jednokratna neku bode Godisna sta ima lose tu ako das 5 euro za godinu a dobijes oko 200-300 novih prevoda to je extra po mene..a ko nece nek neda pare nek sam prevedjuje,,,,i nek si radi sam zadovoljstvo sa njegovim titlovima....

Ažurirao batistuta - 11.Sijecanj/Jan.2007 u 19:49
Na vrh
xW0Lf View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xW0Lf Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2007 u 19:52
ja te batistuta stvarno ne razumem, prvo si krao prevode miroslavu i trpao ovde, pa te je on psovao, pa si mu uzvratio, pa ste se pokrvili...
(pa si jos mene isprovocirao da se posvadjam sa njim)

a sada si njegov menadzer....

:D

p.s.
shvati ovo kao salu a ne ozbiljan post...

Ažurirao xW0Lf - 11.Sijecanj/Jan.2007 u 19:55
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.